thecrew.jpg
  • Quqa
    Ha játszottál már normális játékkal pl. GRID, DIRT, SHIFT, stb. esetleg valamilyen szimulátorral akkor kb. ugyanúgy kell itt is fordulni. Nem mondom, hogy valami nagyszerű itt a fizika, mert minden kocsi csúszik keresztbe kasul mintha taknyon menne, ill. elrepül mint a győzelmi zászló, de ha nem is könnyen meg lehet tanulni a helyes fordulást.
    Bill.-el úgy szoktam, hogy piciket belefékezek a kanyar előtt (ne blokkoljon) és megpróbálom felvenni a kanyarívhez megfelelő sebességet (itt ez elég nehéz, mert motorfék mint olyan szinte nincs is pedig jó lenne). Megkeresem azt a 3 pontot amit érinteni fogok ilyenek mint bementi ív kezdő pont, kanyar közép pont és kimenti végpont. A kezdőponton már csak a lendület vigyen és az érintő pontok a lehető legnagyobb sugarú ívet alkossák, mert így éred el a legnagyobb kanyarsebességet (a közepétől nyomhatod mint a barom, de még ne nitrozz). A kiépített pályákon pl. a méter táblákat figyeltem mikor gyakoroltam, hogy tudjam honnan kezdődik a féktáv. Ehhez persze ismerni kell az adott pályát. A megfelelő autót is célszerű megtalálni C-ben pl. az Alfa az egyik legjobban irányítható a leggyorsabb meg a 911 csak az alig fodrul, ezért csak oval-on használható.
    Az F1-ben pl. így fordulnak.

Kicsit gyúrhatsz a drift-re is, mert nagyjából már megy 3 kocsival HC-ban is. Nem mondom, hogy mindig nagyon szép az ív, mert nem sokat tudtam gyakorolni, de majd ma belehúzok. Amióta benne van a 4 magos újra kellett tanulnom a vezetést, teljesen máshogy viselkedik minden. Megvan már mi a hibás a gépben?

Más: azok a nyomorultak honnan a jó anyjukból jönnek ide akik csak azért játszanak, hogy kilökjenek, nem hogy szépen elmenjenek mellettem, hanem direkt kilöknek és utána irkálják a hülyeségeiket a csetbe. Ilyenkor fájó szívvel, de kilépek a PvP-böl még ha jó is a brigád, de 1 ilyen hülye-gyerek tönkreteszi a játékot.