thecrew.jpg
  • Rev Hard
    Sok minden függ attól hogy van megírva a netkód, a GTA V pl. 20-30 emberrel is atom stabil, beülök a haverjaim mellé a kocsiba és olyan mintha a sajátomat vezetném, nincs lag vagy egy akadás max ritkán. Persze az teljesen más kategóriájú játék. Viszont ha egy nyílt világú autósjátékban gurulsz jó ha minél többen vagyunk, én magam is azt szeretem, ám nagyobb hangsúlyt kap a minőség, az hogy ki hogy tolja. Hiába vagytok sokan ha van egy-egy lassabb ember akit valamiért be kell várni az nem feltétlenül jó, persze cruise-ból is van sokféle, ez már az én prioritásom, én mindig is a "kemény" maggal toltam a TDU1-től kezdve, ők már H módban is olyan iramot produkáltak hogy alig lehetett tartani a tempót. Közösséget pedig akkor is lehet építeni ha nem fér be mindenki egy session-ba. És ha már minőség az NFS World-ben az autók mozgása darabos volt és valóságtalan, illetve mindenki ghost volt a versenyeket leszámítva, illetve erre még rájött az említett lag, így nem lehet élvezni egy autósjátékot.