thecrew.jpg
  • Gab0523
    Sziasztok. :)

Hát.. így elsőre elég fura.
    Az autók kezelhetőségén/fizikáján kicsit változtattak. Szerintem butítottak rajta. A gvorsulás -vagy annak az érzete- javult valamennyit, de nem túl sokat. A kézifék alig fog, farolni próbáltam free-ben, de cseszett működni.
    A drift kicsit olyan, mintha a Grid: Autosport-ból szedték volna ki, és picit kalibráltak rajta, de nem mondanám rossznak. -billentyűvel pocsék. :D

Az esc megnyomása után, ha el akarom rakni a telefont és ismét esc-et nyomok, nem tűnik el, hanem el- és vissza... Apró bug.
    A gépigény kicsit emelkedett.
    Gépfüggő, de a 60FPS-t stabilan tartja, viszont a kártya kicsivel jobban melegszik, mint az alapjátéknál. AMD-seknél nem tudom, de nVidia esetén érdemes frissíteni a driver-t -ha valaki hó elején nem tette meg-, mert az előző driverrel itt-ott FPS-droppal kell számolni. Memóriából csak kb 1GB-tal használ többet, de nem mindig. Kicsit olyan, mintha elfelejtené felszabadítani, ami már nem kell, de ez lehet, hogy a béta hülyesége.

A kifejezetten poénos, hogy motor esetében, vízbe ugrásnál a faszi úgy kapaszkodik a mociba, mintha attól remélné, hogy majd az tartja a felszínen. :D