thecrew.jpg
  • Ratrak
    Visszamentem tegnap egy 25 perc erejéig a "csillagvizsgálóba" tesztelgetni a régi és újabb verdáimat. Tényleg durvák a Ferkák: A bentley-vel simán 4:00 körül mentem, az új Corvettel 3:51 magassága jött össze, a Laferkából meg kihoztam én is a 3:40,5-öt (igaz, ennél jobbat én szerintem nem nagyon tudok már, ez határon volt nekem). Azért durva különbség van a kocsik között időben, ez nekem spec. tetszik, mert P-ben eddig nem volt karakterük, most meg úgy tűnik, van. (Az a nemrég megkapott oldtimer merci pl. olyan dülöngélést csinál a kanyarokban, hogy tengeribeteg lettem tőle... de legalább nem sínautó :) Az új 'vette nálam nem túl gyors, de legalább jó stabil. A ferka viszont gyors is, meg kanyarodik is... A Fairladyt kicsit furának éreztem, sokáig tapad, aztán egyszer csak megkergül, megszokható, és élvezetes. Csak a hangja irritál hosszú távon.)

#11128:
    oké, azért tényleg durván otthagyod őket... nem csak hogy pályaismereted van (az gondolom ezen a szinten már mindenkinek), de nagyon érzed az ideális íveket is, meg azt, hogy mikor mennyire kell lelassítani. Engem megennél reggelire, az tutter. Csak én ebből nem csinálok presztízskérdést, letojom, ha elvernek PVP-ben, amíg élvezetes a gurulás. A tinik, meg a tini lelkivilágú játékostöbbség viszont többnyire zéró kudarctűréssel rendelkeznek. (Szegény hülyegyerekek megszokták, hogy a játékokban mindig ők nyernek. Az online versenyeken (és főleg majd a "nagybetűsben") meg nem, és ezt nehéz megemészteni szegénykéknek ;) )