status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
szerintem sajnos ezeknek a gameknek a piaca, érdeklődési kör egyre csökkenőben van.
Az izometrikus nézet a múltbeli gamek maradványa.. értem, miért ragaszkodnak az emberek még a régi Diablósok hozzá, de a mai fiatalsag akiknek egyre inkább készítik a gameket már nem értik, mit lehetett annó ezeken szeretni.
Egy diabló gyalázás lenne a TPS, viszont rengetegen mondták ugyanezt a GOW ról mielőtt nem jött ki ez az új, és milyen jót tett neki.
Kihalóban vagyunk ilyen téren, de a diabló az én véleményem szerint mindenképp, ha nem változtat valamit.
Egy Checkpoint adásban beszélettek Sasa-ék, hogy csinálhattak volna Barlog-ék isbiztonsági játékot a God of War ral.. és kiadnak egy 4-et, és mindenki megveszi.. de korántsem ütütt volna ekkpoát ha nem nyúlnak ennyire bátran az alapokhoz.
a túlzott alázatnak is megvan a saját bosszúja.
Én még a Diabó 3 at is full kijátszottam, mindenestül 2x is.. de még1 olyanra speciel én nem vágyom,.
Egy koléga említette.. Starcraft 2 a legjobb példa.. óriási Hype volt körülötte, de olyan gyorsan lecsengett, hogy 3perc mulva senki nem emlékezett már rá. Korában már nem volt akora előreépés a fiataloknak.. az idősebb gamereket meg magasról le....
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2019.10.22. 07:58:14