Ratrak#11112
Köszi a választ! Mennél vmikor egy Observatory Dash-t? Kíváncsi vagyok, mit lehet belőle kihozni. Én asszem legjobb 3:52-54 körül mentem a Kókusszal meg a Gallardoval, 4 perc körül a legjobb hátsókerekesemmel. Igaz, azóta már jött jópár új vas, meg patch is tán.... :) Vmikor ránézek majd az újakkal.
Köszi, az elméleti alapjaim megvannak (sőt némi gyakorlati is, igaz, motorral - azzal "kicsit" nehezebb - de mentem az ország összes jelentősebb versenypályáján nyílt napon többször is, vettem részt pályaversenyes vez.tech.tréningen, szóval vágom, mi az az ideális ív :) ), a játék specialitásai viszont érdekesek néha. (Máig nem tudom megszokni, hogy C-s verdákkal 400-ról elég kanyar előtt kb. 20 méterrel fékezni.... jó, kicsit túloztam, de na...) Én azt tudom nehezen megszokni, hogy elég sokszor tök máshogy kell itt vezetni a jó eredmény érdekében, mint amit a józan ész diktálna. Ez mondjuk legyen az én bajom, olyat keresek ebben a játékban, ami nincs benne (realitásra törekvést). Néha azért vannak rész-sikerek (értsd: érzésre egészen úgy viselkedik egy-egy gép, ahogy az hihető), de a C-s verdák pont nem tartoznak ide :) Nem véletlen, hogy általában krúzolni szeretek - minden másra van jobb game. :)