status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ulthane
    Miért ne lehetne véleményem 3 óra játék után? 18 ezer forintnyi okom van rá, hogy akár fél óra után is legyen véleményem.

"Sandbox-város = GTA. Minden más gyengébb volt, gyengébb lesz."

Már miért lenne így? Ha egyszer a Rockstar megmutatta, hogy kell ilyet csinálni, utána miért ne menne az Ubinak, vagy bárki másnak? Csak SZÁNDÉK és KIS ODAFIGYELÉS kérdése lenne az egész.

Tudod mit gondolok? Azt, hogy való igaz, a WD-nél van tonnányi sok szemetebb játék. De ha egy Rockstar egy 8 éves masinálból kihozta azt, amit kihozott technikailag, és olyan tartalmat írt rá, amit írt, akkor az Ubisoft a WD-vel PS4-en, ami az új generáció, hatalmasat égett!! Mert ez a játék MINDEN tekintetben elmarad a GTAV-től.

S igen is, legyen a GTA V a mérce, a referencia, nem azért, mert GTA, ugyanis én nem vagyok oda azért a sorozatért, de azok után, amit abban láttam, igenis azt gondolom, hogy legyen ez a mérce! S joggal várom el 18 ezer forintért, hogy ha valaki ilyet domborított egy öregecsek, rozsdás vason, akkor valaki más, a legújabb technológiával felvérterzve MINIMUM, hogy ezt nyújtsa, de sokkal inkább többet!