thecrew.jpg
  • Quqa
    Minek ide több száz autó nem értem (3-4 IGC típussal szarrá lehet verni az egész SP kollekciót) legyen értelme a versenynek, lehessen nyerni valamit alkatrészt, festést, stb. amit máshogy nem lehet megszerezni (bocsi a TDU-s fanoktol, de engem a tét nélküli esztelen kocsikázás nem nagyon érdekel kivéve murván ). Szerintem egy elhibázott döntés volt, hogy a perk pontokat meg lehet venni. Lehetett volna azt is bizonyos pontszámhoz kötni (pl. XP) és akkor járna 1 pont. Ott van pl. az idióta ládagyűjtögetős küldetés lehetne helyette drift ami kevés játékban van és ilyen nyílt mázkálósban meg nem nagyon. A fizika elég barátságos hozzá, ja és valaki kérdezte „ennyi a drift” nem annyi csak egy jó járgánnyal kel nekivágni. Nekem speciel a 911 P-ben vált be a legjobban a havasokon (hátsó nézet javasolt, hogy valami élvezet is legyen benne), de nyugodtan mehetne a drift balhé salakon, zárt pályán és akkor olyan kuriózumokról mint az orremelős Pro Street-es drag versenyről még nem is esett szó.
    Mellesleg az a 911 C-ben valami brutál mit megy egyenes szakaszon simán tartja a 400 körüli tempót NOS nélkül is.

Megj.: persze lehet menni őszkerekes Lambo-val is drift-elni, de úgy nevetségesen egyszerű és semmi kihívás benne!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Te Szabi a TDU-sok mind ilyenek, hogy szir-szarért beleállnak a másikba??