13240
thecrew.jpg
  • Gibor
    Dat pixelhalmaz felszáradáskor :D

• Overburner
    Bemész garázsba vagy tuning műhelybe akkor ha ment a rádió ingame folytatódik tovább a zene de még bejön a garázs zenéje is mellé.
  • Domaaaa
    right sticket told fel
  • WinT
    Drag race-nél, hogy a túróban kell sebességet váltani ha kontrollerrel játszom?
  • Gab0523
    A telefonból kilépni...
    Hosszan kell nyomni az Esc-et, akkor egy idő után eltűnik a cucc.
    A V-Sync fura, nVidia-val nincs vele gond.

Amatőr kérdés, srácok, de a kanyon fölötti reptetésnek van valami nagyon titkos megoldása, vagy szimplán csak nekem nem sikerül?
  • LeWyTy
    Átfogó vélemény 1 óra után: Ez a drift egy rakás szar. Nem lehet megtartani normálisan az autót... vagy csak kevés a lóerő? Meg nem lehet drift modban egyenesen menni? pls! De legalább a spoilert le lehet szedni :D
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.10.15. 16:25:41
  • Shep
    Csak én nem tudok belépni se a főhadiszállásra, se boltba se sehova? Elég sok villogó textúra van, meg bugos árnyékok. Motor merre található?
  • Gabor77
    Van tükör az autóba...igaz el van mosódva, és alig látni, de van! :DDD Ezért már megéri megvenni....
    Ez egy "nagyobb" DLC-nek tűnik, kíváncsi vagyok rá, hogy el fognak-e kérni érte 10-11 ezret...
  • Overburner
    AMD képernyő illesztő leáll Monstertruckosnál. Vertical synces buziság még mindig ugyan olyan dobálja a képet a sok szakadás ha meg bekapcsolom 60 fps-en tré az egész. Francért nem voltak képesek ezt megcsinálni már? Ja még mindig vagy 5 perc mire bejön a játék. Telóból meg nem tudok kilépni ha ESC-zek mindig csak megnyitja beszarás komolyan.... :I Annyira elkurta a játékélményt nekem már a simába is hogy város közelébe nem mehettek a homár vertical synces akadozás miatt erre most már mindenhol szar kb. :I Nem is értem miért reménykedtem.
  • Ratrak
    nekem jó eddig. driftet próbáltam, kellemesen árkádos, élvezetes lehet, jó nagy különbséggel HC és sport mód közt. A motor annyira nem jött be, halvány segéd köze nincs a valósághoz, de az autós témájú játékhoz passzol, kb. olyan, mintha egy (sín)autót vezetnél...
    A grafikával nekem eddig sem volt bajom, most még szebb, akiknek erre áll fel, örülhetnek. A fizika előnyére változott első blikkre, élvezetes. Sosem gondoltam volna, hogy ilyet írok, de jót tett neki az enyhe árkádosítás (ill. átfésülés inkább). Persze, ez kb. 1 óra játék érzete nálam, de hátha érdekel valakit... :)
  • smog15
    Meglepődtem! A motor érdekelt a legkevésbé de azért kipróbáltam és az jött be a legjobban
  • tutyimutyi2
    nah mostmár olyannal is találkoztam hogy skill végén kiírja azt hogy retry meg azt hogy continue ha az utóbbira nyomok akkor van hogy betesz a nagy fehérségbe ahol vonat dudát hallok meg azt ahogy elmegy melletem de illetve ha térképre mek ott is nagy fehérség így aztán mindig kikell kapcsolnom a játékot :(
  • WhiteLies
    Meg azt se értem hogy a kódok mire kellettek
    mert nekem ne kérte sehol :D
  • lybrahu
    Nálam szintén ez van! Eddig 2-ből kétszer. Remek arány!
    Utoljára szerkesztette: lybrahu, 2015.10.15. 13:04:19
  • WhiteLies
    Ez a Béta frissűl majd a véglegesre? Kipróbáltam,elég jó szebb sokkal,de érdekes az elején nagyon világos volt. Másabbak a textúrák meg végre van tükör is :D
  • Gab0523
    Sziasztok. :)

Hát.. így elsőre elég fura.
    Az autók kezelhetőségén/fizikáján kicsit változtattak. Szerintem butítottak rajta. A gvorsulás -vagy annak az érzete- javult valamennyit, de nem túl sokat. A kézifék alig fog, farolni próbáltam free-ben, de cseszett működni.
    A drift kicsit olyan, mintha a Grid: Autosport-ból szedték volna ki, és picit kalibráltak rajta, de nem mondanám rossznak. -billentyűvel pocsék. :D

Az esc megnyomása után, ha el akarom rakni a telefont és ismét esc-et nyomok, nem tűnik el, hanem el- és vissza... Apró bug.
    A gépigény kicsit emelkedett.
    Gépfüggő, de a 60FPS-t stabilan tartja, viszont a kártya kicsivel jobban melegszik, mint az alapjátéknál. AMD-seknél nem tudom, de nVidia esetén érdemes frissíteni a driver-t -ha valaki hó elején nem tette meg-, mert az előző driverrel itt-ott FPS-droppal kell számolni. Memóriából csak kb 1GB-tal használ többet, de nem mindig. Kicsit olyan, mintha elfelejtené felszabadítani, ami már nem kell, de ez lehet, hogy a béta hülyesége.

A kifejezetten poénos, hogy motor esetében, vízbe ugrásnál a faszi úgy kapaszkodik a mociba, mintha attól remélné, hogy majd az tartja a felszínen. :D
  • tutyimutyi2
    hm 400-al kacsáztam a vizen egy drag camaroval XD
  • tutyimutyi2
    és ha monstertruck-al átmegyek egy 1000 pontot adó pöttyön akkor kifagy a játék :P
  • Szabi #11243
    live stream-ek

ha esik, beindulnak az ablaktörlölk... a garázsban is xD
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.10.15. 12:25:25
  • tutyimutyi2
    jeeeeeeeee megjelent a Játék gomb a wild run-nál
  • chase
    A Ubisoft nem mondott igazat!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amúgy de, pár másodperccel később PLAY-re váltott!
  • XenHai
    JCT6P67NUTXR
    H9A8NU7VRJK3
    F8MLFZW7BPX6
  • tutyimutyi2
    "For this beta we have a simple challenge; create a “Freedrive Challenge” and race other players on the race you’ve created. Do this, and you’ll be rewarded with 20.000 Crew Credits at the launch of The Crew Wild Run!"

20.000 CC könnyen a bétán
  • Stockbauer33 #11238

• LeWyTy
    Nekem az uplay alapból jelezte a bétát és tölthettem is. Nekem sem fogadta el a kódot.
  • xido
    3 beta gift key is a raktáramba került...mindegyiknél ezt írja ki...

Sajnáljuk, hiba történt:

All the games in this guest pass redemption request are already owned by the user

spam?
  • akyyy
    sziasztok .én is kaptam kódot a bétához, de nekem nincs meg a crew :( csak anno a bétával játszottam.
    viszont most van jó erős gép, kíváncsi vagyok, hogy fogja vinni :D
  • [HUN]FaTaL
    Mindenhol időzóna (local zone time) szerint déltől, írták, amikor bejelentették a bétát.
  • tutyimutyi2
    :(
    dejó hogy aznap kezdődik amikor 14:30-ig vagyok csak gépnél
  • Gibor
    12
  • Overburner
    Na hát az már más kérdés :D Franciába vannak szóval szerintem ha tippelnem kellene dél után 1 fele vagy valami hasonló. Az is lehet hogy már hajnal 1 kor. De nem hiszem.
  • tutyimutyi2
    és azt tudod hogy holnap hány órától lehet belekezdeni?
  • Overburner
    Holnap.
  • LeWyTy
    Mikortól lehet bétázni?
  • mulli1986
    A driftre iszonyat kíváncsi leszek :)
  • tutyimutyi2
    a Summit rank növelésével tudunk bétán kívülre festést és/vagy járművet feloldani?
  • Overburner
    Elég érdekes volt hogy a monstertruck kereke néha átment a textúrán :D
  • VJP
    Senki nem mondta nekik, hogy a jelenlegi fizika miszerint csak talpra lehet érkezni, nem megfelelő mutatványokhoz?
  • Szabi #11222
    jé, rájöttek hogy nagyon gagyi lesz 8 ugyanolyan byalex-et nézni a motoron.. :D
  • Overburner
    Robotzsaru confirmed!