status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Myselor
    most értem a Code vein végére és hát szerintem jó kis játék lett!eleinte engem sem győzött meg majd miután le demoztam megtetszett.volt vele probléma itt ott nem is kicsi, olvastam sok helyen ps4en pc-n rengeteg crash van mindenkinek sokaknak el sem indul pc-n és játszhatatlan is.nálam szerencsére 2 ponton volt csak crash de ott állandó,egy boss előtti cutscene crashelt szerencsére skip megoldotta rögtön,nos a második már nem volt ilyen egyszerű :d egy boss fight közben olyan sok van olyan fajta spellt raktak néhol hogy nem csak beszaggatott a játék rögtön ki crashelt hol első pár ütés után hol 1 percet is kibírt mondanom sem kell így elég érdekes volt a fight kapkodva sietve kellett mert csomószor volt hogy már majdnem megvoltak a gecik dupla boss ugye xd de aztán crash és előröl... xd volt benne vagy 5 órám de sikerült :D a játék továbbri része simán ment kellemes volt nem volt különösebben könyebb mint a souls szériák főleg soloban. a story nagyon kellemes anime stílusú,a harcok nagyon jók a combat élvezhető nekem megérte.szerintem lesz benne még legalább egy ng+ végigjátszás.csak ajánlani tudom:)