121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kongy
    Sajnos azt kell, hogy mondjam igazad van. Legalábbis eddig nem valami bizalomgerjesztő ez a generáció. Valahogy 2006 tájékán más volt a helyzet... De reméljük azért a következő 2 évben jönnek olyan exkluzívok, amik majd oda fognak b.szni. És most nem a DriveCa$h-re gondolok.
  • Moby
    Elbaszottgeneráció™
    Nincs még egy éve a piacon, de már akkora a pécé utáni loholás, hogy _BÁRMI_ szét van baszva, csak a setup legyen pc ~mid közeli.
    Mi lesz két év múlva? 480p?
    Vajon mikor fogják fel ezek az istentelen barmok, hogy el kell felejteni a pécét, és az egyetlen amire koncentrálni kell, az a _JÁTÉK_ és a _JÁTÉKOS_??
    Greatness awaits? Mi? Hányok...
  • Moby
    Most hergeljem őket azzal, hogy vegyenek forza4-et? :D
  • arty
    és gt6ozzanak ? :DDDDD a ps3 drájvklubja :(
  • Moby
    Vegyék vissza az eladott ps3-akat. Problem solved :)
  • arty
    na, ezért most moby kettétép.... :D
  • arty
    Ne becsülj alá 6 millió, ótókára kiéhezett ps4 tulajt :(
  • AntiHero
    Hát sajnos nem : De ettől függetlenül első napos vétel. Aztán majd töltöm fel a végigjátszást róla, aztán lehet elemezgetni :)
  • Kongy
    Hát nem nextgen ez még na... :) Ami még X360-ra meg PS3-ra is jön, az még nem nextgen.
  • TDC Geronimo
    Ja nemrég olvastam. Elég gáz.
  • AntiHero
    900p on PS4 and 792p on Xbox One, at 30 frames-per-second on both consoles.
  • Kongy
    Szerintem épeszű ember ebbe nem megy bele... :)
  • TomStorm
    Ez még a jobbik eset.Mivel megvan a Ps.Na de 135 ezerért?:D
    Meg a játékokra is több letétet kér mint amennyibe kerülnek.
    Na mindegy is,ilyenbe bele nem megyek.
  • TDC Geronimo
    1 gigás HQ trailer

Én ezt néztem ez rendes minőség :)
  • Totti5
    Tetszik, bár autózás közben mindenre kell figyelni csak a vezetésre nem :D
  • TomStorm
    De foglalkoznak vele viszont nagyon sok idő már csak az,hogy egyáltalán kiderüljön jogilag miben vétkes ugye de ezután jön az,hogy nem tudja visszafizetni a kárt.Na itt van a gond,neked attól jobb nem lesz ha lecsukják(persze nem fogják).
  • Moby
    És mekkora üzlet ezt kibérelni, ahelyett, hogy megveszem 90-ért falamelyik használtat, majd 2 hét múlva eladom ugyanannyiért :D
  • Kongy
    De a 135ezer kaució végülis érthető, mert mi van akkor ha nem adod vissza neki a PS4-et.. :) Akkor gyakorlatilag ki is fizetted.
  • Kongy
    Mondjuk az internetes csirkefogókkal nem foglalkozik nagyjából senki. PH-n nem egy sztorit olvastam, hogy hogyan lépett le 1-1 gyerek egy halom pénzzel.
  • Kongy
    Na ja.... :D Jelenteni kéne a gyereket, vagy valami. Nem vagyok 100%-ig biztos benne, hogy lehet ilyet...
  • Kandurex
    135k a kaukció... van üzleti érzék :)
  • TomStorm
    Mivel ennyi kaucióhoz ragaszkodik így durván felejtős.Akkor inkább vennék már egyet lol
  • TasManXT
    Sikerült komoly vevőt találnom. 60-70 ezres ajánlatokat is kaptam, ami vicces volt, végül 100-ért elvitték. Elég sok a kamu hírdetés azért hardverapron... 1 játékkal 90-ért, nulla értékeléssel, és persze még egy atomvillanásra sem reagál, nem hogy privát üzenetre. Csak a sok díszfasznak ez adja a standard árat.. :D hát persze.
  • TomStorm
    Pont azt nézem de nem tudtunk még megegyezni
  • Kongy
    Vaterán -kapaszkodj meg- BÉRELNI lehet :D
  • Moby
    A felhozatal? :) Nem csodálnám...lassan annyi az eladó ps4, hogy az utcán fogják söpörni mint a pengőt.
  • TasManXT
    Én kiszálltam, jövő karácsonykor újra találkozunk...
  • TDC Geronimo
  • LeventeV
    Nekem is egyből a Real Racing ugrott be. Kiváncsi leszek majd ősszel a visszajelzésekre a játékkal kapcsolatban.
  • Kongy
    Hát nem tudom, de nem kell egy Real Racing PS4 Edition... és ez marhára annak néz ki. De az legalább ingyen letölthető.

Meg a Sony úgy van vele, ha már ilyen sok PS4-et eladtunk, akkor maximalizáljuk már a profitot valami jó kis pénzlehúzós játékkal... :)
  • LeventeV
    Nem értem, ezeket a mikrotranzakciós marhaságokat honnan szedik? Az okostelefonos alkalmazásokból?
  • Kongy
    Így van.

Az még oké lenne, ha annyi lenne a mikrotranzakció, hogy különböző matricákat ragaszthatsz a kocsira, hogy egyedi kinézete legyen, de amikor már valaki ezzel jut jelentős előnyhöz az már gáz. Akkor legyen az alapjáték ingyenes. Ha az lenne még elnézhető lenne, de nem, 50 dollár. A pofátlanságnak, és a pénzéhségnek nincs határa.
  • Moby
    >Ha nem kényszerít a szósöl grindre

Ezt te sem hiszed el. Ez volt az alapkoncepció. Ott üvölt minden bitjéből kifele: úgyis meg fogod venni. "Win together". Az hogy lesz? Nekiáll majd boostolni az is, aki megvette? Hápersze... Annyira nyilvánvaló az egész, hogy ez már inkább naivitás, mint kincstári optimizmus :)
  • Moby
    Igen, az ilyen-olyan formával van bajom. Vagyis az olyannal. Vehessen magának custom vinylt, meg kipufogóvéget, meg avatárt, meg baszomokat. De ne már grindolható autókat baze! Megölik ezeket a játékokat evvel.
  • Moby
    Egy single, vagy karrier alapú gémben leszarom. Jöjjön. Ott én döntöm el, hogyan miként haladok. De egy erősen onlány gémben, ahol IDŐT(kör/grind) vehetsz mikrotranzakcióval???
    Ezt ne hasonlítsuk már a kz-hez, ahol fityfasz fegyvert vehetsz, meg ilyen inkább-érdekes-mint-hasznos-kasztot, meg festés a drónra...
  • TDC Geronimo
    Már KZban is van, de amíg olyan formában van jelen addig nem zavar...annyira.
  • TDC Geronimo
    Jobb ha hozzászoksz, mert ahogy előző genbe jött a DLC, most jön a mikrotranzakció. Előbb utóbb minden játékban lesz ilyen vagy olyan formában.
  • Moby
    És nagyon úgy fest, nem a 2014-es év lesz az, amikor ez érdemben változik :(
  • Kongy
    +1

Ez egy rossz vicc... :D Meg az is, hogy a NFS az egyetlen autós játék jelenleg PS4-re.
  • Moby
    Bízom benne, hogy a vélemény azt is kiállja, amikor majd porbaaláznak a nyomorékok, akik a tizennyócezres nyitóár mellé még aznap megveszik az űrgépeket, tucatszám. ^.^

1 év késés, psplusra demo, és mikrotranzakció. Taps! Remélem a játéktörténelem egyik legnagyobb bukása lesz. Én mindenesetre erre szavazok a pénztárcámmal.