status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Newfronter #9924 Itt nem csak a content mennyiségével van baj, hanem a minőséggel.
Engem is meglepett a WD minősége, valahogy nem ezt vártam, de valamit már lehetett sejteni a megjelenés előtti bizonytalanságból és a kevés gameplay-ből.
Pl. én megveszem az új Wolfensteint, igaz nem teljes áron, de kíváncsi vagyok rá. Itt se nextgen a grafika, viszont nagyon jó a játékélmény a játékosok szerint. Ebben nincs 100 óra gameplay, de az a kevés igen szórakoztató és tartalmas. A WD-nál ez nem mondható el, mert a városban értelemszerűen használnod kell a gagyi járműveket, erre épül a játék nagy része, és ez kiábrándító. Amúgy amikor elsőnek egy kocsiba pattantam, az az érzés fogott el hogy egy teljesen más világban lennék, a járművek viselkedése annyira furcsa, szokatlan és gagyi, hogy a maradék kedvem is elment az egésztől.
Pedig az AC szériát kedvelem, tudott részről részre behozni újdonságokat és azok is eléggé profin és élvezhetően ki lettek dolgozva.(pl. a hajózás, de ezt nem is kell bemutatni) A Watch Dogsnál meg csináltak egy középszerű B kategóriás játékot, érthetetlen.
A WD-t csak ideiglenesen próbáltam ki PC-n, nem vettem meg, még az kellett volna. :D