-
COL_Bratt_Shaw #11038 Koszonom, probalok hibamentesre torekedni, ami altalaban eleg jol sikerul, de nem nagyon szabad elkalandozni gondolatban, foleg a havas uton. :D Bar ez termeszetesen a kruztol is nagyban fugg. Ebben az esetben, az uton talakoztam ezzel a csajjal, ugyhogy csak felvettem a sebesseget, probaltam ra vigyazni, de meg nem vagtam annyira az iveit, nem voltam vele sync-ben, igy sok kanyarban amikor rengeteg sebesseget vesztett, ra-ra csusztam. Sokszor a kameraba probaltam tartani, azert eroltettem egy szoget. lmaof
En jol elvagyok akar alacsonyabb kategorias vassal is, ill. kulonbozo tempokban. Persze, ha tenyleg hiba nelkuli autozasrol beszelunk, ahoz kepest toltam neki ezekben a videokban, kiveve a legalsot. Talan ott meg tul ovatosak is voltunk itt-ott, egyenesbe lehet neki tolni mindig. Ha nem akarsz meglepetest, termeszetesen sosem gyorsulhatsz bele full gazon egy kanyarba/emelkedobe amin nem latsz at. lol
Persze, osszehozhatunk egy gurulast valamikor. Hoban meg eleg "uj" vagyok, a Canyonero Challenge, miatt keztem el manualba vezetni, elotte csak neha kapcsoltam be 1-2 kruz alatt a feeling miatt. Richard Burnsben mindig azzal toltam, de ebben a jatekban a feelingen kivul nem olyan sok haszna van, ha jol valtasz, kb ott vagy vele mint az automataval alapbol. Persze hoban, es offroadon ugy tunik mar kicsit mas a helyzet, foleg hoban. Nagyon bejon, az utobbi ket hetben mar vissza se raktam autoba. Az egyeduli hatranya, hogy mindket kezem hasznalnom kell. :D
Talatam fent a hegyekben egy eleg jo utvonalat, kb 20-35 perc alatt lehet korbemenni. 5-10 kor utan mar biztos eleg szepet lehetne menni rajta. Van egy kisebb karika is ott, az kb 5-10perc max, az pl nonstop tele van emberekkel, akik oda visszajarnak, azok kozott lehet jo drifteseket talani. Par arcal dumaltam, azok azota toljak ott amiota a game kijott. :D
Hetvege fele osszehozhatunk valamit, tutira meg nem tudom melyik nap.
Quqa
Ahh, semmi gond, mentem volna en is a viperrel, csak a sracok ugy elkedtek tolni, hogy nem kiserleteztem, beraktam a skyline-t. Azert probalkozok majd meg betorni a bestiat. :) Az volt a gond, hogy nem dumaltuk le az utvonalat a tobbiekkel, igy mindig az kanyarodott aki legelol volt es elszalasztottuk az eszaki "drift palyat", nomeg az autok szintje sem volt szinkronban, igy nagyon szetszakadoztunk. Rovid volt ez az ido, nem tudtuk felvenni egymas ritmusat, en meg tortem zuztam itt-ott pl. :D
Majd legkozelebb jobban szinkronizalunk, koszi a gurulast sracok ;)