COL_Bratt_Shaw#11031
Nem hangzik tul jol az tuti. Esetleg, ha van mobilneted, megprobalhatnal egy inditast azzal, ill. a fileok ellenorzeset a uplayben. A portnyitas kerdeses, nalam alapbol moderate-n volt, nem is probalkoztam vele, mert ahogy lattam a forumon, nem eleg azokat kinyitani amiket irnak, hanem 10-20 masikat is, magyarul szerintem ok se tudjak merre hany ora azzal. Szoval lehet hogy zold vagy, de epp azt a portot nem nyitottad ami a usereket dobja be freeride alatt. Valami konfiguracios gond lehet, mert a pach ota, jelentosen javult a kapcsolodas. Amivel ki lehetne deriteni 100%-ra, azt nehez megvalositani, ill. tul sok macera... Rakotni egy jol funkcionalo crew-s pc-jet a te netedre, ill. a te geped egy olyan netre amin masnak megy. :D :D Ezert is irtam a mobilnetet, ha azzal jol menne nalad, akkor a net/router gond van, de ha nem megy akkor meg mindig lehet valami a crew-al a gepeden. :)
Quqa:
Jo otlet, kiprobalom majd a Vipert en is. ;) ..es igen, az EVO johet ide is. :)
Nem sokat pvp-zek, de en is lattam mar eros laggogkat ott. Sokan vannak nagyon gyer nettel. Annyit lehet tenni, hogy lepsz a lobbybol es remenykedsz a kovetkezoben nem lesz egy se.
Felvettelek, egy driftet osszehozhatunk valamikor ;)