status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Engedelmeddel. A játék random.
Pont erről van itt szó, van aki végig megy egy boss-on, de sajnos a játék nehezedik random.
Valóban van nehézségválasztás a kőbél. (Normal, Hard, Nightmare)
De az más.
Ezt úgy kell értelmezni, hogy te elkezded mondjuk normálba, meg én is.
Nekem van x boss x nehézségen.
Ha én megyek, és másképpen fejlődök, vagy más sorrendben érek a bossokhoz, vagy nem tudjuk még a pontos kiváltó okát a boss modosul.
Nem csak a damage/armor értékek változnak, hanem a Boss hac modosul, akár több agresszívebb ellenfé vagy plusz nehezítés aa harcban .
Ez most nem feltevés, hanem tény.
Bizonyított tény.
Egy ismerösöm egy bossal 3.-ra végzett, én meg a másik haver a modosított ugyanazzal a bossal meg szenvedünk/szenvedtünk.
Nem tudjuk ez mi alapján van.
Valami kiváltja a gameplayben, vagy a random első pályageneráláskor történik.
Nem lehetetlen.
Nem ezt akartam mondani.
De az itt nem megy, hogy megnézel egy netes bossfightot és akkor alkalmazol egy tuti módszert.
Ez a souls játékokkal ellentétben nem tanulható a randomsága miatt.
Ez a játék hasonló stílus mint a Division.
Ezt szerintem nem árt azért elmondani, azoknak, akik lehet nem tudják milyen a játék.
Mert ha csak egy netes gameplay-t megnéznek, abból nem biztos hogy leszűrik, hogy a játék mennyire dinamikusan változik.
Ezért is fontos és jó, hogy pár ismeröst követek, folyamat beszélve ezekről.
Kinek mi hogy van a játékban, stb.
Szóval azoknak akik jobban szeretik a tanulós souls játékokat (kezdetben ezt hittem én is, hogy a boss-ok ilyenek lesznek) , szerintem azoknak ez a játék idegesítōvé tud válni hamar.
De valóban, sok véleményt nézzen mindenki.
Olvassanak utána a játéknak informálódjanak.
Én ezt csak azért írtam le, mert nem feltétlen derül ki ez olyan végigjátszásokból a youtube-on. Vagy emberek által, akik konkrétan nem nézik össze a játékukat máséval.
Nem lebeszélni akarom az embert a vásárlásról, csak megosztani egy infót, ami szerintem nem elhanyagolható vásárlás előtt.
Ez a játék mazoistáknak van. És nem minden souls fan mazoista.
A souls játékokon egy idő után végigszaladsz. Itt kevésbé. Mert Random.... Minden.