COL_Bratt_Shaw#10612
En nem vettem meg a season passt, pedig gondolkodtam rajta amiota a game kijott. Vegul ugy jott ki, hogy azon a 3-4 auton kivul ami megmozgatta a fantaziamat, nekem nem erte volna meg. Ezzel ellentetben a Wild RUN olyan uj tartalmakat iger, ami nekem sokkalta jobban megeri (legalabbis ugy tunik) foleg ha egy season pass arba dobjak ki. Persze ez csak akkor igaz, ha ez a bovites nem csak egy zart palyan mukodne, mert ugyebar az is megtortenhet. A trailer vegen mutatjak az usa terkepet, szoval ugy tunik nem lesz uj terulet, lehet csak besuvasztjak valahova, idovel kiderul. Szoval elgyorsulgatnek kicsit, remelhetoleg tuti drift vasak jonnek, es ha a moster truck-ot ki lehet vinni freerideba, meg azzal is elbohockodnek. Ha nem zart teruleten mukodik a bovites es nem szallnak el az arakkal, ar/ertek aranyban lehet hogy ez jobb vetel lesz... lehet...
Más:
Haverom inditott egy kis hazon beluli csatat a Circuit Breakers kuldin, LA folott, ha valakit erdelel, lehet "nevezni" ha csinalsz videot rola es ha nem vagsz le semmit, foleg az S kanyarra godolok, az en videomban el is szurtam ott, csak a harmadik korre vettem be rendesen.
Nevezok: