121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#9665 A tranzisztort megvette már valaki? -
#9664 Storytelling alatt pont Blazkowicz monológjaira gondoltam. :) Telitalálat. Az egész játékon amúgy érződik ez a depresszív hangulat, és az elkeseredettség. -
#9663 Na igen, épp ezért NEM vettem meg PS4-re. 20 ezret ez a játék nem ér, én azt kerek perec megmondom. De 10 ezer környékén PC-re szerintem korrekt vétel. -
#9662 Asszem itt jó döntés született, hogy nexgten only. Mind ingame
-
#9661 Zenék is marha jók meg blazkowitch monológjai. Imádom a stílust :) -
#9660 Azok ott kermekk szarát eszik reggelire áhítattal a mai napig. Az öltönyösök valószínűleg sokkal reálisabban látják a bajokat, be is húzták az embargóhatárt a megjelenés napjára :DDD -
#9659 Szerintem az eléggé érthető, ha bárki nextgen gépre, nextgen áron, nextgen élményt vár (nem feltétlenül grafban, bár nyilván a cehbe ez van beleárazva). Én azt várnék/vártam. -
#9658 Mondjuk Wolfeinstein-től aki nextgen grafikát várt, az enyhén szólva.... :D Nem, ez a játék rohadtul nem nextgen, de helyenként még csak nem is prevgen... :D A víz pl a PS2-es korszakot idézte a játék elején... :D De ettől eltekintve nagyon élvezetes játék, és ismét csak nagy igazság, hogy a grafika számít legkevésbé játékélmény szempontjából. -
#9657 iszonyat kíváncsi lennék egyébként így két játék távlatából 1-2 bennfentes (programozó) IGAZI véleményére az alkotásukról
plusz mellette hallgatnám a kiadó öltönyeinek maygarázkodását is - szép kontraszt volna :))) -
#9656 Kurva jó a Wolfenstein! És itt most nem a grafikáról beszélek, hanem játékmenetről, és storytellingről. Utóbbi is nagyon hatásos. Eddig bejön (chapter 3 közepén vagyok) -
#9655 Én ennek a megatexturenek csak a hátrányát látom, de ezt kifejtettem má a másikban. Mondjuk csak érintőleg van köze a teknóhoz a ténynek, hogy bottal sem piszkálom meg. Ez inkább csak arról szól, hogy én nem támogatnám, hogy bármi alá ezt a szart pakolják. Ez a két fisemfos bőven elég tapasztalat arra, hogy ettől kb. csak jobb mocik vannak a piacon. -
#9654 Watch_Dogs Pre-load Won’t Be Available on PS4; Feature Will Start With Destiny
lol-e?
Nem 1.7el jött ez a ficsőr? Akkor már értem miért nincs EUba még preorder se, gondolom nem is lesz szeptemberig... -
#9653 Én se mondtam, hogy olyan szép lenne, de közel sem vállalhatatlan az, amit itt a tvn látok. Megatextúra nagy előnye a sokféle textúratípus és emiatt az összkép egész kellemes. stabil fps meg hab a tortán mellé, ráadásul a gunplay iszonyat jó. -
#9652 Nyilván van aki szerint ez oké, másképp ítéljük meg a dolgokat. Szépnek biztosan csak nagy túlzással lehetne beállítani :) -
#9651 Egyáltalán nem vállalhatatlan a graf. -
#9650 Hülyeségekkel a Sony sem foglalkozni, ami meg nyilvánvaló azt miért nem fejlesztik önmaguktól?:) jó PR fogás, de nem sok értelme van. Vannak ott emberek akiket azért fizetnek hogy kiszolgáljanak és tudják hogy mi kell. Ezek szerin nem?:) -
#9649 No igen, 1 terrás SSD-t igazán hozzácsaphatnának, ne nekem kelljen már még azt is pluszba venni :D -
#9648 -
-
#9646 Normális proci és GPU bele, meg SSD?!?!? Ja és ha már kvarcjáték szintű cucc, az árát is levihetnék arra a szintre. Utána már csak játékokat is kéne rá csinálni és rohannék a boltba elkölteni a sony kedvezményemet (hamárvan). -
#9645 Lehetőség van javaslatokat tenni PS4 fejlesztése kapcsán :) Lehet küldeni a kreatív ötleteket ezerrel ;] -
#9644 -
#9643 Valójában nem ide akartam, de végülis ide is passzol, mert már meg is bántam a cserét, mert a PS4-el ugyan nem játszom, de legalább nem is basz fel. -
#9642 Pécészopás indult:
- HD audio 5.1-re állítva nem látja a hátsó hangfalakat (nem lehet bepipálni)
- Stereoscopic 3D-t nem lehet aktiválni játékokban valamiért (AMD-vel pöccre ment)
Tegnap csak eddig jutottam. Lesz még bőven. -
#9641 A youtube videókon nem látszott, hogy
- nincs AI
- karakteranim ótvar
- ennyire vállalhatatlanul gáz a graf
- ami a legsajnálatosabb: ennyire unalomba fulladó jellegtelen és üres a gameplay
Nem patch kell ennek, hanem shiftdelete. Ehhez már megvan a patch, mondjuk fizetős, de rohadt olcsó. "Bulletstorm" szóra adja ki a google. Az tesz bele stílust, humort, élvezeti faktort. És elég ügyes vagy, wolfensteint meg sem kell venni hozzá, elfut magában, de ennek a hogyanját csak privátban írom meg, és csak neked :) -
#9640 Vagy játszd FIX60 fpsel, popupmentesen konzolon:)) -
#9639 fura - tisztán emlékszem, hogy te is "vártad" a megjelenést (youtube videok alapján)
nem lehet h a csalódás a grafban igen komoly erővel húzza le nálad a játékot?
szerintem tartsd fenn a pécén 1-2 pecs és 1-2 uj driver erejéig, az a rage esetén sem ártott az élvezhetőségnek -
#9638 atomstabil 60, lehet van 1-2 lowres textúra, de megatextúra miatt rengeteg féle textúra van egy képen és ez feldobja a látványt. Gunplay meg brutálisan jó, főleg rezgéssel :) -
#9637 Csak azon néztem bele, mivel azon kívül youtubon tudnék még belenézni, azt meg már megtettem :) -
#9636 (amugy pécén belenéztél?) -
#9635 Én ugyan nem :) Tőlem aztán mindenki avval játszik ami neki tetszik :) -
#9634 max moby fog - én gémpléjek alapján nem találok benne kivetnivalót :) -
#9633 Wolfi eddig nagyon bejön. Üssetek! :D
-
#9632 Mire az kijön szerintem váltanak rajta még vagy 3 enginet, mint anno doom 3nál :D -
#9631 Igen, de az 30 fps lesz. -
#9630 Titanfall szindrómának hívják...sok a nyelvi fájl. :) -
#9629 A Doom következő része is ezzel a "csoda" motorral jön? -
#9628 +1 :D -
#9627 "Csoda" idtech motor miatt -
#9626 Nekem is megjött még reggel, de most megyek csak haza melóból, úgyhogy csak este próba