13240
thecrew.jpg
  • Szabi #11135
    motoros videó

gagyi hang, nem működnek a ledek a műszerfalon, villog a műszerfal.. :D
  • Quqa
    Tudom nem szép, de ha pár helyen nekivered a falnak az hoz pár sec-et, csak jól kel eltalálni, hogy ne forduljon ki. Csak kíváncsiságból próbáltam a 911-el (bár nem érdekelnek az idők) az az egyenesekben mintha gyorsabb lenne, igaz nehezebb fordulni vele, viszont stabilabb.

Más:
    Pár napja véletlenül HC-ban hagytam PvP-n és jobban gyorsultak a kocsik mint F.A.-ban az érdekes volt.
  • COL_Bratt_Shaw
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Koszi, a vagasokat en is utalom, de itt valahogy beleszoktattak. :) Amikor kb ket honapja raugrottam erre a palyara, nem vagtam le semmit se, de amikor az egyik nagy nev ubiforumson megdontotte az idomet 4 mp-el, nalam is fordult a kocka. Ahogy toltogettek fel a videokat, lattam, hogy mindenki vag a top idok kozul. Eloszor elegseges volt csak a ket kisebb vagast beepitenem, de manapsag mar az u kanyart is vagni kenyszerulok. :) Szoval osszesen 3 vagas van csak, a tobbi inkabb kiszelesites. :D Vigyazni kell veluk, ha nem jo a szog, vagy egy pillanatra kiesek a jatekbol mar uszik el a vas, egyre nehezebb, ahogy minel nagyobb sebbesseget probalok atvinni a kanyarokba. Szerintem max 10mp lehet meg a palyaban, a video vegen latszik, hogy 19. vagyok, a 18. pedig kb 15-20mp-el jobb, szoval ok mar valoszinuleg wallriderek vagy csiterek. Latom, meg youtubra is felteszik, ahogy a falon vezetnek, ill. max sebbesseggel ravagodnak, amivel iranyba kerulnek. :D 3-an is ramirtak, ugyhogy valoszinuleg mehetek jobb idot hamarosan, ha tartani akarom a 19. helyet.
    Ma vezettunk egy kokemenyet az egyik top jatekossal pvp-ben a highway 1 palyan, ami pontosan ugyanez, kiveve, hogy az elso 10mp ki van vagva. Vegig fej fej mellett, atom durva volt, olyan kemeny volt a szelarnyek hogy beszaras, teljesen mashogy viselkedik az auto, kihivas volt az uton tartani. Vegul az idonk atszamolva meg egy nagy hibaval egyutt is majd 2mp-el jobb volt mint a videomban es ugy erzem lehetne meg akar 10-15mpel is jobbat menni. A szelarnyek rengeteget szamit, arrol nem is beszelve, hogy pvp-ben ki lehet kapcsolni a forgalmat. :) Ismerem a sracokat akik mogottem vannak idoben, szoval ossze kene hozni egy epic futamot, csak par mp van kozottunk, az meg nem szamit szelarnyekkal, foleg hogy nem egyszeru megautozni a legjobb idodet minden futamon. 5 perc lenne az egesz, de milyen 5 perc. :) Ha osszejonne megprobalom felvenni ;)
    Az a baj, hogy nincs kivel ragyakorolnom, bar talan ez izgalmasabba is teszi. Akkor kell majd kirantani a nadragzsebbol a tudomanyt, ha veletlen osszekerulunk ugyanabba a lobbyba :P
    A fene, hogy mennyit tudok irni egy ket mondatos storyrol.
  • Ratrak
    Irgalmatlanul utáltam ezt a küldit, de te brutálisan nyomod! (Az én ízlésemnek túl sok a vágás, de kegyetlenül jól mész, szó se róla) A sárga buszt azért te sem szeretted, úgy látom :)
  • COL_Bratt_Shaw
    Megy a challenge megint a "Bottom Of The Ninth" Story Missionon, aki akar csatlakozzon az idejevel itt, yt-on, redditen, vagy ubiforumson. ;)
    Itt a jelenlegi legjobb idom, nem mentem biztosra, bevallaltam ezt azt, meg a civilek is bosszantoak, ugyhogy van meg mit javitani.

Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2015.09.23. 18:07:38
  • Stockbauer33 #11130
    ezekre gondoltam

• Ratrak
    Visszamentem tegnap egy 25 perc erejéig a "csillagvizsgálóba" tesztelgetni a régi és újabb verdáimat. Tényleg durvák a Ferkák: A bentley-vel simán 4:00 körül mentem, az új Corvettel 3:51 magassága jött össze, a Laferkából meg kihoztam én is a 3:40,5-öt (igaz, ennél jobbat én szerintem nem nagyon tudok már, ez határon volt nekem). Azért durva különbség van a kocsik között időben, ez nekem spec. tetszik, mert P-ben eddig nem volt karakterük, most meg úgy tűnik, van. (Az a nemrég megkapott oldtimer merci pl. olyan dülöngélést csinál a kanyarokban, hogy tengeribeteg lettem tőle... de legalább nem sínautó :) Az új 'vette nálam nem túl gyors, de legalább jó stabil. A ferka viszont gyors is, meg kanyarodik is... A Fairladyt kicsit furának éreztem, sokáig tapad, aztán egyszer csak megkergül, megszokható, és élvezetes. Csak a hangja irritál hosszú távon.)

#11128:
    oké, azért tényleg durván otthagyod őket... nem csak hogy pályaismereted van (az gondolom ezen a szinten már mindenkinek), de nagyon érzed az ideális íveket is, meg azt, hogy mikor mennyire kell lelassítani. Engem megennél reggelire, az tutter. Csak én ebből nem csinálok presztízskérdést, letojom, ha elvernek PVP-ben, amíg élvezetes a gurulás. A tinik, meg a tini lelkivilágú játékostöbbség viszont többnyire zéró kudarctűréssel rendelkeznek. (Szegény hülyegyerekek megszokták, hogy a játékokban mindig ők nyernek. Az online versenyeken (és főleg majd a "nagybetűsben") meg nem, és ezt nehéz megemészteni szegénykéknek ;) )
  • COL_Bratt_Shaw
    Remelem jo lesz, mar kezdem kicsit unni az Alpha-t, mar tobb mint 8000km van benne.

Itt egy par uj verseny, egy kis pvpzgetes.
    Az elso vidoban is besirt a srac, hogy megy a video a ubisoftnak. Vagom a klanjanak a nevet, azt hiszik ok a legjobbak. lol Itt a verseny az en szemszogembol. :)

Voltam fent tegnapelott, masfel ora alatt 3an csaloztak megint, aztan ment a kilepes
    Nem is ertem, eleg laposak voltak ezek a meccsek, es meg igy is bekostolgattak.

• alma2
    pl potplayer, de szerintem minden normalis lejatszo tud lassitani gyorsitani, bar altalaban a hangot akkor kikapcsolja.
    A sony vegas egyszeru nagyszeru ilyen celra valoban. De van par alternativaja is, ingyenes is stb.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.09.18. 18:48:53
  • Ratrak
    Kicsit off:
    Két kérdés: 1. Itt többen csináltatok már tök jó videókat lassítással, zenére megvágva, stb. Kérdezném, hogy milyen programot használtatok hozzá? Én pinnacle studioval próbálkoztam még régebben, de abban elég körülményesnek éreztem a zenére vágást pl., meg nem tudtam lassítani-gyorsítani sem. Kellene egy aránylag egyszerűen kezelhető videóvágó/szerkesztő progi, ami tud ilyet. (vajo említette a Sony Vegast, meg tutorial videót, én hálás lennék érte pl...) Másik kérdésem a felvett videókkal kapcsolatos: olyan LEJÁTSZÓ programot keresek, ami képes lassítva lejátszani (120FPS-el felvett videót (a versenyzőim úszását) szeretném ésszerűség keretein belül rommá lassítani, megállítani, előre-hátra léptetni, stb. (mozgáselemzéshez)
  • Stockbauer33 #11124
    https://www.facebook.com/thecrewgame/photos/a.144526469079730.1073741832.134970233368687/437690696429971/?type=1&theater
  • Ratrak
    Volt kb. fél órám, felmentem megnézni ezt az Observatoryt. Valami komolyan megváltozott a ferrarik viselkedésében, mert legutóbb még 4 fölötti időket mentem velük, most meg a 458-al 3:47-et, a Laferkával meg 3:45-öt, sok hibával. 15 másodperc ezen a pályán baromi sok, annyit nem gyorsultam a videóidból tanulva sem :) A gallardoval viszont továbbra is 3:55 körül mentem, szóval fene tudja. Olyan sok időm most nem volt próbálgatni, de a ferrarik nagyon sokkal gyorsabbak lettek, mint voltak, az már most látszik!

A C-s vasak nem jönnek be, mert valahogy sokkal irreálisabbnak érzem a fizikájukat, mint a többinek. Nomeg arra van a gépemen sokkal-sokkal jobb alternatíva a Crew-nál (AC) Az én kedvenc kategóriám ebben a játékban messze a full stock... :) Csak azt ritkán lehet használni sajna... ;)
  • COL_Bratt_Shaw
    Miattam nem fontos, majd ra googleozok, valamit csak talalok majd, azert koszonom. ;)
    Azert nem kezdtem bele, mert meg nem jutottam el addig, hogy felvegyek egy kort, ha meglesz a video, majd probalgatom.
    Van egy elmeletem, de meg nem probaltam meg ki. Lehetseges, hogy egyszeruen annal a pontnal, ahol normal sebesseget akarok, csak megvagom a videot es azon pont elotti reszt, amit gyorsnak akarok, tomoritem (idoben), majd a kovetkezo jelenetnel ugyanigy. Elvileg ez ugyanazt a hatast erne el, a helyzet akkor bonyolodik, ha mindezt dinamikusan szeretnem (az ido gyorsulasat) megoldani.

Ha pedig lenne uj videod, johet majd ide is.
    Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2015.09.13. 22:23:59
  • vajo
    Szia, köszi. Majd csinálok róla egy tutorial videót ha gondolod. Sony Vegassal csináltam. Nem túl bonyolult. :D
  • COL_Bratt_Shaw
    Valoszinuleg rosszul emlekszel

Egyaltalan nem szereted a circuit vasakat? Talaltam egy par honapja egy eleg technikás palyat, a Leaving LA faction mission-t, akar 1-2 perc kulonbseget is lehet benne autozni, vezetesi stilustol fuggoen.
    Itt az akkori legjobb idom, messze nem tokeletes, mert a fogalom itt is eletveszelyes, de kb egy perccel jobb mint az elso idom a palyan. :)
    Utanna mar nem probalkoztam tobbet vele, mert nem volt mit megdonteni, anelkul meg nem erdekes az egesz.

Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2015.09.13. 21:15:52
  • Ratrak
    Érdekes felvetés! Ha igazad van, akkor megszívtam, mert én többnyire úútálom a harsány tuningot: a szárnyakat, diffúzorokat, satöbbiket, és a legtöbb verdámat olyanra csináltam, hogy minél kevesebb legyen rajtuk az ilyen "racsingos" csicsa... ;)

Tejóég... vagy nagyon rosszul emlékszem a számokra, vagy tényleg egy nyavajás vagy! :) Le a kalappal!
  • COL_Bratt_Shaw
    Halli!
    Par hete amikor driftelgettem, pont ez volt az otletem, amit beepitettel a videodba. Timelapse itt ott normalra lassitva, de nem vagyok egy nagy szerkeszto zseni. Ha publikus, leirhatnad mivel szerkesztetted, vagy esetleg csak kuld el pmben. ;)
    p.s.: Ott van a thumbnail-ed nagyon.
  • vajo
  • Szabi #11116
    kedden 20:00-tól szerda 01:00-ig szerver leállás várható
  • COL_Bratt_Shaw
    Mentem parat rajta, nem voltam lambos kedvemben, ugyhogy 458-ra esett a valasztas. Elso nekifutasra osszetortem a vasat feltavon. :D Van 2 eleg trukkos kanyar, ha nem jo sebessel erkezel meg, egyszeruen ledob az utrol. :)

Ezutan ha mar idorol beszelunk, mentem egyet a LaFerrarival, ami vegul harom restartos lett. :D Eloszor is ki nem alhatom a vasat, nagyon "ideges" hc-ben, foleg versenytempoban. Fektavokon meg elet veszely, foleg egy ilyen kanyargos palyan. Teljesen lenyegtelen, hogy finoman vagy erosebben fekezel, ha nem jo ritmusban es ivben erkezel meg a kanyar bejaratra, nagyon konnyu elveszteni, meg ha csak egy pillanatra is, ami ugyebar idobe kerul. Az uccso koromben mar eleg jol raerztem, de sok helyen tul ovatos voltam, ill. a civilek is szivattak.

Voltak ebben hibak boven, szoval egy jol osszerakott ido, 3:20 alatt lehet.
    Par hete mentem C faction kuldiket, meg par Dirt versenyt, de a P-sek meg visszavannak, eloszor talalnom kell egy kenyelmes es gyors vasat. Bejott amugy, szeretem ha sok a kanyar, kar hogy nem lehet ide bemenni az Alpha-val. :/ :)
    Máig nem tudom megszokni, hogy C-s verdákkal 400-ról elég kanyar előtt kb. 20 méterrel fékezni

Ez csak akkor lehet mervado, ha versenyezni akarnal, vagy ha az idore mesz. Lassits le olyan gyorsan, ahogy azt elvarnad, es maris jol mukodik. Lehet az is segit ha egy alacsony kategorias feket raksz ra, vagy/es mas autot valasztasz.

PvP-ben van egy par eleg idegesito dolog. Lokdosodes, palyalevagas, eros laggolas, jatek befagyasztasa, meg persze a chat-es okoskodas. Ami a kedvencem amikor valaki kikap es elkezdi tolni a cheater-es musort, anyaznak, oltanak, fenyegetoznek, meg persze megy az igy meg ugy kirugatnak, meg hogy milyen kozel allnak az adminokhoz, megyek a youtube-ra, meg hajde ez meg az. Nem mintha barmit tehetnenek, eleg jol ismerek par ubi-s sracot, ha beriportolnanak, csak korberohognek oket, de ami gaz, hogy ilyenkor nemcsak a lobby hal meg, de teljesen felba***ak az agyam, es ezzel a jatek iranti kedvem arra a napra. Ugy kirugnam ezeket mint a szel, kartekonyabbak mint a valodi csalok, amibol nem latok sokat. Ezek a trollok viszont probalnak mindenkit besarozni es kinyirni a hangulatot a nagy eletfajdalmukban. El vannak szallva maguktol mert platina 1-ben vannak, mintha az barmit is jelentene. lol

Multkor rajta voltam a driften par napig, de hangulat kell ahoz. Lehet rakapok majd megint, most eleg sok uj vasam van ami meg meg sincs megepitve, ugyhogy van mit tenni. Megy a csinositgatas, teszteles. :)
    sehol nincs ilyen furcsa viselkedése az autóknak csak arra próbáltam rávilágítani, hogy próbálj úgy menni, mint a való életben vagy olyan játékban ahol jól van kitalálva a fizika. Régebben én is a kanyarig toltam és satu, de inkább kicsit előbb fékezek (bill-el több aprót) és sokkal szebb íven tudok fordulni ráadásul gyorsabban.
    Ezt felrefogalmazhattad, mert ezzel azt irtad, hogy ugy kell ebben a jatekban vezetni, mint ahol "jo" a fizika, az eredmenyes vezeteshez. Magyarul itt is jo a fizika, megse fura!?

Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2015.09.13. 07:32:01
  • Quqa
    Nem kioktatás jellegűnek szántam, de tényleg sehol nincs ilyen furcsa viselkedése az autóknak csak arra próbáltam rávilágítani, hogy próbálj úgy menni, mint a való életben vagy olyan játékban ahol jól van kitalálva a fizika. Régebben én is a kanyarig toltam és satu, de inkább kicsit előbb fékezek (bill-el több aprót) és sokkal szebb íven tudok fordulni ráadásul gyorsabban.

Más:
    Nem vette észre valaki, hogy a külső optikai tuningok hatással lennének az autó stabilitására? Tegnap/ma próbálgattam driftelni több típussal is HC-ban és hát némelyikkel nagyon nehéz, mert vagy átfordul, vagy nincs meg a megfelelő sebessége az íven keresztbe szákázáshoz. Először próbálgattam az AMG-ket utána Aston, Viper, Ford GT, stb. tehát az összes hátsókerekes megvolt. A legjobb a Ford GT volt utána az Aston, de mondom ronda ez a gyári iszonyat hátsó szárny levele meg az első spoiler sem kell és a borzalmas hátsó diffúzor sem. Olyan gyári szalon külseje lett az Aston-nak, na uzsgyi vele a jól bejáratott hegyi kanyarodósra, erre alig lehet irányítani. Ugyanezt kipróbáltam a fenti vasakkal az eredmény ugyan az (pl. a Viper „feldíszítve” sokkal tovább gyorsul keresztbe fordulás nélkül). A legnagyobb leszorító erőt adó külső tuninggal könnyebb volt irányítani jégen HC-ban (billentyűvel) a hátsókereküket. Még elkezd remegni is hogy, visszaálljon egyenesbe mikor keresztbe csúsztatom.
    Valaki lepróbálhatná, hogy beképzelem, az egészet vagy valóban változik az autó viselkedése az optikai tuning alkatrészektől.

Utoljára szerkesztette: Quqa, 2015.09.13. 02:02:25
  • Ratrak
    Ja, hóban driftre a 458-nál szerintem nincs jobb gép a játékban. Az bárhol, bármikor elpörög havon, de ha ügyes vagy, nagyon szép íveket lehet vele rajzolni. :) (Lassú ilyenkor, mint a tetű, de a drift nem a köridőről szól...)
  • Ratrak
    Köszi a választ! Mennél vmikor egy Observatory Dash-t? Kíváncsi vagyok, mit lehet belőle kihozni. Én asszem legjobb 3:52-54 körül mentem a Kókusszal meg a Gallardoval, 4 perc körül a legjobb hátsókerekesemmel. Igaz, azóta már jött jópár új vas, meg patch is tán.... :) Vmikor ránézek majd az újakkal.

Köszi, az elméleti alapjaim megvannak (sőt némi gyakorlati is, igaz, motorral - azzal "kicsit" nehezebb - de mentem az ország összes jelentősebb versenypályáján nyílt napon többször is, vettem részt pályaversenyes vez.tech.tréningen, szóval vágom, mi az az ideális ív :) ), a játék specialitásai viszont érdekesek néha. (Máig nem tudom megszokni, hogy C-s verdákkal 400-ról elég kanyar előtt kb. 20 méterrel fékezni.... jó, kicsit túloztam, de na...) Én azt tudom nehezen megszokni, hogy elég sokszor tök máshogy kell itt vezetni a jó eredmény érdekében, mint amit a józan ész diktálna. Ez mondjuk legyen az én bajom, olyat keresek ebben a játékban, ami nincs benne (realitásra törekvést). Néha azért vannak rész-sikerek (értsd: érzésre egészen úgy viselkedik egy-egy gép, ahogy az hihető), de a C-s verdák pont nem tartoznak ide :) Nem véletlen, hogy általában krúzolni szeretek - minden másra van jobb game. :)
  • Quqa
    Ha játszottál már normális játékkal pl. GRID, DIRT, SHIFT, stb. esetleg valamilyen szimulátorral akkor kb. ugyanúgy kell itt is fordulni. Nem mondom, hogy valami nagyszerű itt a fizika, mert minden kocsi csúszik keresztbe kasul mintha taknyon menne, ill. elrepül mint a győzelmi zászló, de ha nem is könnyen meg lehet tanulni a helyes fordulást.
    Bill.-el úgy szoktam, hogy piciket belefékezek a kanyar előtt (ne blokkoljon) és megpróbálom felvenni a kanyarívhez megfelelő sebességet (itt ez elég nehéz, mert motorfék mint olyan szinte nincs is pedig jó lenne). Megkeresem azt a 3 pontot amit érinteni fogok ilyenek mint bementi ív kezdő pont, kanyar közép pont és kimenti végpont. A kezdőponton már csak a lendület vigyen és az érintő pontok a lehető legnagyobb sugarú ívet alkossák, mert így éred el a legnagyobb kanyarsebességet (a közepétől nyomhatod mint a barom, de még ne nitrozz). A kiépített pályákon pl. a méter táblákat figyeltem mikor gyakoroltam, hogy tudjam honnan kezdődik a féktáv. Ehhez persze ismerni kell az adott pályát. A megfelelő autót is célszerű megtalálni C-ben pl. az Alfa az egyik legjobban irányítható a leggyorsabb meg a 911 csak az alig fodrul, ezért csak oval-on használható.
    Az F1-ben pl. így fordulnak.

Kicsit gyúrhatsz a drift-re is, mert nagyjából már megy 3 kocsival HC-ban is. Nem mondom, hogy mindig nagyon szép az ív, mert nem sokat tudtam gyakorolni, de majd ma belehúzok. Amióta benne van a 4 magos újra kellett tanulnom a vezetést, teljesen máshogy viselkedik minden. Megvan már mi a hibás a gépben?

Más: azok a nyomorultak honnan a jó anyjukból jönnek ide akik csak azért játszanak, hogy kilökjenek, nem hogy szépen elmenjenek mellettem, hanem direkt kilöknek és utána irkálják a hülyeségeiket a csetbe. Ilyenkor fájó szívvel, de kilépek a PvP-böl még ha jó is a brigád, de 1 ilyen hülye-gyerek tönkreteszi a játékot.
  • COL_Bratt_Shaw
    Koszi! Az elso ket videon levo palyat eleg jol ismerem, a tobbinel altalaban ratapadok az elso helyezettre es kinevezem turavezetonek. :D
    Hat igen 900 fokkal nagy lehet a matek, foleg amikor menteni kell a vasat, az enyem 250-60 fok korul van kb, pont azert hogy gyorsan le tudjak barmit reagalni. Nekem vegyes alakatreszek vannak a C-s Alpha-mon, talan max 2-3 grippel, szoval nem az a titka, sok masik autonal viszont nalam is csinalja, van aminel egyaltalan nem lehet hozzanyulni a nitrohoz. Van aminel picivel tobb mint haromnegyed gazon engedi. :D
    En csak arra figyelek a 8C-nel, hogy mindig akkor nyomjak ra a nitrora, ha mar stabilizalodott az auto, egyenesben van, vagy ha stabilan tapad egy nem tul eles kanyarba. Az ugratoknal pedig probalj 100%-ban parhuzamos lenni az uttal, ha pl. kanyar van az ugrato utan, lehet a minimappal csalni, ha epp be van kapcsolva. ;) Az esetek tobbsegeben eleg finoman esek ra a kanyarokra, kiveve amikor elvesztem a fejem a verseny heveben. :D Ha tul gyorsan fekezel, csak vesztesz a tapadasbol/sebessegbol, akkor erdemes kihegyezni nagyon, amikor egy eles visszafordito jon peldaul vagy ha kegyetlen szoros a tema. :)

#11108 #11107
    Koszi Az a verseny jonak tunt nagyon, mar csak reszleteket kaptam el belole, de lekapom majd. ;)
    Pedig jon majd meg, a mod reddit-en most irt ram, hogy hivatalos feltolto lettem. (approved submitter)

Az volt a tervem, hogy rajuk tapadok ahogy lehet, es a kanyarokban kimanoverezem oket, de meglepoen belendult a kis Fairlady.
    Volt olyan versenyem is tegnap, ket kulonbozo brigaddal. Az elso esetben beraktam egy 750es vasat, es egesz jol elvoltunk, de a masik esetben tiszta gaz volt, annyira lassan jottek, hogy nemhogy nitrot nem hasznaltam, de meg a legfelso fokozatot se valtottam be. Viszont talakoztam utanna a tdu-ekkal, az nagy meccs volt vegig, bejott. Ismerek 6-7 embert a top 30bol, de nagyon ritkan talakozok veluk, sokan nem is pvpznek mostanaban, szoval mikor mit dob a kocka. Kulsonezet valoszinuleg ugyanolyan egyszeru, ha ahoz szoktal, nekem se megy abban pl. :)
    Elevileg most mar, hogy arany-ban vagyok, egyre nehezebben megy majd, mivel kevesebb pontot ad versenyenkent. Maga a rang nem nagyon izgat, latok fent embereket, ugy ra vannak pattanva, hogy hatrebb kerulnek vagy nem elsok es egybol megy a kilepes, nehogy kieesenek a nagykutyak kozul.
    Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2015.09.12. 18:41:55
  • Ratrak
    Szép menetek, tényleg nagyon jól vezetsz! Én azért szoktam le anno a kormánnyal Crew-zásról, mert amikor beakadok valahova, iszonyat lassú összevakarni magam (DFP, 900fok, tekergethetem, mint a hülyegyerek). De a videókat látva egészen megjött a kedvem, hogy felrakjam a kormányt megint. :) Ja, a C-s vasad hogyhogy' nem kezd vad virtustáncba a nitrózástól? Én HC-ban gyak. nem tudok nitrózni, mert árok azonnal. A másik az ugratások, utána mindig keresztbeáll a gép (bármelyik, nem csak a C-s). Az az érdekes, hogy a C-s vasaim vannak a leginkább tele gripes cuccokkal, szóval ez valszeg semmit nem jelent. Van valami trükköd, vagy csak tanuljak meg vezetni? :)
    Másik: jól hallom, hogy többnyire nem padlófékkel fékezel? Ez eszembe sem jutott, hogy számíthat egy "ilyen" játékban, én mindig nyomom, mint süket a csöngőt, de neked valahogy sokkal simábbak a féktávjaid, és nem is lassulsz le állandóan túlzottan, mint én.
  • Stockbauer33 #11108
  • Stockbauer33 #11107
    najó a ferraris gut volt na.....

• Stockbauer33 #11106
    siralmas :) netöcséé fel(up) többet.

• Gab0523
    Helyesen meg: Nissan-nal :p
  • Quqa
    Értelmesen:
    *Azzal a Nissan-al sem lőttel nagyon mellé hol megy a Ferrari 419-et?
    Utoljára szerkesztette: Quqa, 2015.09.12. 12:50:20
  • Quqa
    Azzal a Nissan-el sem lőttel nagy mellé hol megy a Ferrari 419-et?
    Következő lépés – mivel írtad nem szeretsz nagy előnnyel nyerni – hogy úgy mész mint ez a fickó (alig nitróval). Mondjuk nem értem, hogy megy HC-ban hátulról?#/@! Motorházról sokkal stabilabb minden (mondjuk kormány mögül még jobban).
    Megj.: te nem platina 3 voltál, vagy ez már platina/arany 4?
    Utoljára szerkesztette: Quqa, 2015.09.12. 12:44:36
  • COL_Bratt_Shaw
    Itt egy adag PVP ha valaki unatkozna. :P
    Az elso video ket versenybol all. Kiprobaltam az uj Ferrari 458-amat. Elso lettem vele, erre az egyik srac benyafogott, hogy "oh, ferrari", magyarul csak azert nyertem mert azt vezettem, ezert a kovetkezo versenyben a Nissan Fairlady-mbe ultem be.
    Az a kis vas nagyon gyors, talan tobb eselye lett volna, ha a 458al tolom, le is lepett negyed tavon
    Joco nem veletlenul sg.hu-s? :)

Ujabb futam a Laguna Seca-n, ezuttal a rajtbuntetes nelkul. :D

es legvegul ket szoros verseny
    [spoiler]

[/spoiler]
  • COL_Bratt_Shaw
    A grafikai upgrade-del jon a javitott belsonezet is. Meg nincs kesz, szoval nem tudni pontosan mit takar majd. Elvileg lesz ablaktorlo, gondolom javitott textura, stb, szoval lehetseges hogy azon is javitanak majd.
    Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2015.09.10. 09:48:47
  • Lacika1992
    Arra nincs valami mod, vagy ilyesmi, hogy a kormányt értelmesen mozgassa a csávókám?
  • COL_Bratt_Shaw

Nalam volt mar tobbszor full hc-s brigad, de kell hozza mak is. Elvileg azert jo platinaba kerulni, mert ha tobb player elerheto, a matchmaker probalja rangban parositani a jatekosokat es a platinasok kozott sok a hc-s. Persze megvan a hatranya is, ott valoszinuleg tobb olyan embert talasz aki csak a nyeresre megy minden aron es ezert sokan akik hcban vezetnek altalaban F.A.-ban toljak a pvpt. Nomeg kismillioszor mentek az osszes palyan, es amit a legjobban utalok, (le/at)vagnak mindent, ismerik az osszes trukkot a palyan, plusz megy a majomkodas, meg a rajoskodas chat-en, hogy milyen bena mindenki. Szerintem, ha valaki ennyire ismeri a versenyeket, azt mar egy eroteljes elonynek hivnam, nem kene meg extra trukkozniuk, tiszta vicc/szegyen. En peldaul nem tudom azt a verseny elvezni, ahol 20mp elonyben vagyok, meg akkor sem ha tisztan hoztam ossze, sokkal jobb a kihivas. Ha pl nem szoros a verseny, de jol valasztasz kocsit a kovetkezo versenyre, mar egybol valtozik a kep es kuzdened kell a gyozelemert, nem bevalasztani a ferrarit, levagni mindent, aztan elajulni mekkora nagy tehetsegre tettel szert. :D lmao
    Na meg persze mindenki cheater gyanus, sokan nem is versenyeznk, csak felvesznek, hogyan is vezetsz, mindenki tiszta paranod, bolond, sztar, nagyszaju vagy bohoc. Belekotnek mindenbe es mindenkibe. lol Akarhanyszor felmegyek valami mindig tortenik.
    A legujabb az Alt+Tabozas verseny kozbe, igy leblokkolva a versenyt. ket kulnbozo esetben leeloztem az elso helyen levo jatekost, vegig a valagamba volt, 2x kicsuszott, aztan blokkolta a jatekot 8percig. Felvettem, de sok ertelme nem volt. Van aki akkora csicska, hogy igy nyeri a versenyeket, mert ugye ki az aki var 10-15 percet!? .. majd szepen bekocsikazik az uccso jatekossal es boom, szintemelkedes. lol

En is kompromisszumokkal tolom a pvp-t, en pl automata valtoval megyek, mert ahogy 7 auto nitrozik a kepembe egyszeruen nem hallom mikor kell valtanom. Ami neha eleg nagy hatrany, foleg dirt versenyek eseteben, de pl az alabbi versenyben is. Az utolso korben azert hibaztam a celegyenes utan, mert rahuztam a kezifekre ketsegbeesesem kozepette, :D mivel alacsonyabb fokozatban tudom, hogy legalabb 1mp-et lehet hozni abban a kanyyarban, de automataval nagyon le kell lassitani, hogy valtson. A kezifeket megy nagyon rosszul viselik a circuit vasak, foleg az Alpha.
    Ezt a palyat eleg jol ismerem, masfel honapja probaltam egy jo idot osszehozni rajta, de azota nagyon elszoktam a vastol, ugyhogy fura volt, nagyon mas mint a Fairlady, :) foleg a fektavokon. Ha tul gyorsan probalsz fekezni vele beszital az orra annak rendje es modja szerint. :) Szoval mikor mit dob a pvp, van hogy nagyon tuti, van hogy kegyetlen bosszanto. 50-50 :) Habar mar lehet az 50-50 is szerencsesnek hivhato!?

Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2015.09.09. 07:44:39
  • Quqa
    Azért jó brigád volt az 5-ből 4 HC-ban, F.A.–ban sokkal könnyebb menni és ha nem cseszed el 2x a sikánt + a cél utáni kanyart 1x meg lett volna. Különben nekem is volt már párszor hasonló, hogy mindenki elment mellettem. Mondjuk nálam az volt az általános, hogy ha nagy ritkán az élre kerülök (esetleg ismertem is a pályát és nem csesztem el) erre megáll a játék csak nálam és előzhetem megint meg a fél mezőnyt. Volt hogy 4x kellett visszaelőznöm mindenkit az azért kicsit idegőrlő. Ilyenkor ki szoktam lépni, mert megunom a laggot (vagy a proci volt kevés hozzá, majd most kiderül).

Ja sajna pár éve gépfejlesztés volt és hülye fejjel 775-öt vettem pedig az i ugyan annyi lett volna most meg 60 misi lenne az új lap + használt i5. Nem baj ezzel a 4 magossal egy i5 2500K szintjén leszek kicsit megrántva meg súrolja az i7 szintet.

Utoljára szerkesztette: Quqa, 2015.09.08. 21:03:58
  • Stockbauer33 #11096
    ez harmatgyengevolt more :DD de azért már láccik hogy tanitgattalak
  • COL_Bratt_Shaw
    Koszi, majd veszek meg fel hasonlokat, esetleg mas vasakkal. ;)

Az mar tul gyors, az enyemnel erezni lehet ahogy rasuhan 1-1 kanyarivre. :) A tieddel meg mar olyan, mintha leraktak volna egy sint egy bazi nagy raketaval, majd annak ez elejere szijazva kene elvezned a tuzijatekot. Mondanam, hogy lazan hatradolve, de gondolom a G erok megoldanak a helyezkedesi ketsegeket.
    Grat a procihoz! Mi a fene, elotte csak dual core-od volt!?

Felmentem PVP-zni kicsit az utobbi ket napban. Talakoztam egy erdekes jelenseggel, tegnapelott 3-4x egymas utan, tegnap pedig csak 1x, de lehet csak mert mindenki lepett a lobbybol. Van aki azt irja, hogy szinkronizacios gond, de a netemmel semmi baj, es erdekes modon ket adott brigadnal tortent. Szoval gyanakvoan arra saccolok, hogy esetleg van aki aktivalni tutja ezt manualisan.
    Eroteljes rajtbuntetes :)
    Nem kellett volna felhuznom magam, meg igy is lett volna eselyem elkapni az elsot, de tul nehez volt a labam itt ott.

Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2015.09.08. 18:14:23
  • EFRM
    nagyon jó kis fairladys video