Quqa#10782
Valaki nem tudja laptopon milyen VGA-n fut el a játék. Minimum és egy középszint érdekelne!
Más: Az a robbantott rajz szerű autó tuning szerintem is felesleges (csak jól néz ki ezzel adták el), de nem hinném hogy különösen terhelne valamit is az csak egy animáció, hacsak nem úgy működik mint pl. a Crysis 2-ben ahol a város alatti (láthatatlan) tengert is számolja a játék és ezért kell hozá legkeményebb VGA, ha full felbontásban akar valaki játszani. → (nVidia összebeszélés, VGA eladás felfuttatás??)
Én azt nem értem, hogy hogy nem lehetett beletenni a TDU 2-ből (azzal sem játszottam) a matricázást. Nem tudom benne volt minden alapból vagy külön kellett megvenni valamit hozzá és hány réteget lehetett feltenni, de az azért odabasz. Amit ebben a játékba beletettek matrica néven az finoman fogalmazva is hányinger. Nagyon kevés számomra használható matrica van, így aztán a legtöbb kocsimra csak 1-2 alapszín kerül még a World-ben is komolyabb festés volt igaz ott csak 31 réteget lehetett feltenni, de volt jó pár aki azt is művészi szinten használta ki. Utoljára szerkesztette: Quqa, 2015.07.23. 11:08:50