13240
-
Quqa #11093 Én nem értem ebben a fórumban miért van pár ember? között ilyen feszültség. Akinek feles energiája van az verje ki és jobb lesz, … biztosan!
Nekem ez a fénysebesség közeli videó jobban tetszik, sőt még feltettem 2x-es sebességre az már közel olyan volt mint, ha egy Millennium Falcon-al mennél.
Beújítottam egy 4 magos procit remélem azzal már nem fogok laggolni mint az állat, ha minden jól megy péntekre bent van a gépben, aztán jöhet minden drift, murva, esetleg beton talán még az MP is menni fog.
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2015.09.07. 21:07:32 -
Stockbauer33 #11092 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pofabe me ban b+ :).Belém kötött egy noname kamureg és köztudott h csak a modiknak van 5-6 kamureg amivel okoskodnak és megy a ban.Tudod te kik ezek Dávid
http://sg.hu/forum/tema/993723969
http://sg.hu/moderator/buntetopontok
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.09.07. 16:13:09 -
COL_Bratt_Shaw #11091 Uhh, teljesen beleborzongtam. Nem kene szaroznom itt a nagykutyakkal, tudom hogy nem vagyunk egy ligaban, nem is tudom mit gondoltam. Amugy, meg mindig a driftelesrol diskuralnek, ha nem hozod ide be az olcso jellemtelen hszed. ;) Csak ugy mint ebben az esetben.
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2015.09.07. 16:11:35 -
#11090 ez nem csipkelodes, ha meg fingod sincs nem ugatsz bele, ennyire egyszeru. velemenyt meg nem kertem ki.. ha meg megis akkor emeled mar ki, ha nem megy akkor menjel vissza driftelni -
COL_Bratt_Shaw #11089 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Csinaltam rola egy timelapse videot. 12:30 osszesuritve 3 percre. Fel perctol latszik milyen zokkenomentes menet volt, majdnem olyan iveket autoztam, mintha egy ilyen videot terveztem volna eredetileg.
Irtad, hogy ket naponkent 5 perced van forumozni, szoval ezentul majd igy rakom fel neked a videokat, tehat igy marad majd 2 extra perced hszek olvasasara.
-
COL_Bratt_Shaw #11088 Minek ez a csipkelodes, nincs jobb dolgod!? Gondolom a hajat is meghuznad, ha lehetne.
Koszi Ezek a sracok mindig igy vezetnek, neha kicsit gyorsabban, de hasonloan megfontoltan. Nagyon rajtavannak, a csaj pl fejbol vagja a terkepet, csak pihenni allunk meg fix favorite pontokon, mint pl xy benzinkut, ill. parkolo. Mar tudom hogy szunet lesz amikor meglatom a helyet, de hogy mikor merre kene fordulni!?
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2015.09.07. 05:26:51 -
#11087 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ebben a topicban a tobbi meg... -
Ratrak #11086 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azta, te mi a fenét csináltál három büntipontért?!? Eddig nem tűntél annak a kimondott kötekedő baromállatnak... :) -
#11085 :D -
Ratrak #11084 Ezt (az alsót) nevezem én vezetésnek! Megjött a kedvem hozzá nagyon, kár, hogy kétnaponta kb. 5 percem van a crew-val foglalkozni, ami kb. ennek a fórumnak a követésében ki is merül... :( Demajdvalamikor... -
COL_Bratt_Shaw #11083 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem voltak olyan tokeletes idok, mindket verseny eleg bosszanto volt.
A Canyonero tok jol indult, amig a srac az elso helyen nem talat egy orult ugratot, amivel 7 mp-et lehet nyerni, de minden otodikbol egyszer sikerul csak megugrani. Mentem par restartot, osszehoztam egy jo idot, de nem volt eleg, igy masnap nekifutottam megint, 5. probalkozasra jott ossze az ugras, de sajna abban a korben hibazgattam itt-ott, utanna meg mar nem erdekelt, tul idegtepo vezetni 6 percet, hogy utanna restartoljak. Magyarul elcseszte a srac a szorakozast.
Az elso hely 8:58.valami volt. Ha sosem hagyod el a palyat tobb mint 2 kerekkel akkor a ido kb 9:40 korul van.
A Big D Challengeben meg orulet volt milyen surun voltak a civilek, ugyhogy ott is beadtam a kulcsot eleg gyorsan. A cel ott az volt hogy, tiszta vezetessel csinalj jo idot. A vicc, hogy a legeselyesebb auto a nyeresre, egy season pass exclusive auto volt, a Ferrari 458. :D LaFerrarival erztem, hogy lehetne meg 3-4 mp-el jobb idot menni, de a 458-al szerintem lehetseges 7perc alatti idot is autozni.
Itt az elso hely kb 7:06 volt egy 458-al.
Tegnap azokkal a sracokkal gurultam megint, akik tiszta vezetesre torekednek mindig. Nincs semmi tulvallalas, belathatatlan emelkedon, ill. kanyarban fekezunk. :) Bejon neha ez is. Termeszetesen az uj kiskedvencemmel, a Nissan Fairlady Z 432-vel :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
HUD nelkul, Uncut, hc, manualis valtas, cockpit view
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2015.09.04. 19:10:36 -
orc88 #11082 Az időd/pontod le tudnád írni? Mennék egy kört rajtuk. Szerintem a közeledbe se érek majd. xd
-
Quqa #11081 Újabb teszt: a 370Z eddig a legjobb hátsókerekes dritf-re HC-ban (jégen), viszonylag jól irányítható, de azért szenvedős, ezért maradok (bénázok) továbbra is F.A.-ban esetleg sportban.
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2015.09.04. 10:05:18 -
Stockbauer33 #11080 -
COL_Bratt_Shaw #11079 Koszi, igy leirva jol hangzik, de azert nem vehettek olyan sokan reszt. :) Utolag kiderult, hogy masodik helyen vegeztem A Big D-n, es 2. helyen a Canyonero Challenge-ben is.
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2015.09.04. 00:18:51 -
orc88 #11078 Az egész világon top 3? Wtf. Az szééép :D -
COL_Bratt_Shaw #11077 Nem piszkalodasnak irtam en se, nalam nem oszt/szoroz ki mivel mibe megy. Mindenkenel ugyanaz adott, az ut, 4 kerek, aztan hajra. :)
Majd beprobazom en is az amg-t, meg a zr1-et, de most uj kedvencem van, a Nissan Fairlady Z. Nagyon tuti vas, a drifteles mar neccesebb vele, de majd tobbet mondok 50-100km utan a "hoba". Tegnap mindenki ezzel a vassal tolta. :)
Vegre megvan nekem is, nyertem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Folos volt elkoltenem par napja a cc-met csak egy vasra. :)
-
Lacika_83 #11076 Ja tényleg, a barátlista nekem sem látszódott. -
Lacika_83 #11075 Mert tőlük úgysem kaptam volna értelmes választ. Azért. -
jocking #11074 Szerintem a szerver elérés a fos, nekem se látszott a játékos és barátlista, most meg már be se tudok lépni. -
Lacika_83 #11072 Sziasztok,
mi lett a UPlay-el? Volt 50 pontom, megvolt a reward Viper is, erre se Viper, se pont. Elnézést, pont az van. Csak épp mínusz egy...
Miért haragszik rám az Ubi? :) -
#11071 de van -
#11070 feloldották a datsunt.. szokásos gagyi motorháztetők és sárvédők, performance tuningnál se lehet levenni a hátsó szárnyat.. -
Quqa #11069 Az a röhej hogy a legtöbb játékban bill-el sokkal jobban lehet drift-elni, mint kormánnyal pl. GRID, Shift a 2-ben nagyon nem is lehet kormánnyal és a Dirt 3-ban is sokkal egyszerűbb, bár ott jobban kezelhető kormánnyal, mint az előbbiekben.
Tegnap az SL 63 AMG-t próbáltam a hegyekben és egész stabil sportban (HC-ban meg sem próbálom). Egy baja van a kis sugarú íveken vagy átesik vagy nagyon betapad és nem csúszik szépen. A ZR1 jól sodródik ott viszont művészet 150 fölé vinni a sebességet, mert már sportban is elkezd keresztbe fordulni az egyenesben, de talán ez megy a legszebben aszfalton kilincsel előre. -
Stockbauer33 #11068 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
COL_Bratt_Shaw #11067 Nem bantom a sracot, nem megy rosszul, de sokszor billegteti, nincsenek kombinaciok a videoban, foket csak kanyarok egyenkent egy kis egyenessel tuzdelve. Erzi az autot, de nem annyira az iveket. Arrol nem is beszelve, hogy montage, szoval lehet 6-7 honap alatt jott ossze amit latunk, mivel nincs kilometer szamlalo, sot az is lehet hogy sportban megy. Jol mutat mert kulso nezetes, a neten a legtobb video mind az. :/
Quqa: Ennyi erovel azt is lehetne mondani, hogy billentyuvel nem drift, ha mar az autokba kotunk bele.
En azt mondom azzal erdemes menni, amivel elvezetes, bar pontosan ertem mire gondolsz, skyline-al tul egyszeru, ez teny, bar ott tobb idod jut az ivekre ill. egyebekre fokuszalni, szoval "fun" vezetni. Vipert sose komaztam, de a zr1 valoszinuleg driftelheto, a 370z pedig tutira. AMG-ket elvezetes vezetni, szerintem driftre se lehetnek rosszak, bar talan azzal inkabb rausztathatod a kanyarra, szep iven lehet megadna magat. En mindig azzal megyek ami jon, vintage autokat komazom meg, trukkosek itt-ott, de kezelhetoek. Amugy a Nissan GTR-nek eleg nagy neve van drift teren, a japan filmek legalabb feleben gtr-t, vagy evo-t lathatsz, mondjuk altalaban ők (a gazdag fiuk) szoktak kikapni, mondjuk egy Toyota AE86-tol.
Dehogy is volt tartalekom, az csak azert tunt ugy, mert te voltal elol es behuztal. Mentem mult heten a 7-800-as Ford Raptorommal egy 1299-es ellen, ott pl annyi a trukk, hogy nem hagyhatod megszokni 100-150m-nel jobban, ha megis megesne, akkor meg csont nitro, es visszabujni a vas moge. Kanyarokban, meg nem szamit annyira a kulonbseg.
Multkor az rossz helyen rossz idoben volt. Probaltam felfedezgetni, es tobb mint egy oran keresztul folyamatosan megtalalgattak, tiszta ideg voltam, erre lattalak teged, lelassitottam/felrehuzodtam, hogy radkoszonjek, erre csontra belem jottel, ugyhogy onnan csak toltam neki mint az okor. lol
Memorizaltam a hegyekben a fobb utkeresztezodeseket, igy ott mar nem kell tobbszor gpst hasznalnom, eppen a tudasom teszteltem. :)
-
Quqa #11066 Mindenféle szemétkedés és kioktatás nélkül, de nem menne egy hátsó kerék meghajtásúval. Ez az őszkerekes csúszkálás számomra egyszerűen nem nevezhető driftnek (még ha a valóságban létezik is). Javasolnék egy Viper-t, Corvette ZR1-et, 370Z-t, esetleg valamelyik AMG-t (ha már a klasszikus japán vasak hiányoznak), de bármelyik hátsókerekes megteszi, akár még F.A-ban is. Sportban iszonyat kell figyelni és nem lesz szép az ív HC-ban meg szerintem lehetetlen, legalábbis nekem nem megy bill-el. -
Stockbauer33 #11065 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#11064 Season pass 2, de ha 1 évre nézük akkor még ennek időben benne kéne lennie a season-be. -
Quqa #11063 A Corvette ZR1 is nagyon kemény 250 felett nem nagyon lehet nitrozni, mert elkezd keresztbe csúszni HC-ban. Azért kihoztam belőle egy 351-es végsebességet a 2×2 sávoson, igaz nagyon kell figyelni vele, mert ha megcsúszik – és ez egy gázadásra is bekövetkezhet – szinte képtelenség összeszedni.
A múltkor pont ezt próbáltam sport módban aszfalton és jobban csúsztatható mint a Viper igaz az íveket még gyakorolni kell vele. Rád is írtam, neked is mentem, de nem reagáltál. Érdekes különben, mert sportban jégen is egész jól kezelhető.
Hétvégén bejártam pár murvás utat és van pár jó a keleti és a nyugati parton is volt olyan csiki csukis rész, hogy nem nagyon volt benne 100 m egyenes szakasz se.
A videón meg csak lestem, hogy az egyenes szakaszon ahol én a belét is kitoltam az LP–640-nek neked még volt tartalékod a Miura-val.
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2015.09.01. 11:16:48 -
COL_Bratt_Shaw #11062 Ez a wireless billenyuzet folyamatosan szivat, lehet az elem mozdul el. lol
szoval.. season pass-nak is hivhatod... es megveheto autok, nem pedig megveto lmaof
Eleg regi, de lehet valaki meg nem latta. (crew trailer remake)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
COL_Bratt_Shaw #11061 Akar masodik evi season pass-nak hivhatod, ahogy konnyebb feldolgozni. ;) Amugy biztos jonnek majd uj vasak evkozben is, szoval tenyleg olyan mint egy sp.
Nyertem egy 2014 Chevrolet Corvette Stingray-t, sajna a 45k cc nem volt eleg a Mercedes Benz 300 SLR-re, azt meghagyom legkozelebbre. :)
Egeszen egyedi iranyitast kapott, max sebessegen eleg trukkos vezetni.
Meg egy napig 75% learazas van a cc-ert megveto autoknal, ha esetleg lenne itt valaki folos extra crew credittel.
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2015.09.01. 00:08:43 -
#11060 Amm gyerekek 576 oldalán azt láttam hogy ezt a wild run dolgot külön árulták, akkor ezt így fel lehet fogni egy fizetős DLC nek? -
Gab0523 #11059 Nincs ebben semmi vicc.
Mindegy, mit játszol, hol, milyen szerveren, ha valaki nem tud veszíteni, akkor TE hacker vagy. -
Stockbauer33 #11058 Egy pár mondatban írdle légyszíves h mitvártál milyen verseny lesz? -
#11057 kabaré ez a játék , c classban megyek maxra húzott 350z vel ellenfelem alfa 8c comp. maxos szintét , egyenesekben a nissanom 430 körül ment simán utol fogtam , de kanyarokban ö jobb volt , liga 1 arany volt a srác én meg még 3 as bronz , célegyenesben ucsó körben a finishnél beértem és hecker minden lóf@sz voltam ... pfff vicc -
#11056 Nincs telefon rákötve,most internet meg a tv amit kiszolgál,de a megoldásra eléggé kíváncsi vagyok. Olyan aprólékosan leírva mint ahogy egy csecsszopónak magyarázzák el az élet első örömeit. Átböngésztem nagyon sok fórumot,de sehol sem találtam egy olyat ami lépésről lépésre elmagyarázza,hogy mit hogy meg,hogy mit merre. Mert eddig ilyen problémám nem igen volt és csak kóstolgattam a net+router beállításokat. Köszönöm a segítséget így előre is. -
#11055 Hacsak nincs vezetékes telefon is rákötve a ZTE-re, akkor azonnal cseréld ki normális router-re.
Ha van, akkor privátban keress. (megoldottam, hogy a ZTE csak a telefont kezeli és a netet átpasszolja egy TP-Link-nek) -
#11054 Sziasztok. Digire váltottam tréhomról,de adtak egy ZTE nevű csodát amiben nem tudom az UPNP-t engedélyezni. Nincs is ilyen menüpontja. De a port forwarding sem jön össze,nem nyitja ki a 3000-3003 portokat. Amikor csatlakoznék akkor már kiírja a game,hogy ÁCSIIIII itt valami nem kóser. Volna valakinek valami építő jellegű ötlete,hogy hogyan lehetne visszatérnem a játékba? -