status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
FB nálam nem gond, kamu accal tolom millió éve, sose érdekelt az egész. Azért kell csak a kamu acc is, hogy ha valakire rá kell keresnem valamiért, akkor legyen rá opcióm. YT megint nem gond, mert nem nézek olyan témában direkt soha semmit előre, amit tolni akarok és spoileres lehet. Nekem a fórum és hírportálok az egyetlen gyenge pontom, ahol a legrandomabb topikban is kiderülhet, hogy Luke anyja Ackbar admirális.
"én is inkább az a típus vagyok, akinek azonnal kell minden, mert semmiből se akarok lemaradni :D "
És ennek súlyos ára van! Többnyire rögtön az, hogy Day1 magas az ár, de ez legyen legkisebb gond... a nagyobb gond, a Day1 előforduló bugok halmaza, majd a nem sokkal később bejelentett sztori DLC.
Mind a Dark Souls 2-öt, mind a DaS 3-at azért kellett újra tolnom a nulláról, mert a DLC-ket is le akartam tolni, de a Day1 kapkodásom miatt mire ezek kijöttek, már elfelejtettem a fél játékot, kijöttem a gyakorlatból és a DLC content mindig nehezebb szokott lenni, így erősen nem árt, ha az ember "bejáratódva" találkozik velük.