status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
hátnemtom... ez ugye örökös vita volt és marad is szerintem, sajnos :D nekem is voltak nagy anti-PC korszakaim, de aztán most hogy nemrég összeraktam egyet, így be se kapcsolom a PS4-et (base modellem van, nekem Pro az kimaradt /sajnos/ ), mert MINEK... :D
nyilván megvannak az előnyei meg hátrányai is mindkét platformnak - PC-nek főleg, hogy gecidrága, ellenben ég és föld grafikai minőség és depláne performance a PS4-es gamekhez képest _MANAPSÁG_ (hangsúlyozom, a base PS4-ről van most szó az esetemben).
én sosem voltam 60 FPS buzi, viszont mostanra már kb. hányok a (sub) 30 FPS-től - de valszeg megoldódik ez a "probléma" is kövi genre.
Persze mindig ott a duma, hogy "háde úgyis messze ülsz a tévétől, minek legyen éles a kép", de na nemár....
és igen, sokszor prolinak érzi az ember a billentyűzet + egér kombót, meg a PC-s kókányolást (modok és társai, config-file buherálások - okádnom kell tőlük nekem is) - de egyik sem kötelező, és lehet Xbox/PS4 controllerket is használni gond nélkül :)
Plusz a bill+egér azért mégiscsak jobb FPS játékoknál, bárki bármit is állít - legalábbis multiban fixen - ... ezt max majd a PS5 controller fogja megreformálni a haptic feedbackes befeszülős+rezgős ravasszal :)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.10.29. 11:00:05