121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • shaddam
    A tranzisztort megvette már valaki?
  • Kongy
    Storytelling alatt pont Blazkowicz monológjaira gondoltam. :) Telitalálat. Az egész játékon amúgy érződik ez a depresszív hangulat, és az elkeseredettség.
  • Kongy
    Na igen, épp ezért NEM vettem meg PS4-re. 20 ezret ez a játék nem ér, én azt kerek perec megmondom. De 10 ezer környékén PC-re szerintem korrekt vétel.
  • TDC Geronimo
    Asszem itt jó döntés született, hogy nexgten only. Mind ingame

• TDC Geronimo
    Zenék is marha jók meg blazkowitch monológjai. Imádom a stílust :)
  • Moby
    Azok ott kermekk szarát eszik reggelire áhítattal a mai napig. Az öltönyösök valószínűleg sokkal reálisabban látják a bajokat, be is húzták az embargóhatárt a megjelenés napjára :DDD
  • Moby
    Szerintem az eléggé érthető, ha bárki nextgen gépre, nextgen áron, nextgen élményt vár (nem feltétlenül grafban, bár nyilván a cehbe ez van beleárazva). Én azt várnék/vártam.
  • Kongy
    Mondjuk Wolfeinstein-től aki nextgen grafikát várt, az enyhén szólva.... :D Nem, ez a játék rohadtul nem nextgen, de helyenként még csak nem is prevgen... :D A víz pl a PS2-es korszakot idézte a játék elején... :D De ettől eltekintve nagyon élvezetes játék, és ismét csak nagy igazság, hogy a grafika számít legkevésbé játékélmény szempontjából.
  • arty
    iszonyat kíváncsi lennék egyébként így két játék távlatából 1-2 bennfentes (programozó) IGAZI véleményére az alkotásukról

plusz mellette hallgatnám a kiadó öltönyeinek maygarázkodását is - szép kontraszt volna :)))
  • Kongy
    Kurva jó a Wolfenstein! És itt most nem a grafikáról beszélek, hanem játékmenetről, és storytellingről. Utóbbi is nagyon hatásos. Eddig bejön (chapter 3 közepén vagyok)
  • Moby
    Én ennek a megatexturenek csak a hátrányát látom, de ezt kifejtettem má a másikban. Mondjuk csak érintőleg van köze a teknóhoz a ténynek, hogy bottal sem piszkálom meg. Ez inkább csak arról szól, hogy én nem támogatnám, hogy bármi alá ezt a szart pakolják. Ez a két fisemfos bőven elég tapasztalat arra, hogy ettől kb. csak jobb mocik vannak a piacon.
  • TDC Geronimo
    Watch_Dogs Pre-load Won’t Be Available on PS4; Feature Will Start With Destiny

lol-e?

Nem 1.7el jött ez a ficsőr? Akkor már értem miért nincs EUba még preorder se, gondolom nem is lesz szeptemberig...
  • TDC Geronimo
    Én se mondtam, hogy olyan szép lenne, de közel sem vállalhatatlan az, amit itt a tvn látok. Megatextúra nagy előnye a sokféle textúratípus és emiatt az összkép egész kellemes. stabil fps meg hab a tortán mellé, ráadásul a gunplay iszonyat jó.
  • Moby
    Nyilván van aki szerint ez oké, másképp ítéljük meg a dolgokat. Szépnek biztosan csak nagy túlzással lehetne beállítani :)
  • TDC Geronimo
    Egyáltalán nem vállalhatatlan a graf.
  • Totti5
    Hülyeségekkel a Sony sem foglalkozni, ami meg nyilvánvaló azt miért nem fejlesztik önmaguktól?:) jó PR fogás, de nem sok értelme van. Vannak ott emberek akiket azért fizetnek hogy kiszolgáljanak és tudják hogy mi kell. Ezek szerin nem?:)
  • Kongy
    No igen, 1 terrás SSD-t igazán hozzácsaphatnának, ne nekem kelljen már még azt is pluszba venni :D
  • Omlás
  • warass

• Sir Quno Jedi
    Normális proci és GPU bele, meg SSD?!?!? Ja és ha már kvarcjáték szintű cucc, az árát is levihetnék arra a szintre. Utána már csak játékokat is kéne rá csinálni és rohannék a boltba elkölteni a sony kedvezményemet (hamárvan).
  • Omlás
    Lehetőség van javaslatokat tenni PS4 fejlesztése kapcsán :) Lehet küldeni a kreatív ötleteket ezerrel ;]
  • Omlás
  • deep
    Valójában nem ide akartam, de végülis ide is passzol, mert már meg is bántam a cserét, mert a PS4-el ugyan nem játszom, de legalább nem is basz fel.
  • deep
    Pécészopás indult:
    - HD audio 5.1-re állítva nem látja a hátsó hangfalakat (nem lehet bepipálni)
    - Stereoscopic 3D-t nem lehet aktiválni játékokban valamiért (AMD-vel pöccre ment)

Tegnap csak eddig jutottam. Lesz még bőven.
  • Moby
    A youtube videókon nem látszott, hogy
    - nincs AI
    - karakteranim ótvar
    - ennyire vállalhatatlanul gáz a graf
    - ami a legsajnálatosabb: ennyire unalomba fulladó jellegtelen és üres a gameplay

Nem patch kell ennek, hanem shiftdelete. Ehhez már megvan a patch, mondjuk fizetős, de rohadt olcsó. "Bulletstorm" szóra adja ki a google. Az tesz bele stílust, humort, élvezeti faktort. És elég ügyes vagy, wolfensteint meg sem kell venni hozzá, elfut magában, de ennek a hogyanját csak privátban írom meg, és csak neked :)
  • Totti5
    Vagy játszd FIX60 fpsel, popupmentesen konzolon:))
  • arty
    fura - tisztán emlékszem, hogy te is "vártad" a megjelenést (youtube videok alapján)
    nem lehet h a csalódás a grafban igen komoly erővel húzza le nálad a játékot?

szerintem tartsd fenn a pécén 1-2 pecs és 1-2 uj driver erejéig, az a rage esetén sem ártott az élvezhetőségnek
  • TDC Geronimo
    atomstabil 60, lehet van 1-2 lowres textúra, de megatextúra miatt rengeteg féle textúra van egy képen és ez feldobja a látványt. Gunplay meg brutálisan jó, főleg rezgéssel :)
  • Moby
    Csak azon néztem bele, mivel azon kívül youtubon tudnék még belenézni, azt meg már megtettem :)
  • arty
    (amugy pécén belenéztél?)
  • Moby
    Én ugyan nem :) Tőlem aztán mindenki avval játszik ami neki tetszik :)
  • arty
    max moby fog - én gémpléjek alapján nem találok benne kivetnivalót :)
  • TDC Geronimo
    Wolfi eddig nagyon bejön. Üssetek! :D

• TDC Geronimo
    Mire az kijön szerintem váltanak rajta még vagy 3 enginet, mint anno doom 3nál :D
  • Totti5
    Igen, de az 30 fps lesz.
  • DarkSector
    Titanfall szindrómának hívják...sok a nyelvi fájl. :)
  • Kandurex
    A Doom következő része is ezzel a "csoda" motorral jön?
  • DarkSector
    +1 :D
  • TDC Geronimo
    "Csoda" idtech motor miatt
  • TDC Geronimo
    Nekem is megjött még reggel, de most megyek csak haza melóból, úgyhogy csak este próba