121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Engem viszont kivehettek. Akinél fentvagyok az törölhet, ps+ kapcsán összefutni már biztos nem fogunk.
  • Thaddeus
    Illetve ideje bővíteni a listát, úgyhogy aki nincs rajta (Banderas feje) az írjon ide egy hozzászólást és bővítem. Illetve az új játékokat is írjátok.
  • Thaddeus
    PS4-es Watch_Dogs-ban ha nincs PS+-om, akkor gondolom nem tudnak bejönni hekkelni más játékosok és vica versa ugye?
  • Sir Quno Jedi
    Ilyesmit nem szabad együltében tolni. A sok mészárlás fárasztó tud lenni. Ez olyan, mint a sorozatok. Ha nem akarsz beleunni, akkor váltogatod őket (stílusban is).
  • Kongy
    Na ez a Wolfenstein amennyire tetszett az elején, annyira ráuntam Chapter 10-re. Fárasztó tud lenni nagyon...
  • warass
    Gaamespotos WD-Now playing
  • TDC Geronimo
    fosyoutube link van csak sajna

• TDC Geronimo
    1st party semmi.
  • Totti5
    Ha már DC
  • Totti5
    Akkor mi lesz idén, ami odacsapat az ünnepeknek a Driveclubon kívül?
  • TDC Geronimo
    És ahogy tippeltem már utalgatnak halasztásra. Ez is 2015ös cím lesz.
  • TDC Geronimo

Jövő hét kedden jár le embargo.
  • Kongy
  • Kongy
    Ez a Shadow of Mordor nagyon király lesz! Remélem E3-on mutatnak majd belőle még gameplay-t. Persze, hogy ez is októberben jön, mint sok más ütős cím...
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
  • Totti5
    Ebből a lényeges hogy fix 60 vagy nem. Ha nem akkor nem kő. Ha igen akkor hurrá!
  • Kongy
    Jatéll... Na nem baj, a 2033-at amúgy se szerettem annyira :) A Last Light jobban bejött.
  • SlickAdam
    "Beynon said the console versions are expected to run at 60 frames per
    second. The PS4 version will run at 1080p resolution, with the Xbox One
    running at 900p."
  • SlickAdam
    each...
  • Kongy
    tekintve hogy 2 játék van a csomagban.
  • Kongy
    25 dollár nem is olyan vészes.
  • SlickAdam
  • TDC Geronimo
    Wolfi chapter 8. Még mindig beteg és egyre jobb :D

• Kongy
    Metro: Redux infómorzsa
  • Moby
    Hálisten egyre kevésbé menő az exkluzivitás. Vegytiszta üzletpolitika, amúgy meg gémingellenes faxság.
  • Totti5
    Videóból van, de nagyon bejövős.

• Moby
    Szerintem senki nem felejtette el. Maximum azok akik az előző generációt degradáló tényezőként szeretnék látni a jelenlegi mellett. Gondolom én :)
  • Kongy
    Ünnepi szezonban lesz egy halom ütős multiplat cím, annyira nem hiányoznak az exkluzívok, mert ami lesz, arra se mind van pénzem... :D
  • TDC Geronimo
    Hát amit QBről hallani lehet az se idei cím lesz az biztos.
  • Totti5
    Nincsenek elkésve semmivel. Ott az E3, lehet nyomni orrba szájba. Quantum Break is ott lesz bemutatva gameplayal, se remélem a Forza Horizon 2 is.
  • Moby
    Nem tettem ilyen összehasonlítást, nem tudom mit szeretnél tőlem. Mint hogy azt sem, hogy neked szar, vagy én nekem ez fontos lenne :) én azt írom ahogy én látom az én preferenciáim, az én élményeim mentén.
  • TDC Geronimo
    Hát amiket olvastam last of us portolásáról nem lehetett egy leányálom. ND annyira metálra kódolta azt anno :D
  • TDC Geronimo
    Annyira semmit nem mutattak még abból, hogy nem tudom elképzelni azt, hogy megjelenjen fél éven belül.
  • TDC Geronimo
    2+ év kellett az előző genben is az ütősebb címekhez. Sokan ezt már ugye elfelejtették.
  • Totti5
    Ha nem lesz Order akkor mi lesz idén? Driveclub? biztos lesz Order, vagy exek nélkül akar a Sony ünnepi szezont csinálni?
  • Kongy
    Még ha azt csinálná, de a HD portokon is ülnek hónapokig, mondván "nehéz portolni"... Annyira nehéz, és költséges, hogy teljes áron árulják őket.
  • Totti5
    Mág mindig nem érzem hogy szar nekem, nem jók a játékok, pedig mindent meg akarsz tenni érte:DDD Mellesleg csak halkan kérdem, 2005-06-ban mi volt az a összehasonlíthatatlanul minőségibb játékfelhoazatal az akkori nextgenen, a mostanival szemben?
  • Moby
    Nyilván az, aki ilyeneket leír. Még akkor is, ha értem hogy nem erre gondol, miközben rosszul fogalmaz.
  • TDC Geronimo
    Fél év vs 8-9. Ki gondolta volna, hogy színvonalasabb a felhozatal prevgenen.