COL_Bratt_Shaw#10632
A belso nezet tutin visszaadna meg egy ilyen palyan is, ha nem lenne pocsek a valaszideje. Peldaul, amikor mentem a vasat egy durvabb helyzetbol, felvetelen a kormanymozdulatot annyira leegyszerusiti/lekesi, hogy ugy tunik mintha nagyon nem tortent volna semmi, lemarad a matek. Eleinte nagyon zavaro volt hogy out of sync, ezert nem is nagyon hasznaltam a belso nezetet, manapsag neha azert atvaltok a feeling miatt.
Kicsit agresszivebb megkozelites, nem annyira flawless kivitelezese. :) A 3. korben szerintem annyira raestem a razokore 2x, hogy az mar legalabb a szabalyszeges hataran van, de inkabb azon belul. :) Van itt meg ido boven, es ez mar a 25. hely osszesitesben, amibol legalabb az elso 10 cheat, mivel kb 1000 pont a kulonbseg, ami legalabb 1 percel jobb mint az idom, ami azert nem kis kulonbseg. A youtube videokon is latszik, hogy mindenki atugorja az S kanyart, a lassitot, en erre nem vetemedek. Majd megprobalok egy tiszta kort is menni, csak folyamat valtoztatok az iveken, meg mindig csak az idot autozom meg, utanna lepek a palyarol, ameg nem jon egy ujabb megdonteni valo. Igy nem lovom el az osszes mokat 1 nap. :)
Cortinaar: Ilyet sajna nem lattam sehol, csak a legjobb idot jegyzi meg, vagy legalabbis csak azt teszik nekunk elerhetove.