status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tinman #96435
    Idézek magamtól, korábbról. Elfogadom, hogy valakinek nem gond, hogy egy játék 70-80 órájából simán 1-2 órát a loading screen nézésével bámul. Nekem erre nincs időm, türelmem meg főleg nincs. Nekem a másodpercekkel van gondom, ugyanis a relatív rövid várakozás nem probléma, az emberi természetbe belefér, a fél perc+-os várakozásokat már nagyon nem tolerálom. Viszont azt is megértem, hogy macera TM az, szerintem is totál paraszt a PS4 migrálása... igazi lassú rémálom. 1TB, ha majdnem tele simán elmegy rá fél nap, mire lementi, majd megint fél mire visszaszenvedi. ViTz.

STOCK HDD saját mérés:

- Bloodborne offline főmenüig -> 30 mp
    - Old Yharman -> 30 mp
    - Hunter's Dream -> 13 mp
    - Central Yharman -> 31 mp

SSHD saját mérés:

- Bloodborne offline főmenüig -> 25 mp (5 mp javulás)
    - Old Yharman -> 28 mp (2 mp javulás)
    - Hunter's Dream -> 11 mp (2 mp javulás)
    - Central Yharman -> 26 mp (5 mp javulás)

SSD saját mérés:

- Bloodborne offline főmenüig -> 22 mp (3 mp javulás az SSHD-hez képest és 8 mp javulás a HDD-hez képest!)
    - Old Yharman -> 16 mp (12 mp javulás az SSHD-hez képest és 14 mp javulás a HDD-hez képest!)
    - Hunter's Dream -> 10 mp (1 mp javulás az SSHD-hez képest és 3 mp javulás a HDD-hez képest!)
    - Central Yharman -> 17 mp (9 mp javulás az SSHD-hez képest és 14 mp javulás a HDD-hez képest!)

Ez azért nem kevés! A stock HDD-hez képest a nagyobb pályák betöltése szinte LEFELEZŐDÖTT!