121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#9745 Engem viszont kivehettek. Akinél fentvagyok az törölhet, ps+ kapcsán összefutni már biztos nem fogunk. -
Thaddeus #9744 Illetve ideje bővíteni a listát, úgyhogy aki nincs rajta (Banderas feje) az írjon ide egy hozzászólást és bővítem. Illetve az új játékokat is írjátok. -
Thaddeus #9743 PS4-es Watch_Dogs-ban ha nincs PS+-om, akkor gondolom nem tudnak bejönni hekkelni más játékosok és vica versa ugye? -
#9742 Ilyesmit nem szabad együltében tolni. A sok mészárlás fárasztó tud lenni. Ez olyan, mint a sorozatok. Ha nem akarsz beleunni, akkor váltogatod őket (stílusban is). -
#9741 Na ez a Wolfenstein amennyire tetszett az elején, annyira ráuntam Chapter 10-re. Fárasztó tud lenni nagyon... -
#9740 Gaamespotos WD-Now playing -
#9739 fosyoutube link van csak sajna
-
#9738 1st party semmi. -
#9737 Ha már DC
-
#9736 Akkor mi lesz idén, ami odacsapat az ünnepeknek a Driveclubon kívül? -
#9735 És ahogy tippeltem már utalgatnak halasztásra. Ez is 2015ös cím lesz. -
Jövő hét kedden jár le embargo. -
#9733 -
#9732 Ez a Shadow of Mordor nagyon király lesz! Remélem E3-on mutatnak majd belőle még gameplay-t. Persze, hogy ez is októberben jön, mint sok más ütős cím... -
#9731 -
#9730 -
#9729 Ebből a lényeges hogy fix 60 vagy nem. Ha nem akkor nem kő. Ha igen akkor hurrá! -
#9728 Jatéll... Na nem baj, a 2033-at amúgy se szerettem annyira :) A Last Light jobban bejött. -
SlickAdam #9727 "Beynon said the console versions are expected to run at 60 frames per
second. The PS4 version will run at 1080p resolution, with the Xbox One
running at 900p." -
SlickAdam #9726 each... -
#9725 tekintve hogy 2 játék van a csomagban. -
#9724 25 dollár nem is olyan vészes. -
SlickAdam #9723 -
#9722 Wolfi chapter 8. Még mindig beteg és egyre jobb :D
-
#9721 Metro: Redux infómorzsa -
#9720 Hálisten egyre kevésbé menő az exkluzivitás. Vegytiszta üzletpolitika, amúgy meg gémingellenes faxság. -
#9719 Videóból van, de nagyon bejövős.
-
#9718 Szerintem senki nem felejtette el. Maximum azok akik az előző generációt degradáló tényezőként szeretnék látni a jelenlegi mellett. Gondolom én :) -
#9717 Ünnepi szezonban lesz egy halom ütős multiplat cím, annyira nem hiányoznak az exkluzívok, mert ami lesz, arra se mind van pénzem... :D -
#9716 Hát amit QBről hallani lehet az se idei cím lesz az biztos. -
#9715 Nincsenek elkésve semmivel. Ott az E3, lehet nyomni orrba szájba. Quantum Break is ott lesz bemutatva gameplayal, se remélem a Forza Horizon 2 is. -
#9714 Nem tettem ilyen összehasonlítást, nem tudom mit szeretnél tőlem. Mint hogy azt sem, hogy neked szar, vagy én nekem ez fontos lenne :) én azt írom ahogy én látom az én preferenciáim, az én élményeim mentén. -
#9713 Hát amiket olvastam last of us portolásáról nem lehetett egy leányálom. ND annyira metálra kódolta azt anno :D -
#9712 Annyira semmit nem mutattak még abból, hogy nem tudom elképzelni azt, hogy megjelenjen fél éven belül. -
#9711 2+ év kellett az előző genben is az ütősebb címekhez. Sokan ezt már ugye elfelejtették. -
#9710 Ha nem lesz Order akkor mi lesz idén? Driveclub? biztos lesz Order, vagy exek nélkül akar a Sony ünnepi szezont csinálni? -
#9709 Még ha azt csinálná, de a HD portokon is ülnek hónapokig, mondván "nehéz portolni"... Annyira nehéz, és költséges, hogy teljes áron árulják őket. -
#9708 Mág mindig nem érzem hogy szar nekem, nem jók a játékok, pedig mindent meg akarsz tenni érte:DDD Mellesleg csak halkan kérdem, 2005-06-ban mi volt az a összehasonlíthatatlanul minőségibb játékfelhoazatal az akkori nextgenen, a mostanival szemben? -
#9707 Nyilván az, aki ilyeneket leír. Még akkor is, ha értem hogy nem erre gondol, miközben rosszul fogalmaz. -
#9706 Fél év vs 8-9. Ki gondolta volna, hogy színvonalasabb a felhozatal prevgenen.