thecrew.jpg
  • COL_Bratt_Shaw
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mentem parat rajta, nem voltam lambos kedvemben, ugyhogy 458-ra esett a valasztas. Elso nekifutasra osszetortem a vasat feltavon. :D Van 2 eleg trukkos kanyar, ha nem jo sebessel erkezel meg, egyszeruen ledob az utrol. :)

Ezutan ha mar idorol beszelunk, mentem egyet a LaFerrarival, ami vegul harom restartos lett. :D Eloszor is ki nem alhatom a vasat, nagyon "ideges" hc-ben, foleg versenytempoban. Fektavokon meg elet veszely, foleg egy ilyen kanyargos palyan. Teljesen lenyegtelen, hogy finoman vagy erosebben fekezel, ha nem jo ritmusban es ivben erkezel meg a kanyar bejaratra, nagyon konnyu elveszteni, meg ha csak egy pillanatra is, ami ugyebar idobe kerul. Az uccso koromben mar eleg jol raerztem, de sok helyen tul ovatos voltam, ill. a civilek is szivattak.

Voltak ebben hibak boven, szoval egy jol osszerakott ido, 3:20 alatt lehet.
    Par hete mentem C faction kuldiket, meg par Dirt versenyt, de a P-sek meg visszavannak, eloszor talalnom kell egy kenyelmes es gyors vasat. Bejott amugy, szeretem ha sok a kanyar, kar hogy nem lehet ide bemenni az Alpha-val. :/ :)
    Máig nem tudom megszokni, hogy C-s verdákkal 400-ról elég kanyar előtt kb. 20 méterrel fékezni

Ez csak akkor lehet mervado, ha versenyezni akarnal, vagy ha az idore mesz. Lassits le olyan gyorsan, ahogy azt elvarnad, es maris jol mukodik. Lehet az is segit ha egy alacsony kategorias feket raksz ra, vagy/es mas autot valasztasz.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    PvP-ben van egy par eleg idegesito dolog. Lokdosodes, palyalevagas, eros laggolas, jatek befagyasztasa, meg persze a chat-es okoskodas. Ami a kedvencem amikor valaki kikap es elkezdi tolni a cheater-es musort, anyaznak, oltanak, fenyegetoznek, meg persze megy az igy meg ugy kirugatnak, meg hogy milyen kozel allnak az adminokhoz, megyek a youtube-ra, meg hajde ez meg az. Nem mintha barmit tehetnenek, eleg jol ismerek par ubi-s sracot, ha beriportolnanak, csak korberohognek oket, de ami gaz, hogy ilyenkor nemcsak a lobby hal meg, de teljesen felba***ak az agyam, es ezzel a jatek iranti kedvem arra a napra. Ugy kirugnam ezeket mint a szel, kartekonyabbak mint a valodi csalok, amibol nem latok sokat. Ezek a trollok viszont probalnak mindenkit besarozni es kinyirni a hangulatot a nagy eletfajdalmukban. El vannak szallva maguktol mert platina 1-ben vannak, mintha az barmit is jelentene. lol

Multkor rajta voltam a driften par napig, de hangulat kell ahoz. Lehet rakapok majd megint, most eleg sok uj vasam van ami meg meg sincs megepitve, ugyhogy van mit tenni. Megy a csinositgatas, teszteles. :)
    sehol nincs ilyen furcsa viselkedése az autóknak csak arra próbáltam rávilágítani, hogy próbálj úgy menni, mint a való életben vagy olyan játékban ahol jól van kitalálva a fizika. Régebben én is a kanyarig toltam és satu, de inkább kicsit előbb fékezek (bill-el több aprót) és sokkal szebb íven tudok fordulni ráadásul gyorsabban.
    Ezt felrefogalmazhattad, mert ezzel azt irtad, hogy ugy kell ebben a jatekban vezetni, mint ahol "jo" a fizika, az eredmenyes vezeteshez. Magyarul itt is jo a fizika, megse fura!?

Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2015.09.13. 07:32:01