-
COL_Bratt_Shaw #11133 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Koszi, a vagasokat en is utalom, de itt valahogy beleszoktattak. :) Amikor kb ket honapja raugrottam erre a palyara, nem vagtam le semmit se, de amikor az egyik nagy nev ubiforumson megdontotte az idomet 4 mp-el, nalam is fordult a kocka. Ahogy toltogettek fel a videokat, lattam, hogy mindenki vag a top idok kozul. Eloszor elegseges volt csak a ket kisebb vagast beepitenem, de manapsag mar az u kanyart is vagni kenyszerulok. :) Szoval osszesen 3 vagas van csak, a tobbi inkabb kiszelesites. :D Vigyazni kell veluk, ha nem jo a szog, vagy egy pillanatra kiesek a jatekbol mar uszik el a vas, egyre nehezebb, ahogy minel nagyobb sebbesseget probalok atvinni a kanyarokba. Szerintem max 10mp lehet meg a palyaban, a video vegen latszik, hogy 19. vagyok, a 18. pedig kb 15-20mp-el jobb, szoval ok mar valoszinuleg wallriderek vagy csiterek. Latom, meg youtubra is felteszik, ahogy a falon vezetnek, ill. max sebbesseggel ravagodnak, amivel iranyba kerulnek. :D 3-an is ramirtak, ugyhogy valoszinuleg mehetek jobb idot hamarosan, ha tartani akarom a 19. helyet.
Ma vezettunk egy kokemenyet az egyik top jatekossal pvp-ben a highway 1 palyan, ami pontosan ugyanez, kiveve, hogy az elso 10mp ki van vagva. Vegig fej fej mellett, atom durva volt, olyan kemeny volt a szelarnyek hogy beszaras, teljesen mashogy viselkedik az auto, kihivas volt az uton tartani. Vegul az idonk atszamolva meg egy nagy hibaval egyutt is majd 2mp-el jobb volt mint a videomban es ugy erzem lehetne meg akar 10-15mpel is jobbat menni. A szelarnyek rengeteget szamit, arrol nem is beszelve, hogy pvp-ben ki lehet kapcsolni a forgalmat. :) Ismerem a sracokat akik mogottem vannak idoben, szoval ossze kene hozni egy epic futamot, csak par mp van kozottunk, az meg nem szamit szelarnyekkal, foleg hogy nem egyszeru megautozni a legjobb idodet minden futamon. 5 perc lenne az egesz, de milyen 5 perc. :) Ha osszejonne megprobalom felvenni ;)
Az a baj, hogy nincs kivel ragyakorolnom, bar talan ez izgalmasabba is teszi. Akkor kell majd kirantani a nadragzsebbol a tudomanyt, ha veletlen osszekerulunk ugyanabba a lobbyba :P
A fene, hogy mennyit tudok irni egy ket mondatos storyrol.