thecrew.jpg
  • Quqa
    És miért, pedig találtam egy tök jó gyülekező helyet (lehet ebben olyat) olyan Dirt 3 kicsiben kár, hogy a közösségi rész teljes egészében hiányzik a játékból. Most elkezdem újrafutni a sztorit és csak lestem milyen könnyű a felhúzott kocsikkal (ahol nem a játék adja), sőt pár helyen csodálkozva néztem, hogy 1-2 próbálkozásból a barátlista élére ugrottam nem piti pontkülönbséggel. Ez még jobban meglepett. Tehát hajrá nehogy már lemaradj!

Abban szerintem egyetérthetünk, hogy sokkal könnyebb összeszinkronizálni 4-8 játékost mint 20-30-at. Különben teljesen más véleményen vagyok az ilyen játékoknak közösségépítő szerepe is lehet (ez lenne a lényege), ha van benne lehetőség, ebben nincs. Nem véletlenül hagyja abba mindenki pár hónap alatt. A másikban abban a szar szinkronos, lagg-olóban sokan 5 évet lehúztunk, úgy hogy a 2. évtől mikor elment a nagyfőnök mindent tönkre vágtak: szerver csökkentés, -free chat, később -hang chat, hacker támadások, bugg-ok, még voltak repkedő autók is! Különben nem volt jellemző ez a színkorhiba csak, ha támadták a szerveket ill. ha valaki egy hulladék NET-el próbált játszani, sőt sokkal jobb volt mint itt kb. 1-2 hónappal ezelőtt a PvP-ben.