status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Zóanagyvarázsló #98502 Kösz, de van itthon vagy négy tévé is, amit vennék, az nyilván a szintlépés miatt kéne (4K HDR), és ezt más még nem igényli igazán, sőt eddig az én PC-mhez se lett volna értelme, csak PS4-hez. Most is úgy érzem, hogy csak a PS5 érdemelne meg mindenáron egy méltóbb kijelzőt, PC-hez vagy filmekhez lehet, hogy még nem lenne indokolt bővítés esetén sem annyira. (Meg ugye ez a játéksarok, a nappali az másik tévé.)
Egyébként 2010-ig nem volt lapostévém (pedig CRT készüléket még PC-re is kötöttem), annak hiány visszatartó erő volt a PS3-nál is, de elsősorban a "BC"-re (magyar PSN retrókínálattal+remasterek) vártam. Manapság viszont már egyáltalán nem használom játékra a PC-t monitorral, az is tévés bulivá vált.
Régen ez kevésbé volt szempont, NES, C64, sőt Mega Drive is ment monitorként használt fekete-fehér Junoszty csodával (is).
De nem az a lényeg, hogy a konzol drága, mert tévét kell hozzá venni, de tényleg fejvakarósak a kompromisszumok a konkrét helyzetemben. A szemkímélős részen volt az igazi hangsúly, egy 60"-os pöpec e-inkes kijelző jobban jönne, mint egy OLED-isten.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2019.10.30. 22:34:51