thecrew.jpg
  • COL_Bratt_Shaw
    Kapcsolodasi gondokkal kuzdoknek:

Trukkot nem tudok megosztani, csak a tapasztalataimat.
    Az esetek tobb mint 95 szazalekaban csak kivalasztok egy usert a terkeprol (nem melle! hanem a jatekost) (akkor is ha tobben gurulnak) es raugrok (fast travel). Neha ezt tobbszor meg kell ismetelnem, meg persze mire frissiti a baratok poziciojat a terkepen, mar lehet mashol vannak. Sokszor elsore megy, de ha nagyon tomve van a session volt mar ra pelda, hogy el kellett ugranom a map masik felere, es onnan ujraprobalnom. A crew funkciot csak legveso esetben hasznalom, de csak ha mashogy nem tudok valakivel egy sessionbe kerulni. Azt figyeltem meg, ha valaki crew-ban van, arra sokszor nem lehet raugrani, vagy ha sikerul is, sokszor kidob a sessionbol par perc utan, szoval erdemes hanyagolni, hacsak nem mission-oket akartok csinalni.
    Az is megnehezitheti a kapcsolodast, ha van valaki a sessionben gyenge kapcsolattal, esetleg jo nettel, de gyenge nemzetkozi kapcsolattal. Ha jol tudom a jatek automatikusan kivalaszt egy jatekost minden sessionben es "kituteti", host lesz belole, magyarul minden jatekos a sessionon belul azon az emberen keresztul fog kommunikalni a tobbi userrel. Szoval talan erdemes egy probat tenni a terkep masik reszen csoportosan, ha nem megy valahol.

Azt nem tudom szerepet jatszhat e, ha az osszes barat be van tuzfalazva!? En se a routeren se a tuzfalon nem alitottam semmit, szoval defaulton futok. Kb 14-16 jatekosra szoktam csatlakozni, ezek kozul egyedul egynel vannak gondjaim, de csak ha fent van a laggolos haverjuk is, vagy ha epp kruban vannak. A tobbi esetben fokent fast travelt hasznalok, vagy ismetelek csak. Sok sikert, gondoltam megosztom, hatha segit valakinek. ;) Remelhetoen megy ez majd jobban is idovel, pontosabban mar kene egy ideje hmm!? :)
    Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2015.08.22. 20:48:42