status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Na gyerekek, tényleg állok elébe bármilyen tesztnek ezzel a bruttó 3250 Ft-os kábellel!
Horizon Zero Dawn indításkor szólt, hogy ő akkor HDR-ezne... legyen. 2x is átnéztem minden beállítást, az info szerint a video outputnál ott a 4k felbontás 10 bit HDR. 30 percet toltam nem a kábel miatt megy szarul, mert semmi artifactolás, semmi kép bug. Egyszerűen a hardver rettenetesen kevés ehhez... a Pro konkrétan felszállt, kirepült az ablakon, hozott még 2 turbinát és azt mondta ő ezt így képzeli el játék közben. Gondolkodom rajta, hogy a kutyaházba teszem a Pro-t, mert iszonyatosan szenved!
Aztán Hellblade következett, de az PC-n!!! HDR on, mindent maxra feltoltam, megy ezerrel ezzel a kábellel, de a minden max egy kicsit erős volt, pedig Ci7-el + 2080S-el tolom, de láttam én ott 54 FPS-et, szóval abszolút nem fix, majd 1-2 beállítást a very high-ról lejjebb kell vennem.
De a kábel? Az kérem pöpec. Bruttó 3250 Ft-ért, 3 méter. Konzekvenciát mindenki vonja le maga és ne fizessen feleslegesen ;-)