thecrew.jpg
  • Ratrak
    Tegnap toltam egy atomjó krúzt valami random francia gyerekkel. Láttam, hogy hasít valamelyik pályán, "ráugrottam", és mentem utána. Kb. 5 km volt, mire utolértem, onnantól követtem, néztem, hogy' megy (sok az idióta, azokat nem szeretem). Ő jól ment, ráírtam, hogy legyünk crewban, és onnantól közösen toltuk, volt a végén vagy 250 km, tök jó volt. De ha ugyanezt Szabival (aki a szomszéd kerületben lakik) akarom megcsinálni, az nem jön össze...
    Crew-nélkül gurulni azért macerás, mert rohadt nehéz a GPS-eket összehangolni (nem lehetetlen, de amikor a chatablakban a kommunikáció olyan, hogy "I no english good", akkor azért eltartana egy darabig elmagyarázni a dolgokat). Ja, a cca. 250 km alatt kétszer volt olyan, hogy csak egymás neveit láttuk, de a kocsit nem (metró-üzemmód), de többnyire pár km alatt helyrejött.

Másik: mostanság allergiás a játék a PVP-re nálam, mindig fagy a fenébe. Pedig ott szokott lenni élet... Csak kérdezem, hogy másnak is ilyen, vagy ez én-specifikus problem?