status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
sanya200 #96747 Nemem is legalább 2 méterre van a tv.De felesleges ezen akár beszélgetni is. Mindenki maga dönti el neki hogy jobb. Valakit zavar ha nem stabil 60 fos mert ahhoz szokott.. Stb van akinek a látása miatt. Teljesen egyénfüggő. Én évekig PC-n toltam minden, megszoktam a 30 fps-t, sőt az se zavar ha néha néha, aláesik. Sose volt csúcsgép, ennyit bírt. Én jól elvoltam a Metro Exodus-al is ps4-en,valaki meg felgyújtotta volna. Felesleges bizonygatni valaki így valaki úgy.
Külföldi fórumon olvastam hogy valaki szerint nem szebb mint a második rész de nagyobb igénye. Szerintem valami szemüveget hordhatna. Ha az ember jobban megnézni az ellenfelek iszonyat részletesek a legkisebb kis dögig.A hdr rengeteget dob rajta. PC-n is gondolkodtam de ott kb halott úgy a hdr, hiába a 1060-as vga a win alatt fos, egyszerűen nincs rá felkéazítve a PC, a driverek szarok.. Stb nekem ott a Mass Effect Andromeda ha PC-n benyomom a hdr-t egy szürke fos lesz az egész, a színek a fények.. Stb messze szebb hdr nélkül, de megvan Ps4-re is ott viszont büntet a hdr. Köszönőviszonyban nincs egymással a PC meg a ps4. A ps4 javára,vagy csak nálam szar.
Egy szó mint 100 az a lényeg hogy élvezzük vki performance-ba valaki resolution a tök mindegy a lényeg hogy élvezzük :)
Egy valami ami kicsit zavar hogyha fel akarsz venni egy fegyvert a leírás fele kilóg a, képből.. Sokszor fel kell nyomni a kamerát az égbe hogy az egészet lássam vagy hátrébb kell állni de ez csak apróság. Biztos lesz majd patch.. Stb ami sokmindent ha ír, remélhetőleg a teljesítményt is. De nem bántam meg hogy, megvettem, imádom.. gyönyörű élvezetes a fegyverek ötletesek, a gears 5-t is nyúgdíjaztam sztem egy darabig pedig be se fejeztem :D