13251
thecrew.jpg
  • Szabi #10471
  • PeeTeR
    azt hittem mar elorebb hoztak a peccselest.

NEM.
  • Szabi #10463
    értem én, csalsz a számokkal, hogy úgy tűnjön, hogy igazad van.. mehetnél politikusnak is :D

(egyébként nyilván igazad van, sokkal több autó kéne és főként változatosabb autólista, de azért annyira nem szar a helyzet mint ahogy leírtad)
  • Quqa
    Minek ide több száz autó nem értem (3-4 IGC típussal szarrá lehet verni az egész SP kollekciót) legyen értelme a versenynek, lehessen nyerni valamit alkatrészt, festést, stb. amit máshogy nem lehet megszerezni (bocsi a TDU-s fanoktol, de engem a tét nélküli esztelen kocsikázás nem nagyon érdekel kivéve murván ). Szerintem egy elhibázott döntés volt, hogy a perk pontokat meg lehet venni. Lehetett volna azt is bizonyos pontszámhoz kötni (pl. XP) és akkor járna 1 pont. Ott van pl. az idióta ládagyűjtögetős küldetés lehetne helyette drift ami kevés játékban van és ilyen nyílt mázkálósban meg nem nagyon. A fizika elég barátságos hozzá, ja és valaki kérdezte „ennyi a drift” nem annyi csak egy jó járgánnyal kel nekivágni. Nekem speciel a 911 P-ben vált be a legjobban a havasokon (hátsó nézet javasolt, hogy valami élvezet is legyen benne), de nyugodtan mehetne a drift balhé salakon, zárt pályán és akkor olyan kuriózumokról mint az orremelős Pro Street-es drag versenyről még nem is esett szó.
    Mellesleg az a 911 C-ben valami brutál mit megy egyenes szakaszon simán tartja a 400 körüli tempót NOS nélkül is.

Megj.: persze lehet menni őszkerekes Lambo-val is drift-elni, de úgy nevetségesen egyszerű és semmi kihívás benne!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Te Szabi a TDU-sok mind ilyenek, hogy szir-szarért beleállnak a másikba??
  • Seangaijin
    Sztem érted a lényeget Szabi

#10453 Teljes mértékben egyet értek. Meglátjuk, hogy hajlandók-e vmi normális tartalommal/updattel előállni de azért ilyen nagy öngólt "másodjára" is???

#10454-55
  • Szabi #10456
    "TDU2-be is volt vmi 85 autó, ebbe meg max 20??"

62 van jelenleg és most jelentettek be még hármat, illetve még 3-4 ről tudunk ami elméletileg lesz :D
  • Rev Hard
    Az a baj hogy a játékipar az utóbbi években átcsapott egy nagyon durva pénzéhségbe, és sorozatban adják ki a félkész szarokat, elég ha már valami nagy név vagy neves kiadó készíti, bedobnak valami ütős trailert és az emberek venni fogják. Jelen esetben már az elég volt hogy ez az autós-gurulós open world műfaj gyakorlatilag halott, volt egy TDU1 ami mérföldkőnek számított és kb ennyi. Nagyon kevés az a cég mint pl. a Rockstar, évekig dolgoznak egy játékon de amikor kiadják a végeredményt az egy elég durva szintet üt meg minőségben, nem véletlenül adtak el közel 80 milliót a GTA V -ből.
  • Stockbauer33 #10454

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.05.29. 20:16:26
  • Ratrak
    semmi más nem kellene ide, mint pár japó verda, de főleg és elsősorban az a rohadt checkpoint rendszer (azaz, hogy hagyják, hogy a nép a saját kezébe vegye az irányítást, és ne havi 2 új küldetésből kelljen választani, hogy melyik kevésbé antipatikus, hanem csinálhassunk magunknak sajátot, olyat, amilyet akarunk) és - főleg az utóbbi miatt - garantáltan ellenne vele a keménymag jó része évekig. Így viszont elvesztik őket (minket, titeket) és ki tudja, ki mikor fog visszatérni. HA visszatér egyáltalán. :( A legdühítőbb, hogy ez nem egy olyan dolog, amit olyan rettenetesen iszonyatosan nehéz lenne megcsinálni, sokaknak sikerült már korábban, és ők maguk is egy ilyen rendszerrel csinálják a hivatalos küldiket... Frászért nem lehet ez kiadni a népnek, hogy "nesztek, jáccatok!"...
  • Seangaijin
    Az a baj, ez is olyan lesz mint a TDU2. Potenciál van a játékban de szarnak rá a fejlesztők nagyívben. Belekerülnek olyan dolgok, amiknek a megjelenéskor már benne kellett volna lenni. Csúszott a release is nem keveset, ennek ellenére tényleg vannak alapvető gondok és ezeket megjelenés után se nagyon orvosolták. Nincs tartalom, nem jön új autó... Az, hogy havonta kitolnak 2db-ot az édes kevés. A TDU2-be is volt vmi 85 autó, ebbe meg max 20?? Hiába a specek meg raid meg kutyafüle, nem nagy kunszt egy kis spoilert ide oda modellezni stb. Ha talán ajövőben betalálnának valami normális updatel vagy vmi carpackkal már nem lesznek userek akik megvegyék mert senki nem fog vele játszani. Az meg már unalmas, hogy a 1656. usa kört megyek, mert ugyan azokat a faction mission-öket csinálom 3/4 éve... ezekt is havonta, két havonta lehetne frissíteni. Szarnak ezek rá nagyívbe, pedig ígéretes kis játéknak indult.
  • Overburner
    Faction changes.
  • Overburner
    Jól van az had próbálkozzanak. Ha megunom a GTA-t meg nem lesz mit tennem úgy is visszatérek én is ide legalább addigra hátha csinálnak valamit amivel el lehet ütni az időt.
  • WinT
    Kicsit későinek érzem én már ezt a ligás rendszer behozását. Lett volna benne fantázia még az elején, de mostanra már attól tartok a játékkal együtt szépen lassan elsikkadni az egész.
  • Overburner
    Ligákról
  • Szabi #10447
    "Hervé Gengler: System Game Designer @ Ivory Tower (Lyon)
    Guys, I'm waiting your feedback on the league system ;). I spent a lot of time on its design ^^. "

:DD
  • Seangaijin
    Én se látom benne :D
  • Szabi #10445
    ha összeszeded mindegyik roncsot, akkor abból "építesz" egy autót, igen :)
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.05.27. 15:56:06
  • Gabhess
    Sziasztok. Érdekelne, mit lehet tenni azokkal a roncs autókkal amiket meg kell keresni. Csak mint poén van benne, vagy később ha megvan mind esetleg használni is lehet őket? Válaszokat előre is köszönöm.
  • Gabor77
    Ha ezt nekem is szántad, akkor vagy olvasott szövegértésből hülye vagyok..vagy tényleg nincs a patch notesba a kilépésről szó :D
  • Overburner
    3cm alattad Szabi bemásolta tegnap. Ráadásul double posztolsz :D
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.05.27. 14:16:23
  • WhiteLies
    Elvileg a kilépés fagyást is orvolsolják.
  • WhiteLies
    De most írtak ki valami peccs félét hogy jön! Hátha az javit dolgokat!
  • Gabor77
    Arról nincs hír, hogy mikor lehet majd kilépni normálisan a játékból?:D
  • Gibor
    Miután a komplett Corvette és Mustang család bent lesz a játékban, remélem fognak legalább 1db japán autót kiadni :D
  • PeeTeR
    kimaradt!

New features
    From this certain point you will be able to creat a PVP game mode IF the server wants it also.
  • Szabi #10433
    Today, we’d like to give you a look at the main changes that will be applied to The Crew in our next major patch, coming on June 3rd.

New features
    Leagues
    A new leaderboard system for PVP game modes has been added.
    By earning points in PvP races, players will be able to progress in the Leagues.
    There are 4 leagues: Bronze, Silver, Gold and Platinum with each league having 4 divisions.
    The players will progress or be demoted in the leagues based on their activity in PVP game modes.

Faction system
    The faction system has been rebalanced to give more chances to lesser populated factions in the monthly faction war.
    The UI has also been modified and redesigned to help players track their progression inside their faction as well as the global activity on the map.

New car release
    2014 CHEVROLET CORVETTE STINGRAY: early access for Season Pass owners on June 3rd and to all players on June 10th.

UI
    The scoreboard for missions, skills and PvP races has been slightly redesigned to be easier to read.
    The filter tabs now only show the relevant information (eg: only Skills, Faction Missions, PvP events..).
    The Car Tuners, HQs and Car Dealers are now visible only through the Default Tab.

Track IR
    Track IR now also works with the third-person views.

PvP
    New races
    3 new races have been added to the Eliminator mode
    3 new races have been added to the Blitz Brawl mode

Bug fixing
    Fixed a bug where players could not fast travel to unlocked areas on the map from the “Challenges” menu.
    The progression of several awards has been fixed.
    Fixed a bug related to the daily salary and the ranking system in the faction war.
    Improvements for the text chat feature.
    Improvement of the navigation with the mouse on PC.
    Several bug fixes related to AI behavior during missions.
    Fixed the cockpit rear-view cam on Xbox One.
    Fixed an issue linked to the network detection tool that was preventing some players from loading the game.
    Fixed an issue related to the timer of certain faction missions when sending friends.

Changes applied to cars
    Fixed wheel spin for ALFA ROMEO 8C Competizione FULL STOCK, PERF, RACING
    Fixed wheel spin for HOTROD HuP ONE CIRCUIT
    Fixed wheel spin on FERRARI 458 Speciale FULL STOCK, PERF
    Fixed wheel spin issue on 2013 SRT Viper GTS FULL STOCK, PERF
    Fixed wheel spin issue on 2015 FORD Mustang GT Fastback FULL STOCK, STREET, PERF
    Improved downforce on LaFERRARI FULL STOCK and PERF
  • Rev Hard
    Egy hónap szünet után beléptem a játékba, a térkép használhatatlan volt mert magától pörgött a menü. Nem volt beragadva gomb. Jól van akkor indítsuk újra, de kilépni azóta is csak a feladatkezelőből lehet annak ellenére hogy tudnak a problémáról. Szerintem a programozópalántáknak ideje lenne azt is megtanítani hogyan ne fejlesszenek játékot, mindenesetre én türelmes ember vagyok, várok még egy-két hónapot hátha eszükbe jut kiadni egy patch -et. De ha nem úgy is jó.
  • Stockbauer33 #10431
    [spoiler]Project Crars Hardcore :DDDDDDDDDDDDD

Ja és ezek a pro szimulátorosok ;) Bebukocsövezett Ford KA hahahaha

[/spoiler]
  • mulli1986
    Ja, jó lenne pár japán vas a gammába :(
  • PeeTeR
    mert fuck logic
  • Seangaijin
    Sp-seknek ezentúl is ingyenesek ezek a szarok, a többieknek fizetős. De corvette mellé stingray, mini mellé még1 mini... Se egy supra, r35, lfa stb....
  • PeeTeR
    jajj uj autok!!!! hudejo
  • [HUN]FaTaL
    Nem, te azt írtad hogy az sp-sek egy hétig válthatják ki ingyen, utána CC pénzért vehetik ők is :D
  • Szabi #10425
    basszus, ugyanezt írtam én is :D
  • VJP
    Én most azt nem értem hány autó jön! Csak egy (Corvette), és a többi (MINI, Mercedes-Benz) majd később lesz?
  • Gibor
    Lehet hogy az én inglisemmel van baj de ez azt írja hogy a sp-sek megkapják ingyen egy héttel korábban és azonfelül megvásárolható CC pézé mint eddig...
  • [HUN]FaTaL
    SP-seknek ingyen jön egy héttel hamarabb, legalábbis én ezt vettem ki a szövegből. Szóval kb. ugyanaz mint ahogy a season pass csomagoknál volt. :)
  • Szabi #10421
    höh, jött új hír

az új autók ingyen kiválthatóak az SP-seknek, 1 héttel később meg a nem sp-sek is megvehetik CC pénzé'.. meglepően korrekt :D
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.05.26. 05:42:43
  • Ryder159
    Pont egy 650ti beszerzésén gondolkodtam...
  • Ratrak
    Mostígykapásból: autózni egy bazinagy, részletesen kidolgozott térképen, ahol mindenféle táj előfordul, felfedezni csomó szép, vagy érdekes helyet, krúzolni a haverokkal, spontán versenyezni, cicázni a zsarukkal, röhögni a bugokon, szórakozni azon, hogy mekkorákat lehet repülni itt-ott, megpróbálni ütközés nélkül vezetni, megpróbálni kresz-t betartva vezetni, kikapcsolódni egy nehéz melós nap után, soroljam?! Nem mindenkinek kenyere, tény, lehet nyavajogni, hogy ronda, meg sz*r a fizika, de azért vannak dolgok (sok dolog) amit autós játék fronton semmi más cím nem tud úgy, mint ez. A drift szimulálása spec. nem ilyen dolog. És könyörgöm ne kezdjük megint a "szimulátor vagy nem szimulátor"-dolgot, jó?