-
COL_Bratt_Shaw #11110 Koszi! Az elso ket videon levo palyat eleg jol ismerem, a tobbinel altalaban ratapadok az elso helyezettre es kinevezem turavezetonek. :D
Hat igen 900 fokkal nagy lehet a matek, foleg amikor menteni kell a vasat, az enyem 250-60 fok korul van kb, pont azert hogy gyorsan le tudjak barmit reagalni. Nekem vegyes alakatreszek vannak a C-s Alpha-mon, talan max 2-3 grippel, szoval nem az a titka, sok masik autonal viszont nalam is csinalja, van aminel egyaltalan nem lehet hozzanyulni a nitrohoz. Van aminel picivel tobb mint haromnegyed gazon engedi. :D
En csak arra figyelek a 8C-nel, hogy mindig akkor nyomjak ra a nitrora, ha mar stabilizalodott az auto, egyenesben van, vagy ha stabilan tapad egy nem tul eles kanyarba. Az ugratoknal pedig probalj 100%-ban parhuzamos lenni az uttal, ha pl. kanyar van az ugrato utan, lehet a minimappal csalni, ha epp be van kapcsolva. ;) Az esetek tobbsegeben eleg finoman esek ra a kanyarokra, kiveve amikor elvesztem a fejem a verseny heveben. :D Ha tul gyorsan fekezel, csak vesztesz a tapadasbol/sebessegbol, akkor erdemes kihegyezni nagyon, amikor egy eles visszafordito jon peldaul vagy ha kegyetlen szoros a tema. :)
#11108 #11107
Koszi
Az a verseny jonak tunt nagyon, mar csak reszleteket kaptam el belole, de lekapom majd. ;)
Pedig jon majd meg, a mod reddit-en most irt ram, hogy hivatalos feltolto lettem.
(approved submitter)
Az volt a tervem, hogy rajuk tapadok ahogy lehet, es a kanyarokban kimanoverezem oket, de meglepoen belendult a kis Fairlady.
Volt olyan versenyem is tegnap, ket kulonbozo brigaddal. Az elso esetben beraktam egy 750es vasat, es egesz jol elvoltunk, de a masik esetben tiszta gaz volt, annyira lassan jottek, hogy nemhogy nitrot nem hasznaltam, de meg a legfelso fokozatot se valtottam be. Viszont talakoztam utanna a tdu-ekkal, az nagy meccs volt vegig, bejott. Ismerek 6-7 embert a top 30bol, de nagyon ritkan talakozok veluk, sokan nem is pvpznek mostanaban, szoval mikor mit dob a kocka. Kulsonezet valoszinuleg ugyanolyan egyszeru, ha ahoz szoktal, nekem se megy abban pl. :)
Elevileg most mar, hogy arany-ban vagyok, egyre nehezebben megy majd, mivel kevesebb pontot ad versenyenkent. Maga a rang nem nagyon izgat, latok fent embereket, ugy ra vannak pattanva, hogy hatrebb kerulnek vagy nem elsok es egybol megy a kilepes, nehogy kieesenek a nagykutyak kozul.
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2015.09.12. 18:41:55