status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #98299
    Ilyen kaliberű, nem rosszindulattal de ne lengjük túl a Detroitot, 8-10 orás film, meg a sétaszimulátort, ilyen statikus mapokon mászkálós unalmas fostenger az azért nem nagyágyú, a Pókember körbehugyozza a maga 12-15-20 órájával ezt a végletekig felfedezős Kojima agymenést.
    Detroit megint mi? egy film.

Értelmes 2 dolog volt, a Spyro + Crash.

Szép lenne ha nem kéne nekem se venni 3 platformot játékokra, de a Detroit pl rohadtul nem egy nagy dolog, a Hellblade töbebt ér szerintem mint az a fos Detroit.
    Ez a DS meg meh, japán buziság. A DS egy nagy dolog van az a médiahekk, a k. nagy hype ami eladja ezt a fost, ha nem Kojima neve alatt futna keresztbe hányná mindenki, a FF 15-ben több interakció van mint ebben.

Félre ne értsd, ez a személyes vélemény nem rád vonatkozott, szimplán úgy vedd ezt a nyers szubjektív véleményemet, hogy a Detroit meg DS egy fostenger szerintem, aminek olyan hype van amit szerintem rohadtul nem érdemlne meg, azt látva hogy milyen más játékok jönnek mellettük.

De persze támogatom hogy jöjjön sok játék pc-re mert szeretem magyar nyelven játszani ami van pc-n.
    De a hátam közepére nem kell a Detroit sem ez a Létrás postaszim.