thecrew.jpg
  • COL_Bratt_Shaw
    Nem akkora gaz ha crewban vagy, foleg inkabb csak ha tobb playert is varsz, vagy ha tobb mint 4-en akartok lenni. Ubiforumson lattam valakit emliteni a host problemat, o azt javasolja, hogy legyen egy speedtest beepitve es a valaszido ill. sebesseg alapjan valasszon host-ot a game. En is gondoltam hasonlora mar korabban, csak a 8 jatekos limittel kapcsolatban.

Mult heten, eleg sok random jatekossal gurulgattam en is. Van egy-ket pont a terkepen, ahova sok player surubben visszajar, mint pl a hegyekben a drift "palya", vagy az official versenypalyak. Ha en kedvet kapok, van hogy lecsekkolom oket a terkepen fel percre, onnan altalaban kiderul, milyen beallitottsaggal vezetnek aznap, :) es ha minden ok, akkor odagurulok. :)
    Itt van egy kis havas kruz veluk, ketto csaj, de lehet a harmadik is.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

meg itt van egy bonusz kruz haverokkal. Veluk mindig tisztan vezetunk, szoval nem szaguldoldozunk csak itt-ott. Amugy itt is csaj vezet elol. :)

Nagyon ritkan pvp-zek, de velem is megesett mar tobbszor. Ami a gyanus benne, hogy mindig akkor tortenik amikor nyero sorozatban vagyok, szoval nagyon hekk gyanus. lol
    Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2015.08.23. 16:31:39