Cortinaar#10214
Szeretek versenyezni, de most 1-2 hónap kihagyás után toltam pár versenyt és még mindig kiakadok azon, hogy pl. egy Raptor, vagy egy Mini gyorsabb, mint egy Nissan, Mustang, stb...
RUF-ról meg ne is beszéljünk, ultratápos lett.
Megcsinálhatnák már végre a balanszot.
Igaz, hogy az az érzésem, mintha az oldtimer autók jobbak lennének, mint korábban, persze sajnos így sincs esély egy szuperautó ellen...
Arra sincs magyarázat számomra, hogy versenyzem egy általam kimaxolt autóval (mondjuk P-ben Focus, Skyline, Merci, stb...) és van olyan versenyző, aki ugyanazzal az autóval megy, de a verseny végére 10-15 másodperccel előbb ér célba és már a verseny elején is gyorsabb, folyamatosan távolodik még akkor is, amikor csak nyomni kell neki, semmi kanyar, semmi trükk. Nyilván elsőre azt gondolnánk, hogy az én autómban biztosan kevesebb az Accel és Speed alkatrész. Hát szerintem 2-őn kívűl csak accel és speed van benne, sőt, inkább accel. Perkek is be vannak állítva, szóval 1299-es autóról van szó. Sőt, még néha olyat is látok, hogy pl 1100-as kocsival megy valaki és az istennek nem érem utol, elhúz. Lehet, hogy nem mindegy, hogy melyik alkatrészhez mit állítok be? Lehet, hogy akkor jó egy autó, ha minden accel? Vagy minden speed? Vagy vegyesen kell? Erről nem olvastam sehol, hogy mennyire számítanak az értékek?