status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
no ezt látod én magam sem értem, hogy miért maradt ki - de nem bántam meg abszolúte a PC-t (.......eddig....... :D)
egyszerűen halogattam halogattam a Prőt, de mindig közbejött valami, aztán már rámrohadt ez a szerencsétlen base modell... de annyira nem bánom. ha lett volna Prom akkor most még mindig nem lenne PC-m valszeg - ahogy írtad is, ez a génvégi hánykolódás áthidalásra jó...
meg letoltam/tolok pár dolgot, ami kimaradt - akár PS4-ről is, csak jobb minőségben.
meg még talán egy darabig, jó lesz - valszeg maradok a csöves FHD-nál QHD helyett, és akkó még tovább jó lesz
de amúgy meg jövő évvégétől úgyis PS5 lesz majd a main platform nálam - PC-t meg majd néha cserélgetem vagy fasztudja..
viszont kövi genben egészen biztos, hogy nem fogom kihagyni, ha lesz ilyen, hogy PS5 Pro, akkor biztos hogy day1 váltok kb. rá, én biztos nem fogok szopni többet base modellekkel egy árva percig sem, ezt megtanultam.
vagy ha már launchkor lesz 2 fajta modell (kétlem), akkor is biztos, hogy nem szabad megvenni az olcsóbbat :D
BF1/BF5-ben és APEX-ben is olyan framedroppok vannak base PS4-en, hogy totálisan játszhatatalan kategória, rendesen volt nemkevésszer, hogy amiatt lőttek le..
szal értem én, hogy nem kell izgulni a konzolokon, hogy fut-e majd az adott game - mert oké, futni fog, csak hogyan... :D dehát a genvége az ilyen volt mindigis...
...jaésigen, Switchet se felejtettem el, kéne majd az is
akkor meg majd biztosan háttérbeszorul a pécé.. meg valszeg minden más is az életben :'D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.10.29. 13:06:13