status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Thaddeus
    Na 3 óra PS4-es WD után kijelenthetem, hogy ez bizony egy kurvajó játék.
    Sajnos a GTA5-el nem játszottam, így viszonylag kevés open world stílusú játékkal játszottam, de ez eddig viszi a pálmát.

A grafika kurvajó, az autóknak van egy volán mögötti nézete, mikor abban vezetek (kb mindig), néha teljesen olyan mint a valóság, PC-n eddig ezt még sohasem tapasztaltam.

A történet jó, bár 3 óra alatt, 3 kampány küldetést csináltam, kíváncsi vagyok mi lesz a történet.

A Sidequestek is kurvajók, van többféle misszió; vigyél el egy autót ide, kapd el ezt, győzd le azt, a szokásos.

A telefonos rendszer (minden dolog kvázi egy APP) is jó, kivéve hogy nem látszik mennyi az idő! Ez utóbbi eléggé hiányzik.

A multiplayer is kíváló, egyszer random betámadott egy hecker, de a bolondja közvetlen mögöttem próbált hekkelni, így gyorsan meglett.
    A traffic control cumóval gyorsan el lehet őket kapni.

Kipróbáltam hogy én is hekkelek valakit, de az ellenfél full random szaladgált és megtalált, erre beszálltam egy autóba hogy elmeneküljek, aztán szét gránátvetőzött azonnal, kissé illúzióromboló volt.

Aztán versenyeztem is, ez viszont kurvajó, random váltogatja a pályákat, versenytípusokat és az autókat is, volt egy motoros verseny is, az is nagyon jó volt, ahogy mindenki összevissza nekiment mindennek.

A versenyzőst részt sokat fogom gyakorolni a The Crew-ig.

A harcrendszer is jó, a szokásos fedezékből kinézős fejbelövős, én mondjuk baromi béna vagyok a kontrollerrel így strong aim assistot állítottam be, azzal már elég eredményes vagyok.

Patch nincs, viszont egyből kaptam 3 serial keyt, amikkel kaptam ruhákat meg fegyvert, semmi extra (ja meg a küldetést).

Úgyhogy eddig tetszik, később kíváncsi vagyok milyen lesz.