status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Zóanagyvarázsló #97661 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem feszegetem, hogy mekkora ez a közös kassza, nyilván megértem, hogy egyben ezek nem kis összegek.
Én egyszerre nézem úgy is, ahogy te, és azzal ellentétesen is. Ha veszek valami tartós fogyasztási cikket, akkor hiába fizetem ki egyben, figyelembe veszem, hogy X idő alatt az csak havi csekélyebb összeget jelent. Ugyanakkor ha előfizetek valamire, nézem, hogy évi szinten vagy összesen mennyibe fog kerülni az, ami apránként bagatellnek tűnik.
Nyilván nem fizetek ki semmiért 1%-kal többet se, ha nem megerőltető egyben rendezni (ugyanannyiért is inkább elintézném, hogy le tegyen tudva a fizetés, nekik kéne fizetniük nekem a részletes megoldásért :), ha meg esetlen a BF be nem várása miatt ez 10-15% is lehet egy ekkora a tételnél, az abszolút no-go. (Ugye, korábban rendszeresen megjegyezted, ha valami 1 centtel volt olcsóbb korábban, hogy az nem az igazi akciónak. Így nézve megérheted, hogy az ilyesmi miért fájdalmas plusz kiadás nekem. Sok mindenre lehet költeni, és sok bagatell összeg komoly kiadássá állhat össze.)
Ugyanakkor én is sajnálom fölöslegesen költeni a pénzt, ezért IT témákban a töredékét költöm, mint te. És még azok nagy részét is alig használom. Most is várom a PS5-öt, hátha megéri majd újra beszállnom a konzolbizniszbe, végre lesz értelme 4K tévének stb. De hiába nem túl drága a PS4, eddig fölöslegesen nagy tétel lett volna. Kevés az idő, miközben úgyis tonnányi játékom van, ha nem azoktól, más fontos dolgoktól venné el a szabadidőt stb. Az ember gyakran azért fizet, hogy abból maradjon minél kevesebb, amiből a legvégesebb a készlete: az időből.