Quqa#10745
Szerintem egy ekkora területű játékban kevés a 8 driver még kisebben is. Példaként nézd meg ezt mennyivel jobb lenne, ha 1-2 másodpercenként húznának el melledet a játékosok, megtelne élettel a térkép. Nem vagyok nagy híve a krúznak (évi max. 1-2) ott sem, itt sem, sehol sem, de alkalom ad-tán nem lenne jobb így menni. Ezt csak a zene miatt sajnos a gyereknek elég szar a szinkronja.
És itt már a szerverek egy része le lett kapcsolva 2012-ig akár 30 embert is láthattál egyszerre.
Nem saját videók.
Nekem hiányzik ez a látvány (ugye ez lenne a lényege az egésznek már ha csak a játék nevét nézzük) és szerintem sokaknak, nem tudom mit hogy fognak átalakítani, de ha meg tudnák oldani a másik játékban látottakat ezrével jönnének vissza + rengeteg új játékos is. Emlékszem a magyarok gyülekező helyénél ott álltunk vagy 20-30-an és írogattunk a free chat-be. Na az a chat ebben a játékban egy szégyen nem is lehet látni meg azok a borzalmas színek. Biztos nehéz lett volna megoldani, hogy ha rákattintunk a chat ablakra akkor kap egy félig áttetsző szürke hátteret amitől látható lenne az írás. Utoljára szerkesztette: Quqa, 2015.07.17. 20:55:47