13251
thecrew.jpg
  • COL_Bratt_Shaw
    A belso nezet tutin visszaadna meg egy ilyen palyan is, ha nem lenne pocsek a valaszideje. Peldaul, amikor mentem a vasat egy durvabb helyzetbol, felvetelen a kormanymozdulatot annyira leegyszerusiti/lekesi, hogy ugy tunik mintha nagyon nem tortent volna semmi, lemarad a matek. Eleinte nagyon zavaro volt hogy out of sync, ezert nem is nagyon hasznaltam a belso nezetet, manapsag neha azert atvaltok a feeling miatt.

Mentem meg1et (update 2)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Kicsit agresszivebb megkozelites, nem annyira flawless kivitelezese. :) A 3. korben szerintem annyira raestem a razokore 2x, hogy az mar legalabb a szabalyszeges hataran van, de inkabb azon belul. :) Van itt meg ido boven, es ez mar a 25. hely osszesitesben, amibol legalabb az elso 10 cheat, mivel kb 1000 pont a kulonbseg, ami legalabb 1 percel jobb mint az idom, ami azert nem kis kulonbseg. A youtube videokon is latszik, hogy mindenki atugorja az S kanyart, a lassitot, en erre nem vetemedek. Majd megprobalok egy tiszta kort is menni, csak folyamat valtoztatok az iveken, meg mindig csak az idot autozom meg, utanna lepek a palyarol, ameg nem jon egy ujabb megdonteni valo. Igy nem lovom el az osszes mokat 1 nap. :)

Cortinaar: Ilyet sajna nem lattam sehol, csak a legjobb idot jegyzi meg, vagy legalabbis csak azt teszik nekunk elerhetove.

Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2015.06.28. 19:58:43
  • mulli1986
    Neem, csak olyan határozott a kormánymozdulat és annyira hirtelen áll meg, hogy azt hittem, hogy billentyűzettel tolod.
  • Cortinaar
    Sziasztok!

Valahol meg lehet nézni az összes pályához tartozó különböző autókkal ment köridőimet?
  • COL_Bratt_Shaw
  • Rev Hard
    Azzal nyomja. Full béna, piti kezdő.
    Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.06.27. 00:27:15
  • COL_Bratt_Shaw
    Kormannyal, de gondolom még egy billeshez kepest is szarul, nem!?
    Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2015.06.26. 23:57:50
  • mulli1986
    Te billel nyomod?
  • tototto
    ezekre a doboz szétverő küldetésekre mi a jó taktika, már csak két ilyen küldetés hiányzik és megvannak a küldik platinára mind, egyedül szerintem lehetetlen, coopnál meg ha nagy nehezen talál is valakit akkor azok menet közben kilépnek
  • COL_Bratt_Shaw
    Azokat be szoktak jelenteni.

Natchai_Ubisoft:
    There's a ubi wide issue with servers at the moment, we're working on it
    update: the cause has not yet been identified, so they can't share an ETA with us just yet.
    Magyarul nem tudjak mi es mennyi ido. Remelem azert nem nyulik sokaig, epp fel akartam menni egy kicsit.
  • Rev Hard
    Nem kell semmit se kivizsgálni, az Ubisoft karbantartást végez a szervereken.
  • COL_Bratt_Shaw
    Azt irja az egyik mod, hogy az eset kivizsgalas alatt, szoval nem tervezett dologrol van szo.

mas:
    Aki eddig nem tudott dulore jutni, jovo honapban jon a Crew Trial pc-re is, csak ugy mint a konzolokon, a probaverzio itt is mindossze 2 orara enged majd betekintest a crew vilagaba. Konfig meg fizika tesztre boven eleg. Uplay-en es Steam-en lesz elerheto.
    Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2015.06.25. 22:49:20
  • zritya
    nekem is ezt írja ki
  • tototto
    0_35 hiba és nem tudok belépni, mi ez már, eddig ilyen nem volt?
    másnak se megy, vagy csak nálam van a gebasz?
  • Gabor77
    Épp most néztem....:DDD Ehhez is elérkeztünk..fél év késéssel.
  • Szabi #10618
    Júli 1 patchlist

"Added a new part in the Perf Car Tuner that offers the possibility to use Full Stock spoiler on Perf cars (removes the spoiler from the PERF cars). "

(remélem augusztusban majd jön a stock motorháztető, szeptemberben meg a stock sárvédők :DDD)
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.25. 18:17:58
  • COL_Bratt_Shaw
    1-2 matrica eleg jo lenne, ha lenne opcio a szinek valtoztatasara, de ez az "big feature" sajna meg a kocsik festesehez sem elerheto. :/
  • Szabi #10616
    nagyón jó hogy az elmúlt pár héten kaptunk 48 gagyi ubisoft-os matricát... de most már jöhetne a merci is... :-/
  • COL_Bratt_Shaw
    Itt egy par new pikcsör

meg 1 update a Circuit Breakers versenyhez

Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2015.06.25. 10:41:26
  • Ratrak
    én már csak a 458 miatt is örülök, hogy megvettem a SP-t, a két régi corvette, meg az MP4 circuit pedig a hab a tortán. Ez a wild run is jól hangzik... persze, a legjobban még mindig az hangzana, hogy ha egyszer végre fel tudok menni játszani, akkor ne fél óra menjen el arra, hogy csatlakozni is tudjak a társasághoz.... Előbb-utóbb azt is megoldják remélem... (időm nem miattuk lesz több, vagy kevesebb, de nem mindegy, hogy bruttó két órából nettó mennyi marad a játékra...)
  • Gab0523
    Ciki vagy sem, én megvettem a SP-t, de igazán nincs sok értelme.
    Inkább azoknak való, akik az ilyen játékokban nem csak játszanak, de gyűjtik is a verdákat.
    Én csak azért nem bántam meg a vételt, mert a két Corvette -már 3- tetszik, de a többi az csak van.

A Wild Run az szerintem nem csak mezei bővítés. Nem kerítenek ekkora feneket neki, ha csak megtoldják a cuccot egy pár aprósággal.
    A trélerben a felvillanó pontok -szerintem- nem csak 1-1- versenyhelyszínt, hanem teljes szériákat -minibajnokságok, vagy ilyesmi- jelöl.
    Ha pedig van eszük, akkor a géposztályokat is kibővítek, tehát a monsterekhez és a driftes verdákhoz külön géposztály, mindegyikhez külön megszerezhető platina -és egyéb- cuccokkal, és ugyanezt a motorokkal. -feltéve, hogy tényleg kapunk motorokat.
    És itt még lehetne sorolni pár dolgot...

Szal, ha nem cseszik el, és alaposan átgondolva tolják ki a WR-t, akkor simán megérne 20-30$-t.
  • COL_Bratt_Shaw
    En nem vettem meg a season passt, pedig gondolkodtam rajta amiota a game kijott. Vegul ugy jott ki, hogy azon a 3-4 auton kivul ami megmozgatta a fantaziamat, nekem nem erte volna meg. Ezzel ellentetben a Wild RUN olyan uj tartalmakat iger, ami nekem sokkalta jobban megeri (legalabbis ugy tunik) foleg ha egy season pass arba dobjak ki. Persze ez csak akkor igaz, ha ez a bovites nem csak egy zart palyan mukodne, mert ugyebar az is megtortenhet. A trailer vegen mutatjak az usa terkepet, szoval ugy tunik nem lesz uj terulet, lehet csak besuvasztjak valahova, idovel kiderul. Szoval elgyorsulgatnek kicsit, remelhetoleg tuti drift vasak jonnek, es ha a moster truck-ot ki lehet vinni freerideba, meg azzal is elbohockodnek. Ha nem zart teruleten mukodik a bovites es nem szallnak el az arakkal, ar/ertek aranyban lehet hogy ez jobb vetel lesz... lehet...

Más:
    Haverom inditott egy kis hazon beluli csatat a Circuit Breakers kuldin, LA folott, ha valakit erdelel, lehet "nevezni" ha csinalsz videot rola es ha nem vagsz le semmit, foleg az S kanyarra godolok, az en videomban el is szurtam ott, csak a harmadik korre vettem be rendesen.
    Nevezok:

1. Viking kezte egy 1:53:165-el

2. Majd Ralph egy 1:52-es idovel (sajna torolte mert ment egy jobbat)
    3. Itt az en valaszom, sok a hiba benne, van meg mit javitani

4. es Ralph valasza

Nagyon nem fogok beagyalni rajta, de amig erzem, hogy van mit javitgani idegorles nelkul addig gameON :)

Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2015.06.22. 22:31:53
  • Gab0523
    igen ez...
    Elég érdekes kérdés.
    Van, hogy 20 percig várok és aktívan anyázom a Ubi WC-s nénijét is, mire bejutok egy public-ra... de azért nem panaszkodom. :D
    (Frászt, dehogynem, csak általában csö9ndesen, sutyiban, mert tök fölösleges ezeknek írni...)
  • smog15
    Volna... ha tudnál csatlakozni másokhoz :D
  • Gab0523
    Sziasztok!

Nagyrészt offline? -nem...
    Erősen multira van kiélezve, és ez direktbe így van megoldva.
    A sztorit, ha nagyon lazán veszed, akkor is megoldhatod 1 délután alatt.
    Utána mehet a gyűjtögetés -verdák, cuccok, alkatrészek, etc-, és persze az online meccsek, mások ellen (PVP).
    Single, mint olyan, az leginkább a Faction-ben merül ki, de azt sem lehet túlzásba vinni, meg van több, mint 500 kihívásféle, de azok baromi rövidek és egy idő után erőteljesen unalmasak.
    Életképes... Persze, ez szubjektív, mert aki csak döcögni akar bejárni, meg nem érdekli a pvp, illetve maga a versenyzés sem annyira, annak nem lesz hosszútávú a játék. Ez inkább azoknak szól, akik mások, élő emberek ellen akarnak versenyezni. Aki mást vár, annak nem igazán ajánlott. :)
    (Persze, türelem kérdése, lehet bohóckodni a rendőrökkel, meg csak úgy, lazában körözgetni, de alapjában ez egy közösségépítő játék. -volna...)
  • gabo91
    Helo!

Erősen gondolkozom a játék megvételén. Teszteket nézetem úgy állították be, hogy nagyrészt singleplayer az egész.
    Az érdekelne, hogy mennyi idő végig szaladni a történetet (nyilván mindent szeretnék megcsinálni, nem csak ledarálni) illetve ha végeztem, utána van e még valami? Mennyire életképes hosszútávon?
    TDU-val játszottam, igaz offline csak, de ott rengeteg volt a tartalom.
  • Gabor77
    Biztos majd ez is 9000FTba fog kerülni :D
  • Overburner
    No thanks then.
  • PeeTeR
    a hirtelen ijesztos hirekert is am he na jo khm uhm blah be!
  • Szabi #10604
    a hirtelen ijesztgetős képekért ezentúl itt is bünti jár.. :DDD
  • PeeTeR
  • Szabi #10602
    "The Crew Wild Run is an Expansion to The Crew game and will be available on November 17, 2015. It is a major release featuring new vehicles, new content, new features and new gameplay.
    Existing players who want the cars offered in the Season Pass can purchase them individually or in one of the DLC bundles. The Crew Season Pass does not include any vehicles or content from the The Crew Wild Run expansion"

-.-
  • Rev Hard
  • Gab0523
    Akkor még Karácsony előtt megkapjuk. -csak az évszám kérdéses. :D
  • Szabi #10599
    very soon or soon.. :DD
  • Gab0523
    Sziasztok!

Srácok, most akkor... A Stingray-t berakták, de a másik két verda mikor is fog érkezni?
  • Meridius
    Nem, ha dobnának rá egy -75%-ot akkor talán.
  • mulli1986
    :D
    Nem lehet mindenki határozott :)
    Én azt mondanám, hogy a mézes vaniliás a legjobb :) Nekem az jött be eddig. De az epres is jó :)
  • Rev Hard
  • Stockbauer33 #10593
    " Most miért kell mindenkit leugatni? Nem kérdezheti meg a véleményünket? " Igazad van

A testépítő topikba meg bekérdez a tag h neki milyen íííííííííízzzzzzűűűűűűűűűű protein a jó.Érted?Más mongyamegneki milyen izű.Beszarok komolyan

• Stockbauer33 #10592
    Látod már most remeg a sok csöves olcsojános az új kiegre is.Ezeket földhöz vágja a 2-3 ezer.Inkább írdmeg neki hogy nem muszály ám megvenni te nagyon sóher