PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
140 volt a god of war-al együtt.Használtat is néztem de egyszerűen 120 alatt nincs használt se,meg megveszem rá a játékot külön ugyanott vagyok.De így legalább biztos garis..stb
Mondjuk egyenlőre monitoron tolom.Karira tervezek hozzá tv-t is. 😊
Minden ps4 pro tudja a hdr-t? Csak mert most rendeltem meg és nincs feltüntetve a csomagoláson.
Maffia III-mat meglestem tegnap, tudom hogy később ellaposodik de az első pár óra nagyon jó volt. Autó fizikába meg a shootingba nem vagyok éppen szerelmes, de egynek elmegy, a sztori meg a zenék nagyon betaláltak. Meglátjuk meddig bírom.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Viszont jó esetben nagyon is tud működni, és ha van egy-két idegesítőbb rész is, azért az összkép miatt megérik, az emlékezetesebb darabok meg külön élményként tudnak megmaradni. A Grim Fandangót úgy imádom, ahogy van (korábban is megvolt, és később a remaster is), kellenek bele nekem a puzzle-ök is, de nem azok miatt sorolom a műfaj krémjéhez, ez egyértelmű.
Talán a Thimbleweed Parkot (van PS4-re is) érdemes lehet kipróbálnod, szerintem jobb a játékmenete, szórakoztatóbbak, de nem igényelnek kevesebb gondolkodást a puzzle-ök. Nem hiszem, hogy te vagy a célcsoport, de sose lehet tudni.
Egyetértek abban, hogy lehet találni helyet a filmjátékoknak is, és mindenki eldöntheti, mennyit költ rájuk, de DarkSector most szerintem értelmezhető véleményt írt (tényleg el tud szállni ténykérdésekben is, tudom én), túlzott volt, amit érte kapott, és talán a személyének is szólt, nem csak az aktuális produkciójának.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Sajnálom, hogy így alakult, de én úgy érzem ha a Detroit a probléma, az egy játék, erre kár kiakadni. (már amennyiben erről van szó)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.10.08. 08:15:13
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
amúgy gondolom az ilyen 1-2 szavas kommentek szúrják a szemét, vagy tévednék? 😄 bár nem értenem, hogy miért 😄
Lemaradtam valamiről.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.10.07. 22:24:39
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Forza Horizon 4 erdekes volt, kb. 3 orat jatszottam vele, oszt inkabb ugy dontottem, GamePassostul kuldom vissza a Microsoftnak, toltak is azonnal a 3 ezer forint refundot. A GP egy ocskavastelep, ketfele jatek van benne: amivel mar jatszottam, tobbnyire 6-8 eve, meg amivel akkor se jatszanek, ha kenyszeritenek ra. Meg az exkluzivok. Ja nem, olyan nincs mar a Microsoftnak.
PS5 II PSVR
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
az is 19k lesz legolcsóbban (576-ban állítólag holnapig még annyi) - mindenhol kb 20990-21990 HUF... :'D
mondjuk ez a játék fogja is tartani az árát szerintem, mint ahogy a GTA5 is tette/teszi...
Legalábbis nekem nem volt gondom dobozos előrendeléssel - de olyanokról én is már hallottam, hogy valaki 1-2 nappal korábban kapta meg - csak hát az ugye házhozszállítós téma, de az nekem most nem játszik semmi esetre se 😊
Ha lenne ismerősöm aki ilyen boltban dolgozik, akkor valószínűleg én is a megjelenés előtt már 1-2 nappal játszhatnék vele, de sajnos nincs 😄
A Yakuza demókat tegnap kipróbáltam... hát érdekes 😄 De nem rossz... de érdekes 😄
Hát sajna nem tudom dobozos előrendelés menetét. De rengeteg ismerős vesz így és még soha nem hallottam azt hogy a launch napján ne kapták volna meg, max a limitált változatoknál lehet gond.
Sőtt inkáb az van, hogy dobozosan napokkal előtte hozzájutnak. 😉
Amúgy RDR2 előrendelve. Ugye nem kell attól tartanom, hogy ha esetleg zárásra érek oda a boltba, akkor valamilyen anomália miatt az összes példány elkel annak ellenére, hogy lefoglaltam, előrendeltem stb?
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Syberia 2-t én anno be sem fejeztem, nagyon langyi volt. Grim Fandango remasterben meguntam hogy 10 percenként a walkthrough-hoz kell nyúlnom és year 3-nál letettem. Dreamfalls addig ment amíg a szuper lopózkodós "játékmenet" a közepén fel nem baszott annyira hogy töröltem a francba. Broken Age nagy nehezen végigment, de a puzzle-okból csak az maradt meg hogy háromból kettőt utáltam. Ezeket mind imádtam volna ha nem akartak volna kényszeresen "játékmenetet" erőltetni: sztori / karakterek / hangulat elvitte volna a hátán őket.
De ez én vagyok, ahogy írtam más-más midnenkinek a preferenciája / ideje / tűrőképessége. Én csak azt mondom hogy ezek a minimálgameplay sztorifókuszált cuccok nem objektíven értéktelenek. Max annak aki nem szereti az ilyesmit. Én meg a tankos stratégiát nem szeretem, de attól még nem feltétlen szar.
És azért bevallom, ez a Forza Horizon 4 is megtetszett, a Forza 7 is bej9tt, ellenben a 6. résszel.
Aztán volt, vagyis van lehetőségem szerezni egyet.
Tanakodtam egy Switch beszerzésén, de ha kijön valami, vagy Gamepass-t veszek, akkor azért elég badass X-en játszadozgatni.... 😊
Engem mindegyik platform vonz, mindegyik más miatt.
Nehéz elmagyarázni, meg miért ennyi mellé egy újabb, nem tudom, de a Forza Horizon 4 tuti meglesz, mert a 3 is jó volt néha bemenni kocsikázni, még ha a story mode-ot nem is viszem végig.
Meg most pl eszembe jutott végigvinni a Halo sorozatot, az 5. kimaradt ugye, aztán ezen a régi collection is szebben futna.
valszeg a többi régi játék is, gondolom én, hiszen azok is X360-as játékok.
Most csak az élet nagy iróniája asszem, hogy tavaly előtt vagy mikor megvettem az X One-t, Pont a Ride of The Tomb Raider-el együtt.
Most meg mikor eszembe, vagyis esélyem van venni egyet, PONT megint Shadow egybe pack-ot kapok... 😄 Szóval az élet iróniája kicsit.
És mind2 alkalommal OKTÓBERBEN vettem a gépet meg és mind2 esetben ugyanaz az ismerősöm segített. 😄
Mindezt úgy, hogy pont a TR trilogia azon 2 részét kaptam ingyen, amiket pont a leggyengébbnek tartottam a 3 részből. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.10.04. 12:49:46
Szerk.: Az erős közepesben sem vagyok biztos a második résznél, inkább a látvány és a világa vitte el, mint bármi más.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2018.10.04. 12:44:41
Hullámokban mindig visszatértek az interaktív filmek (David Cage éppen sznobizmusból szerette így emlegetni az a műveit, és nem játékként), volt, amikor a Dragon's Lair számított nagy dobásnak, más esetben a pályák közötti átvezetők szerepét töltötték be (Wing Commander 3-4), aztán a Phantasmagoria ugyan még kalandjáték volt, de nagyon a filmen volt hangsúly (borzalmas alakításokkal), és persze a Fahrenheit is ütött az osztott képernyőjével, időre takarítással stb. De mindegyik, amelyik csak erre épített, sokkal elavultabbnak számít, mint a hagyományos point 'n' click kalandjátékok.
Lehet azokat nem szeretni vagy nem szeretni, vannak elavult (régi King's Questek), sőt borzalmas mechanikájú (The Legend of Kyrandia) klasszikusok, de sok antik darab megállja a helyét a műfajon belül. Interaktív filmekre meg még rajongóként is nehezebb visszanézni. Valaha zabáltam őket, most meg azt érzem, hogy egyre kevésbé működnek, vagy akár videóként nézve is kabarénak számít egy-egy hajdan menő akciójelenet. Persze ezeknek is megvan a helyük, és mindig örömteli, ha el tudnak mesélni egy jobb történetet a minimális interaktivitás plusszával, illetve meg tudják kicsit újítani a stílust.
Az interaktív filmek alapvetően ("még"😉 játékok, de mivel kevesebb bennük a játékmenet és az interakció, nyilvánvalóan adja magát megkülönböztetés és a filmekhez hasonlítás. A legtöbb esetben éppen ez az alkotók szándéka is. De tényleg elmondható ez másokról is, az Unchartedeket is két pofára faltam, még lövöldözni is jó volt gyakran bennük, a multit is próbáltam, de azokban is nagyobb a hangsúly a filmen, mint a mechanikai mélységeken. Főleg hogy Indiana Jonesnak nem igazán tudtam magam úgy érezni, hogy a harcon kívül a többi játékelemnek nem volt súlya. A játék interaktív műfaj, nem elég, ha filmben mondja el a karakteremről, hogy micsoda, azt máshogy is hagynia kell átélni.
Bulletstorm kurvajó game _VOLT_ - de ne erőltessék már ezeket a lastgen ramaster szarokat... 😞
remélem PS5-nél is ez lesz majd, hogy a remastert is remasterelik....
Rohadt mód tud irritálni manapség, csak akkor kapcsolom be, mikor gamebreaking tud lenni. PL játszátok a Shadow of Mordor-t Hud nélkül az elején. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.10.04. 11:45:38
A Hard az a normal ezekben :-/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem is kell egy akciójátéknak Skyrim-nek lennie... a Skyrim meg szerintem lehetne még RPG-sebb, mert eléggé ki van könnyítve... casual RPG.
Amgy ismersz, Hardon viszem a TR-t is, ha eldöntöm végre, mikor.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.10.04. 11:37:49

Ez az első TR az "új" szériából, ahol végre kikapcsolhatók a nagy ződ' nyilak, meg, hogy mit fogj meg a köv. ugrásnál.
Amit mások néha nyomnak, a személyeskedés, az viszont az lenne. 😊