thecrew.jpg
  • COL_Bratt_Shaw
    En nem vettem meg a season passt, pedig gondolkodtam rajta amiota a game kijott. Vegul ugy jott ki, hogy azon a 3-4 auton kivul ami megmozgatta a fantaziamat, nekem nem erte volna meg. Ezzel ellentetben a Wild RUN olyan uj tartalmakat iger, ami nekem sokkalta jobban megeri (legalabbis ugy tunik) foleg ha egy season pass arba dobjak ki. Persze ez csak akkor igaz, ha ez a bovites nem csak egy zart palyan mukodne, mert ugyebar az is megtortenhet. A trailer vegen mutatjak az usa terkepet, szoval ugy tunik nem lesz uj terulet, lehet csak besuvasztjak valahova, idovel kiderul. Szoval elgyorsulgatnek kicsit, remelhetoleg tuti drift vasak jonnek, es ha a moster truck-ot ki lehet vinni freerideba, meg azzal is elbohockodnek. Ha nem zart teruleten mukodik a bovites es nem szallnak el az arakkal, ar/ertek aranyban lehet hogy ez jobb vetel lesz... lehet...

Más:
    Haverom inditott egy kis hazon beluli csatat a Circuit Breakers kuldin, LA folott, ha valakit erdelel, lehet "nevezni" ha csinalsz videot rola es ha nem vagsz le semmit, foleg az S kanyarra godolok, az en videomban el is szurtam ott, csak a harmadik korre vettem be rendesen.
    Nevezok:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

1. Viking kezte egy 1:53:165-el

2. Majd Ralph egy 1:52-es idovel (sajna torolte mert ment egy jobbat)
    3. Itt az en valaszom, sok a hiba benne, van meg mit javitani

4. es Ralph valasza

Nagyon nem fogok beagyalni rajta, de amig erzem, hogy van mit javitgani idegorles nelkul addig gameON :)

Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2015.06.22. 22:31:53