The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
"Nulla tenaci invia est via"
Viszont az is érdekes, hogy épp most töltöm lefele a trial verziót, hogy kipróbáljam, és amikor uplayben rányomtam, hogy töltse le, akkor felugrott a steam és ott kezdte el tölteni...
Utoljára szerkesztette: jocking, 2015.07.18. 09:34:47
Össze sem hasonlítható ezzel, ezek saját videók:
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
És itt már a szerverek egy része le lett kapcsolva 2012-ig akár 30 embert is láthattál egyszerre.
Nem saját videók.
Nekem hiányzik ez a látvány (ugye ez lenne a lényege az egésznek már ha csak a játék nevét nézzük) és szerintem sokaknak, nem tudom mit hogy fognak átalakítani, de ha meg tudnák oldani a másik játékban látottakat ezrével jönnének vissza + rengeteg új játékos is. Emlékszem a magyarok gyülekező helyénél ott álltunk vagy 20-30-an és írogattunk a free chat-be. Na az a chat ebben a játékban egy szégyen nem is lehet látni meg azok a borzalmas színek. Biztos nehéz lett volna megoldani, hogy ha rákattintunk a chat ablakra akkor kap egy félig áttetsző szürke hátteret amitől látható lenne az írás.
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2015.07.17. 20:55:47
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.07.17. 18:32:21
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
A másik és szerintem a legfőbb ok, hogy jön a NFS 2015 (gondolom becsúszott a barna maci) erre ők is bedobták a Jolly-t és jön a Wild Rud motorral, nagykerekűvel, drag-al, drift-el. Érdekes módon pont egy napon jött ki a hivatalos trailer minkét részről.
Ennek ellenére érdemes megvenni, mert ekkora területű játékot nem találsz a piacon a táj szép és részletes van pár élvezetes pálya. Az irányítás/fizika, hát hogy fogalmazzak nagy jóindulattal is, de furcsa, de azért szokható, terepen (D) azért elég jól eltalálták az egész rally-s érzetű.
Ebben az uj videoban volt egy hatalmas mentesem, ha azt nem hozom ossze, nem is lenne uj video, negyed masodpercen mulott az egesz <#smile>#smile>
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2015.07.17. 10:11:09

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.07.17. 09:01:17
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Mentem rajta egy mas megkozelitesben, szelesebben hasznaltam az utat, meg kisebbeket vagtam itt-ott. Megdontotte egy srac az idomet 4mp-el, de o levag mindent, pl a nagy lassito U kanyart telibe, a dombon at, 😄 az meg mar tul sok szerintem.
Javitottam az idomon 5.5 mp-et igy, pedig a forgalommal se voltam tul szerencses, meg azert hibak is akadtak.
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2015.07.17. 08:06:51
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
drukkolok! 😊
Ott a pont Ratrak-nal! Sok sikert a megmeretteteshez! 😉
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
http://goo.gl/gd6Zi5
A Crew nekem nagyon sok jó élményt adott, bőven megérte a rá kicsengetett lóvét (összehasonlítva más játékokkal ill. más pénzkidobási módokkal). Amikor és amiért nyávogok csak azért nyávogok, mert nagyon kicsi(nek tűnő) belefektetett energiával nagyon sokkal többet is ki lehetett volna belőle hozni, ez meg az edző-énemnek mindig fáj picit... 😉 (Checkpoint-rendszer, normális multiplayer, pár japán verda, jobb belső nézet... oszt részemről kb. ennyi a "wishlist" komoly része, a többi nem lényeges.)
Amúgy szerintem poén, hogy lesznek monster truckok, csak nem ennek kellene a fő szempontnak/fejlesztési iránynak lenni.
OFF (akik ismernek TS-ről is):
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Egy-egy, bizonyos fokig jogos véleményt fogalmazott meg mindenki, ami nem kifejezetten sírás, nyafogás.
Hasonlóan te is véleményt fogalmaztál meg, amikor az "ótvar" jelzővel illetted a TDU2-t. -hogy jogos vagy sem, azt mindenki döntse el maga.
Ha nem is felháborít, de alaposan meglep, hogy egy tetves kis kiegért 1-2.000Ft különbséggel majdnem ugyanannyit elkérnek, amennyit a teljes játék+season pass párosért fizettem. Mostani áron nézve pedig az említett játék+season pack gyakorlatilag csak 140Ft-tal kerül többe, mint az a Kieg, ami... Nem egészen biztos, hogy akkora dobás lesz, mint azt jelenleg páran gondolják egy tréler, meg 1-2 elejtett infó alapján.
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.07.14. 22:52:39
Képzeljétek el a TDU2-öt ugyanezzel a kieggel. Monster truck, meg dragster kocsi. Elég hülyén nézne ki benne, mivel a játék nem erről szól.
Az új történet:
Alex bosszút áll a bátyja haláláért, majd beül egy Monster truck-ba és mindent leamortizál. Csodálatos. <#idiota>#idiota>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
A WildRun több, mint 10.000Ft?
Viccelnek?
..
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -