status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • gregoryan
    Én lehet, kicsit ünneprontó leszek, de a Hype ellenére, nekem az a véleményem, VOLT már jobb DS klón is. Ez a játék abszolut nem rossz, de igy egyenlőre olyan 4-5 óra után azt érzem, hogy egy Surge pl számomra érdekesebb volt. Ma nyomjuk majd Coop-ban úgy valsz jobb lesz, de a Grafika az kb a hagyjuk kategória, a sebzési modell legalábbis az ellenfeleknél, az is kb ugynanaz. Alíg van olyan, hogy a legalapabb ellenfelet amit betett a game elején meg tudjam úgy ütni, hogy azért ne találjon el ő is kicsit. Pedig én előbb ütök, előbb landol az ütésem, és nem veti vissza annyira, hogy blokkolja a mozdulatát.
    Ez a lövölde nem rossz, de kb csak Meele weaponnel félek játszani, mert nem lehet ugyanara a reakcióra számítani, mint ami egy DS3 ban jól meg volt csinálva, hogy ha jól időzítesz, sikerül.
    A világ illetve a map rendezés, értem én, hogy mekkora fun, hog random, de amíg egy DS ben szinte MINDEN helynek megvolt a módja, hogy menj fel / be/ alá, addig itt ezek a random ajtók amik nem nyílnak, meg olyan 3 emeltes ház aminek a 3 ik emeletét felejtsd el, tuti nem jutsz fel, a 2 ikon meg van egy rész ahol van ellenség, ő le tud jönni, de te nem tudsz felmenni mert feljáró nincs,a z ugrás meg legjobb szándékal is Nah,.. " Érdekes"....
    Tolni fogom még kicsit, de ezek sajnos visszavetnek engem, jelzem ez lehet teljesen szubjektív, de nincs meg bennem az a felfedezni vágyás mint egy Dark souls nál, hogy vajon milyen táj és kaland vár?
    Ha valaki játszott a Hunted: The Demon's Forge játékkal, kb olyan lesz Coopban a game, bár ott meg egy eléggé érdekfeszítő story szál volt, és nagyon váltogatta az ellenfeleket. ÉN eddig az első világban taálkoztam vagy 4-5 fajtával beleértve a nagyobb szájú elleneket? Max ennyi..
    Ti hogy látjátok?