thecrew.jpg
  • Ratrak
    mélységesen egyetértek! Bármi "új" feature sz*rt sem ér, ha nem tudunk normálisan együtt gurulni...

Én kifejezetten utáltam a Monster Truckokat, amíg ki nem jött egy játék velük még talán win95-re amivel olyan jól szórakoztam, hogy azóta nincs velük bajom. A motorok nekem a szívem csücskei IRL is, szóval azzal kilóra megvettek, a drift... nos, az lehet csücskös. Játszottam egyszer egy NFS epizóddal (talán a Shi(f)t2 volt, nemtudommá', nem is lényeges), ahol volt külön drift mód, amiben totálisan kezelhetetlenné "varázsolták" az autókat. De pl. a driver SF-ban hosszú-hosszú órákat el tudtam tölteni céltalan driftelgetéssel, mert annyira "adta" az engine, szóval ez egyelőre nálam.
    A dinamikus időjárás jól hangzik, szép is volt a videóban, persze osztani kell 3-al és aztán köbgyököt vonni, majd meglátjuk. Mondjuk nekem a grafikával eddig sem volt bajom, szóval ez nem szempont nálam, de ha jobb lesz, nem sírok. :)

Gépigény: ezt rohadt egyszerű megoldani: low-n marad minden a régiben, tehát nem mondhatod, hogy gépet kell fejlesztened. High-on és ultrán meg megkapod az új feature-öket. (esetleg: az új tartalomnál választhatsz, hogy DX hányon akarod indítani, az újon megkapod az új dolgokat, a régin meg nem)

Amin viszont besírtam a röhögéstől a videóban: hogyaszonnya: "mi nagyon tökjól odafigyelünk a community visszajelzéseire, blablabla..." Hát, ez azért eeeeeeerrrrőőőőssss túlzás.... Mondjuk úgy, hogy a LEHETŐSÉGÜK megvolna rá...