status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
sanya200 #99800 Hát gyerekek ez a Jedi Fallen Order elég megosztó egy játék nálam.Egyrészt a hangulat azért ott van, meg egész jó tud lenni.De néha olyan f@szságokba fut bele az ember.10 éves játékmenetbeli problémák,mint a láthatatlan fal..stb érdekes hogy hol le lehet esni/lelökni az ellenfelet hol pedig nem.Pl ha nem szakadék szélén vagy hanem csak magaslat pl lépcső és éppen harcolsz de kitérnél ahelyett hogy leugrana..stb láthatatlan falba ugrasz bele,ha az ellenfél pl az a hegyi kecske vagy mi az nekifut szintén megakad a pálya szélén,lelökni pl azt sehonnan nem lehet a többi állatot meg igen.Az irányítás valami katasztrófa sokszor szerencsétlenkedik , késik a blokkolás a kitérés és sokszor nem lehet kitérni az ellenfél elől vagy csak későn,még időlassítás alatt ha megkerülöd is képes baszki blokkolni de ha nekem támadnak pl ketten nem tud blokkolni se vagy áttörik ,mikor az ellenfél staminája elfogy se lehet támadni mert akkor is képes blokkolni a támadást is.Egyszerűen nem értem hogy lehet valamit ennyire retek szarul megcsinálni.Nem azért nehéz mert tápos az ellenfél hanem az ilyenek miatt.A puzzle részeknél ha ugrani..stb kell többször meghalok mint harc közbe a karakter úgy ugrál mint valami rigólyancsi ha van közél képes melléugrani ..stb az ellenfelek beakadnak meg még sorolhatnám.
Maga a játék jó lenne de ezek teljesen ki tudják idegelni az embert főleg a kisebb bossok is pl a fekete páncélos kardos csávó.Hogy a bánatba nem lehet megsebezni se szinte,lökés semmit nem ér ha lassítasz az se mert akkor is képes blokkolni.Egy támadást nem lehet bevinni neki hiába csapkodom.Nem értem hogy tudták így megcsinálni,tényleg egy shadow of mordor szerű harcrendszer kellett volna.Felesleges volt dark souls féle agyon szopatós ,bugos játékmenetet csinálni.Mikor kiugrik a föld alól valami fos és lelök a pályáról baszki.Az ellenfelek is érdekesek,ha van rakétavetős csávó simán belelő a társai közé ha ottvagyok xd