status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugye látod más tábláit, otthagyott köteleket, létrákat, ugyanúgy látják ők is a tiédet. Aztán látod mások által kitaposott utakat, rendesen megváltozik talajtextúra is és úgy néz ki, mint egy kitaposott ösvény, ezeket szintén lehet lájkolni. Aztán később mások vagy te általad épített postaládákba tudsz elhelyezni cargot vagy egyéb tárgyakat más játékosok számára segítségként. Most már lehet építkezni is. Van, hogy pl elkezdesz egy hidat és mire visszamész 1 óra múlva más játékos már befejezte helyetted. Aztán lehet kérvényezni azt is, hogy más vigyen el csomagot pl egyik helyről másikra. Aztán most kaptam egy olyan opciót, hogy látom azokat a játékosokat, akikkel már valamiféle interakcióba léptem, ezekkel tudok köteléket kialakítani és akkor sokkal gyakrabban látjuk egymás cuccait pl. Tudod fejleszteni pl te is mások építményeit, de kérvényezni is tudod, hogy segítsenek befejezni. Tele van ilyen megoldásokkal és ahogy hallottam ez még csak bővül