The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
"Nulla tenaci invia est via"
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

If you give a little love you can get a little love of your own
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.03.21. 20:57:32
Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2015.03.21. 20:29:07
If you give a little love you can get a little love of your own
Vagy ez csak nekem új?

Utoljára szerkesztette: Gabor77, 2015.03.21. 18:58:00
...és akkor igen, beraknak ilyen ládatörögetős küldiket, meg roncsderbis PVP-t... <#ijedt>#ijedt><#idiota>#idiota>
Megnéznék egy brainstormingot ennél az Ivory Towernél.
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
Nekem nem laggolnak a városok. Amúgy a sebességérzetet feláldozták, hogy nagyobbnak tűnjön a map, hisz így 100-120 km, de ha nem mutatna nagyobb sebességet a mérő akkor sztem max 60-70 lenne, ezt simán lehet látni a lámpák távolságából is, normális esetben a lámpák egymástól 25 m re vannak, na itt ez a távolság 100 m.
Nyálcsorgás indul 😊
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.03.20. 19:44:19
Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.03.20. 19:09:12
A tárgyak megjelenéséért meg a "geometry" a felelős. Ha high-ra állítod, akkor hamarabb betölti a dolgokat, de így jobban igénybe veszi a gépet és laggolhat is a városokban.
Viszont felhívnám a figyelmét mindenkinek, ami nekem újdonság erejével hatott, és itt a fórumon kaptam a tippet: élményautózás csakis full stock gépekkel. Nagyon szépen lehet érezni a különbséget, tényleg élményautózás. Én eddig minden új verdát automatikusan feltuningoltam 1299-re és ezekkel mentem, de amióta itt olvastam, hogy full stock-al érdemesebb cruise-olni, hát mintha egy új játék lenne.
67-es Chevrolet Impala fullstock... priceless!!!
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
Ami rosszabb lett pl. a dirt Focus f.a.-ban nehezebben vezethető jobban vissza akar állni egyenesbe sportban viszont jobb lett és hc-ben is jól irányítható (A Lambo viszont hc-ben nitrozva megfoghatatlan sodródik mindenfele). Az egyik terepes ugratós skill-nél (ahol két domb van egymás után és utána a célterület) nem tudtam bronznál jobbat ugrani az 1200 akárhányas (D) Focus-al még jó hosszú nekifutással sem, igaz sokat nem próbáltam. Előtte ment. Alul Miami-nál megkíséreltem kereket ugrálni és 10-ből egyszer sem adott jobbat 42-esnél, nem tudom másnál is jelentkezett ez, mert a pöccs elött volt, hogy 2.-ra 48-50-es valamit adott (nem feltétlenül itt).
Szakadozik a PvP-ben a játék előtte ilyen nem nagyon volt.
Ez az új játékmód nem lenne olyan rossz, ha nem ugyanoda tenné, a pontokat mindig, esetleg messzebbre lenne a célterület, mint ahogy a kinagyított térképen látható.
Tehetnének egy nitro kikapcsoló gombot a lobby-ba, esetleg a gép sorsolna, hogy ki választ pályát és nem a legtöbb ponttal rendelkező.
Azt sem értem miért nincsenek külön sorolva lvl szinttől függően a versenyek. Lehetne A, B, C, D, stb. autó attól függően mennyire van tuningolva és így sorsolna össze a gép, ha már mindennek 400-al kell menni. Ez utóbbit sem értem, miért nem elég a 2-300-as tempó ez az eszeveszett száguldásra törekvés tesz tönkre jó néhány alapvetően jónak induló játékot.
Ja és még mindig a tepsi teher esetleg Hummer (mennyi az 3,5 tonna?!) nyer egy Lambo vagy egy Koenigsegg előtt az meg hogy, de a Focus se nyerjen már bármennyire az egyik kedvenc gépem.
Kérdés:
Most vettem egy Alfa-t és csak grip-es cuccokat tettem bele, így az irányítása sokkal jobb lett, de így is fel lehet húzni 1299-re? Különben mennyire számítanak, az alkatrész típusok van érezhető különbség, ha gyorsulás, sebesség, fék, vagy irányíthatóság az adott alkatrész tulajdonsága. Van valami jelentősége, hogy pl. a motorhoz a fent felsorolt 4 tulajdonság közül melyiket tesszük?
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2015.03.19. 22:28:33
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.03.19. 19:23:14
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Utoljára szerkesztette: WinT, 2015.03.19. 13:15:26
Lehet azért szedték ki, mert a TDU2-ben már volt hasonló 😄