status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Szeretem a kihívást, a régi játékokat.
25+ éve játszom.
Ez régen nem volt. Nem íyg voltak nehezek a játékok.
Aki nem szeretné magát szivatni feleslegesen, azért mert hiába buff-olsz ha random és skálázódik a játék, az a játékos nem feltétlen gunyolandó, most nem arról beszélünk, hogy van easy fokozat, amibe a játék játszik, az ellenfelek meg eléd sétálnak.
Nem így gondolván a nehézséget, hanem az a nehezítés hogy valaki korrekt kihívást kap a lutrin, valaki meg olyat, amihez ilyen brutál precízen kell játszani, órák kérdése mire átjutsz.
A souls-okban se fenékig tejfel azért mert gyakorlott valaki, de azt érzed, hogy fer kihívás van és érezteti a játék, hogy rajtad múlik.
Itt meg az hogy mikor mennyi mob fut a közeledbe, mikor mennyi milyen sorrendben támad.
Hátadmögé spawnolnak, vagy a boss.
Stb.
Vagy éppen vannak olyan próbálkozások, amikor a boss picit már ütembe hiv más ellenfeleket más mennyiségben, ez nagyon megnehezíti a dolgot.
El lehet bánni 30 mobbal ha jön mondjuk egyszerre rád és 5 mondjuk kicsit messzebb van amig pont dodge-olsz töltesz stb.
De konkrétan amiket én leharcoltam sokszor képtelenség volt eltávolodni picit, hogy kapj szabad 2 másodoercet élettöltésre.
Vagy lövésre.
Van olyan hogy ha dodge-olok ugy ütnek meg mikor még fel sem álltam a földről.
Magyarul nem rajtad múlik, mert esélyt se kapsz.
Nem baj hogy ilyen, de ez miatt nem lehet hibáztatni senkit, mert ez az unfer kihívás nem az amikor valaki very easy fellett már panaszkodik hogy nehéz valami.
Sőtt az sem mindegy milyen messze van az ellen ha megüt, ha nagyon közel kerül hozzád, képest dupla annyit sebezni ugyanaz a támadás mint ha csak kicsit ér el a mancsával.
Szóval le a kalappal aki ezt végigviszi, de végigjátszás és végigjátszás közt van nagyon sok különbség. Sajnos.
Jobb lenne ha ez a nehézségtől vagy NG+ októl függene, de nem.
Ja és a szavatosságról.
Mivel a very rare itemek nem egyformák vagy nem egyformán adja, nem feltétlen tudod ugyanazt a buildet megcsinálni, mint más a sajátjában.
Vagyis ha igaz.
Akkor ahoz hogy lásd a 100% tartalmat.
Többször kell legenerálni a reset menüvel a játékot.
A Bossokból is sorsol a játék nem találkozol 1 játszás alatt mindennel.
Vagyis ezt mondták...