-
COL_Bratt_Shaw #11067 Nem bantom a sracot, nem megy rosszul, de sokszor billegteti, nincsenek kombinaciok a videoban, foket csak kanyarok egyenkent egy kis egyenessel tuzdelve. Erzi az autot, de nem annyira az iveket. Arrol nem is beszelve, hogy montage, szoval lehet 6-7 honap alatt jott ossze amit latunk, mivel nincs kilometer szamlalo, sot az is lehet hogy sportban megy.
Jol mutat mert kulso nezetes, a neten a legtobb video mind az. :/
Quqa: Ennyi erovel azt is lehetne mondani, hogy billentyuvel nem drift, ha mar az autokba kotunk bele.

En azt mondom azzal erdemes menni, amivel elvezetes, bar pontosan ertem mire gondolsz, skyline-al tul egyszeru, ez teny, bar ott tobb idod jut az ivekre ill. egyebekre fokuszalni, szoval "fun" vezetni. Vipert sose komaztam, de a zr1 valoszinuleg driftelheto, a 370z pedig tutira. AMG-ket elvezetes vezetni, szerintem driftre se lehetnek rosszak, bar talan azzal inkabb rausztathatod a kanyarra, szep iven lehet megadna magat. En mindig azzal megyek ami jon, vintage autokat komazom meg, trukkosek itt-ott, de kezelhetoek. Amugy a Nissan GTR-nek eleg nagy neve van drift teren, a japan filmek legalabb feleben gtr-t, vagy evo-t lathatsz, mondjuk altalaban ők (a gazdag fiuk) szoktak kikapni, mondjuk egy Toyota AE86-tol.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Dehogy is volt tartalekom, az csak azert tunt ugy, mert te voltal elol es behuztal. Mentem mult heten a 7-800-as Ford Raptorommal egy 1299-es ellen, ott pl annyi a trukk, hogy nem hagyhatod megszokni 100-150m-nel jobban, ha megis megesne, akkor meg csont nitro, es visszabujni a vas moge. Kanyarokban, meg nem szamit annyira a kulonbseg.
Multkor az rossz helyen rossz idoben volt. Probaltam felfedezgetni, es tobb mint egy oran keresztul folyamatosan megtalalgattak, tiszta ideg voltam, erre lattalak teged, lelassitottam/felrehuzodtam, hogy radkoszonjek, erre csontra belem jottel, ugyhogy onnan csak toltam neki mint az okor. lol
Memorizaltam a hegyekben a fobb utkeresztezodeseket, igy ott mar nem kell tobbszor gpst hasznalnom, eppen a tudasom teszteltem. :)